Re: Kas turi pirmas parodyti dėmesį?
as ir ta pati Julyt manau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas turi pirmas parodyti dėmesį?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as ir ta pati Julyt manau
:? alia o vat as per daug kuklus kad pats parodyčiau dėmesį pirmas man visada reikia kad aiškiai suprasčiau ką tas mano potencialas galvoja ir jaučia mano atžvilgiu tik tada as galiu po truputi mėginti persilaužti per save ir rodyti kažką neįprasto ;D
reikia abiem demesi rodyti...;)
reikia abiem demesi rodyti...;)
as greit galiu paluzt bematydama tavo atavara...
galima pagalvot, kad niekam itikt negali ;D em... kazka cia suveliau, neimk i plaucius.
manau kad vis gi cia kalbama apie poros pradzia, ta prasme...
taigi isvada, kad reik reikst savo jausmus, kiek kas galim
hmmm... nu nzn reiktų kartais susivaldyt nuo jausmų reiškimo nes tada kiti žmonės gali imti ir pasinaudoti tavo jausmų siilpnumu
ai nu taip, taciau as turejau omeny tarp zmoniu, kurie kazko bendro troksta.. ta prasme, net meilej reikia bandyt.. tik kai pradeda sparneliai svilt reik sugebet atsitraukt ir uzgesint...
as tai visuomenej stengiuos atrodyt tvirta ir nepalauziama, nors tokia ir nesu, kad man per galva neliptu, taciau as dziaugiuos radus vaikina, nuo kurio neslepiu asaru, kai silpna...
tai juo geriausia kai randi kažką kuriam gali būti silpnas... nes tada gali būti nerealiai stiprus pries visus kitus Turi toki atramos tašką kuris sugeria tavo silpnybes...
Danguole, 20 parašė:reikia abiem demesi rodyti...;)
galima pagalvot, kad niekam itikt negali ;D em... kazka cia suveliau, neimk i plaucius.
taigi isvada, kad reik reikst savo jausmus, kiek kas galim
na na ka ten apie avatara sakei susidomejau...
tai juo geriausia kai randi kažką kuriam gali būti silpnas... nes tada gali būti nerealiai stiprus pries visus kitus Turi toki atramos tašką kuris sugeria tavo silpnybes...
butent. todel nenoriu to vaikino prarast, nes budama su juo, galeciau kovot ir su vejo malunais
o kaip bus tai nzn...
Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:reikia abiem demesi rodyti...;)
taigi isvada, kad reik reikst savo jausmus, kiek kas galimna na ka ten apie avatara sakei susidomejau...
naggi toki aistringa bucini sumes tos dvieju zmoniu lupos... ;D
bijau, kad bematydama toki atavara kadanors nepalusciau, nors is kitos puses jis gerai grudins mane
bijau, kad bematydama toki atavara kadanors nepalusciau, nors is kitos puses jis gerai grudins mane
o ko cia paluzti????tik neluzk Diana ka as daryciau be taves...
niu ji pasiilgusi šiltų jausmų iš vieno vaikinuko tad tas bučinys ją kaip ir kaitina
niu ji pasiilgusi šiltų jausmų iš vieno vaikinuko tad tas bučinys ją kaip ir kaitina
tai,kad cia dvi mergos buciuojasi...Diana...
Auris, 19 parašė:niu ji pasiilgusi šiltų jausmų iš vieno vaikinuko tad tas bučinys ją kaip ir kaitina
nelanai isiziurejau i desineje esancia lupas.. ;D ;D ;D ir vis del to...
Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:niu ji pasiilgusi šiltų jausmų iš vieno vaikinuko tad tas bučinys ją kaip ir kaitina
nelanai isiziurejau i desineje esancia lupas.. ;D ;D ;D ir vis del to...
galiu Aurio nepasitenkinimui vel papus isideti...
o kodėl mano nepasitenkinimui? juk man tai tos lupos čiki piki ~
o kodėl mano nepasitenkinimui? juk man tai tos lupos čiki piki ~
tai tau tie papai ten baisiai kliude tai tvartai visokie rodesi...
;D tik nesibarkit gal tu tais papais buvai nepatenkintas? :?
;D tik nesibarkit gal tu tais papais buvai nepatenkintas? :?
oi visi to pieno norejo ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas turi pirmas parodyti dėmesį?