3581

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Danguole, 20 parašė:

man kazkaip organizmas alaus nepriima...:::034

man ir kazkas panasaus big_smile

3582

labos chebryte...jau prie pc vos neuzmigau...:::034

3583

Danguole, 20 parašė:

Saldziu Danguolyt wink

3584

Linas, 19 parašė:
Danguole, 20 parašė:

Aha, as irgi nemegstu... Tiesa sakant, alus man i sysialus panasus...:D Nors siaip sysialu dar neteko ragauti:D

3585

Danguole, 20 parašė:

Gardziu sapnu, Danguoliuk:*

3586

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

beja, ziurek, rimtai, vos tik isivelem i kalbas apie moteriskus dalykus, Linas pasisalino ;D o gi jis bene prie drasiuju buvo? :? big_smile

na gal paprasciausiai i moteriska pokalbi neturejo ka pridurti...baisiai vyrams ydomu tos liemeneles jiems krutis labiau rupi:::044

tai reiketu juos dar pamokyt kaip atskirt kur krutys padidintos liemeneliu pagalba, o kur ne, kad paskiau lovoj netektu nusivilt ;D ;D ;D

jo gera mintis,o krutys padideja tik orgazmo metu,o paskui vel lieka kokios buve...:::034

Na, dar ir pries menstruacijas padideja. Arba siaip stambejant:D Na, bent jau man:D

3587

Julija, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:
Danguole, 20 parašė:

Aha, as irgi nemegstu... Tiesa sakant, alus man i sysialus panasus...:D Nors siaip sysialu dar neteko ragauti:D

na Julyt ir nusikeikei ;D

kur buvai pradingus ? smile

3588

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

zinau.. bet...
ir dar koks kosmaras kol tinkama ir patinkama randu... big_smile

jo as irgi forma tinka tai spalva netinka...:::044

as tai i spalva maziau demesio stengiuos kreipt jei nereikia butent baltos, kuno spalvos ar juodos, nes cia aplink mane sunku norimos formos rast. priveza tu su pakelimais.... uh... nedidele mano krutine, bet nemegstu vizualiai liemeneles pagalba ja didint.
pamenu dar pacioj pradzioj kai pradejau nesiot, tai mama buvo nupirkus tikrai grazia liemenele, bet apsimoviau tik karta, nes buvo su pakelimu ir man nepatiko, nors ir grazi buvo..

man baltos nelabai patinka nors kartais ir reikia detis...man su lankeliais nepatinka nors ir laiko gerai...o tie pakelimai...kai pas mane krutine nemaza...tai ojojoj paskui per ta vieta bliuskute neuzsisega...ir isvis tie papai mane uzknisa kartais randu tokia grazia bliuskute ir per papus neuzsisega...tai as uzpykus nusipirkau ir su truputi prasekta vaiksciojau...tai diedai vos akiu neisvarvino...:::044dziaugis,kad pas tave nlb.didele...:)

Pas mane irgi nera super dideli papukai, bet sian, eidama i bara, uzsivilkau palaidinuke su gilesne iskirpte, tai pastebejau, jog bernai man tik ten ir tespoksojo:D) Toks jausmas, kad jiems net veidukas nerupi. Jiems tik papai galvoj:D)

3589

Linas, 19 parašė:
Julija, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:
Danguole, 20 parašė:

na Julyt ir nusikeikei ;D

kur buvai pradingus ? smile

Kaip malonu, jog bent buvo pastebeta, jog kazkur pradingau:) Ai, su savo berniuku daznai susitikdavau, tai laiko kazkaip nebuvo:(  Beje, su buvusiu berniuku:(  Issiskyrem jau...
O kodel nusikeikiau? Lyg ir niekur nepastebejau jokiu keiksmazodziu...:?

3590

na pamatys Lauris kad alu keikiam tai uzsius.. ;D

o kodel jau buves ? kas nutiko??

3591

o sakes Julyt uzjauciu del issiskyrimo... :? Nu bet gal zinai kaip nors tada motyvacijos gausi atvaziuot i nedrasiuju susitikima? :] mes zadam visi Vilniuje susimatyti per ziemos atostogas ir pasedet bariuke pabendraut ir siaip pasilinksmin wink

Diana, pamirsk tu tuos dzinsus:D bus ju dar simtais o jei ir nebus tai kox skirtumas gi ir be ju gali vaikscioti ;D

Nu lauras tai kai visada savam stiliui alaus kieki matuoja ;D Linai, klausyk, o tai ten kur tas bistro kazkoks baras randasi? as tai tik zinau kad ten is tos stoties isejus kur yra ta IKI ir kad salia jos yra kokios 6 stoteles ir siaip autiku kamstalynes ;D

3592

labas rytas visiem! pabudome ir kelkimes! big_smile arba jeigu pazadino... ;D
zinai, Auri, aisku, kad galeciau ir be dzinsu gyvent ar siaip kokiu kelniu, taciau as sijonu nenesioju ir tuolab sukneliu.... big_smile

3593

labas rytas big_smile
gal ir mane priimsit is vao diskusijas?

3594

Viktoras, 21 parašė:

labas rytas big_smile

negi tik dabar is lovos islipai? big_smile cia priimami visi norintys wink

3595

Auris, 19 parašė:

Nu ka Linai. 100% kad atvaziuoju i vilniu dviem savaitem per kaledas ir naujukus smile Tad galime planuoti koki nors alaus bariuka apsilimui ! big_smile

Evelina, tai tave mes visada kvieciam big_smile zinai i vilniu tau sunku ir patekt nebutu big_smile i lektuva isestum ir i pati vilniu nuskraidintu wink

Diana, oi vat dabar gausi atsiprasinet per juros svente vasara hehehe :DDDD

aciu Auri, as sian netgi sapnavau kad turejau bileta ir skridau i vilniu o dabar kai tavo zinute perskaiciau tai netgi juokinga pasidare smile

3596

beja, esi kuklus ir nedrasus? :? big_smile

3597

Labas Evelina, kaip begyveni? smile

3598

Diana, 17 parašė:
Viktoras, 21 parašė:

labas rytas big_smile

negi tik dabar is lovos islipai? big_smile cia priimami visi norintys wink

as is lovos jau 5 valanda lipau !!! tik dabar prisedau prie pc

3599

tai kas cia apie ka kalba?

3600

Julija !!! o tu kaip cia i nedrasiu kluba? pakliuvai?