Tema: house
Tema apie house muzika.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tema apie house muzika.
style of leadership
style of leadership
ash kartais tavo coment nesuprantu...:D nu bet nieko...
sheip visai nieko muzika.. patinka man ;] geriausia, ka turiu savo kolekcijoje ish hosue - RyRalio Sobieski Uogos (du albumai) ir clubo StarLight opening sounds
ian pooley parsisusk geras dede...
je je
shaunu...baigiu isitikint kad lietuvoj lietuviai standarto klauso...;D
**** tas jusu house.. monotonija visiskai... ce tik mano nuomone ir jos niekam nepersu.....
**** tas jusu house.. monotonija visiskai... ce tik mano nuomone ir jos niekam nepersu.....
tas pats kas sakyti kad italai geri meiluziai ar kad moterys - blogos vairuotojos House turi devynias galybes atsaku, persipines su kitais stiliais.. Sunku butu taip sausai pasakyt kad tai monotoniska Draugai kurie groja house tai patvrtintu.. retas ginchysis kad Latino House pilnas lotynu amerikos energijos, deep house - romantikos, trible ar progressive house - afrikos ritmu ir pykti skatinanciu virpesiu nuo.. iki..
monotonishkaiusia muzika koke gali buti man kaskodel progresyvas yra...
anksciau ar veliau viskas grizta prie skonio reikalo
ian pooley parsisusk geras dede...
irgi standartas.. praplesk akirati.. Al Cappucino, Afropeans, Oriola, Bellini & Mendonca Do Rio, 48 Hours, Boca Grande - tikras lengwas judantis melodingas house kuriame jauciasi kazkas, o ne kokie tai sobieski uogos ryraliu - tik klausimui namie..
ash apie ryralius net neshnekejau:D ir ishvis kiek ash ta house klausau va ian pooley parsisiuntes o sheip isijungiu per vinamp radija ir deep house...
siulau pradet dometis breaksais.. pradejes nuo istorijos pakui pereini prie nesweiku dalyku.. kuriniu irgi yra nesweiku.. o del ryraliu tai ciuwas kazkos cia snekejo..
zinau maciau mano bendravardis...mano visas gyvenimas ar taip ar taip apie hip hop rap sukas...bet va jej ka po to klausyt tai renkuosi deep house per dauk nesidomiu...tai vat gali apshviest mane...
labai daug jau ka pasakot =] jei net neidomu newerta pradet dometis.. tik labai daug laiko sugaisi info ieskodamas..
manau nes va kol savo kulturos suvokima gavau kokie 3 metukai praejo...:D
dabar jau biski graiciau susigaudytum.. nes tada dar biski waikas buwai.. pats zinau kaip wiskas atrode tais laikais.. klubine muzika pradejau dometis tik trylykos.. o klausiau jau nuo wienuolikos =] nes brolis pastowiai is uzhsienio ka nors parsiwezhdawo..
beje issiunciau tau PM apie breaksus biski..
progressive vien tik ish pavadinimo galima pasakyt kad jis yra prieshingybe monotonishkai house atshakai!! juk shis stilius su kiekviena diena keiciasi.. pasiimdamas deep house, electro, tribal techno muzikos elementus!! Gal 2000 ir buvo agresyvus.. bet shiuo metu jam tikrai vyrauja nemazhai vokalo, uzhvedanciu ritmu, sodriu boso liniju ir zhinoma daug GEROS NUOTAIKOS!! neveltui shi pakraipa pati populiariausia tarp house..
P.S. nuo Ian pooley pradejau dometis klubine kultura.. tad shiam atlikejui tikrai jauciu labai didele nostalgija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis