3861

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auri, o kada ten tie stojamieji buna ir kada reik isirasyt? ar kokia ten sistema? smile

3862

dieniniai vakariniai ir neakyvaizdinaii smile bent tiek aš žinau :?

3863

Auri dekavoju wink

>>Diana as koledze I kursas

3864

Diana, 17 parašė:

Auri, o kada ten tie stojamieji buna ir kada reik isirasyt? ar kokia ten sistema? smile

prisiregistruoji ten LCC ir tave visados informuos smile jeigu negali atvažiuoti laikyti, tai atvažiuos patys pas tave big_smile ždž ten šikarnai žinokis big_smile Vat jeigu nori galiu rytoj užlekti ir tave užrašyti big_smile

Stojamieji būna 5 kartus per metus. Prasideda rudenio pabaigoje, tada dar vienas žiemos pabaigoje, du stojamieji pavasari ir vienas vidury vasaros smile Nors į vieną iš jų nueini ir išlaikai virš 500, tai sveikinu ir spaudžiu ranką big_smile beto, dar papildomai reikės nuvažiuoti pas juos ten į interviu, klausinės tave kodėl nori stoti ir pan... bet čia tik kokia 10% vertės. Na ir dar visokių motyvacinių laiškų prirašyti smile nesunku ten... smile Na o jei ko nors nemokėsi tai viską išmokys studijuojant wink net kompiuteriu dirbt išmokys wink

3865

jee radau 4,5 trukme mokslu :-)

3866

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

prisiregistruoji ten LCC ir tave visados informuos smile jeigu negali atvažiuoti laikyti, tai atvažiuos patys pas tave big_smile ždž ten šikarnai žinokis big_smile Vat jeigu nori galiu rytoj užlekti ir tave užrašyti big_smile

Stojamieji būna 5 kartus per metus. Prasideda rudenio pabaigoje, tada dar vienas žiemos pabaigoje, du stojamieji pavasari ir vienas vidury vasaros smile Nors į vieną iš jų nueini ir išlaikai virš 500, tai sveikinu ir spaudžiu ranką big_smile beto, dar papildomai reikės nuvažiuoti pas juos ten į interviu, klausinės tave kodėl nori stoti ir pan... bet čia tik kokia 10% vertės. Na ir dar visokių motyvacinių laiškų prirašyti smile nesunku ten... smile Na o jei ko nors nemokėsi tai viską išmokys studijuojant wink net kompiuteriu dirbt išmokys wink

jau zinok ir mane toks GERIS paviliojo.. :-)

3867

o šakės kiek norinčių big_smile

3868

galiu visiems paskaičiuot ko jumei reik kad įstoti ten smile tik duokit man savo vidurkius big_smile

3869

Auri, geriau manes nerasyk, nes yra man dar ir kitokiu galimybiu gyvenima pakraipyt, taigi ju nenoriu prarast smile o kompu dirbt moku... big_smile mano deka, b informatikos lygis dirba produktyviau siemet nei A big_smile o kaip tik viena merga is b perejo i a tikedamasi, kad ten daugiau pasimokys... ;D

3870

Auris, 19 parašė:

galiu visiems paskaičiuot ko jumei reik kad įstoti ten smile tik duokit man savo vidurkius big_smile

pamoku vidurkius? mano kazkur 8.6 o is anglu 7 ar truputi daugiau, o jei stojant reiketu vien vidurkio, tai galeciau dar ji ir pasikoreguot ;D

3871

Auris, 19 parašė:

tai ir egzu vidurkius ir semestro ? smile

3872

Tai žinai Diana niekas tau netrukdo gi kraipyti to gyvenimo kaip tu nori wink bet jeigu LCC tau gali tapti atsarginiu variantu, tai kodėl gi neturėjus ne tik galvoj bet ir informacijos kada kur ir kaip viskas smile ?

3873

Diana, na su tokiu vidurkiu tai tau įstoti užtektų TOEFL minimumo wink 480 wink visi kas turi virs 8 semestro vidurkį yra palaiminti įstoti vos išlaikę TOEFL smile

3874

Auris, 19 parašė:

Diana, na su tokiu vidurkiu tai tau įstoti užtektų TOEFL minimumo wink 480 wink visi kas turi virs 8 semestro vidurkį yra palaiminti įstoti vos išlaikę TOEFL smile

nors dar aišq viskas priklauso ir nuo egzaminų wink

3875

Auris, 19 parašė:

Tai žinai Diana niekas tau netrukdo gi kraipyti to gyvenimo kaip tu nori wink bet jeigu LCC tau gali tapti atsarginiu variantu, tai kodėl gi neturėjus ne tik galvoj bet ir informacijos kada kur ir kaip viskas smile ?

nu tai aisku, todel ir klausineju smile matysiu po nauju metu kas per mintys pas mane bus... smile

3876

Auris, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

nors dar aišq viskas priklauso ir nuo egzaminų wink

ta prasme jau kitu dalyku, ne anglu? kiti man turetu normalus gautis... ypac jei pasimokyciau daugiau.. ;D

3877

nia nuo Anglu valstybinio priklauso smile jeigu laikysi mokyklinį tai strogiai kirs per tavo tikimybę smile Bet velgi, viskas priklauso nuo TOEFL balo. Pvz aš kovą išsilaikiau TOEFL ant tokio balo, kad krc man po mėnesio atėjo atsakymas, kad priimsim tave su bet kokiais balais, tik praeik ir išlaikyk viską, kad nebūtų feilų ;D

3878

Tai galit įsivaizduoti kaip aš smagiai laikiau egzaminus big_smile nes žinojau kad tikrai praeisiu be problemų, o balas kadangi man nesvarbus buvo tai išviso be stresų laimingas toks sedėjau big_smile~

3879

Auris, 19 parašė:

nia nuo Anglu valstybinio priklauso smile jeigu laikysi mokyklinį tai strogiai kirs per tavo tikimybę smile Bet velgi, viskas priklauso nuo TOEFL balo. Pvz aš kovą išsilaikiau TOEFL ant tokio balo, kad krc man po mėnesio atėjo atsakymas, kad priimsim tave su bet kokiais balais, tik praeik ir išlaikyk viską, kad nebūtų feilų ;D

tiesiog maldavo taves ant keliu kad ten mokytumeisi ;D

3880

smile as tai mokyklini anglu galvojau laikyt... :?