3881

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 parašė:

smile as tai mokyklini anglu galvojau laikyt... :?

o tu perlaikyt galesi ar nea :?

jei nea tai tada nzn kaip rinkis o jei galesi tai tada daryk taip: sugalvok pateisinama priezasti kodel negali egzo laikyti per pagrindine sesija ir kai egzas praeis (jei tau leis atideti laikyma) tai kai bus pakartotine sesija tai glesi pasiziureti kokio lygio egzas nueiti su mokytoju padirbeti ir issiklaikyti valstybini per pakartotine :-)

3882

nu jei galvoji ką nors apie LCC tai patarčiau valstybinį. Kad ir mažiausiai išlaikysi, svarbu išlaikysi wink

3883

blogiausia, kad galiu neislaikyt smile nors tada butu galimas mokyklinio perlaikimas... reiks pamastyti... smile

3884

nu pamėgink valstybinį smile

3885

mokytoja mane nuzudys.. ;D jinai dar viliasi, kad gal as is viso nelaikysiu.. smile matysiu smile

3886

mm... na tada negerai negerai :?

3887

Auris, 19 parašė:

mm... na tada negerai negerai :?

sumaniau.. galima ka nors nusiusti i egzamina su Dianos galva ;D ;D

3888

as kazkaip pirma buvau apleidus anglu, nes maniau, kad jos man taip jau neprireiks...  bet jei nuspresiu sukt ten, tai ir pasimokysiu. be to, sakei 5 kartus priima ir ziuri kaip ten pas juos islaikai, tai iki to dar galima idividualiai pasimokyt ir igyt ziniu.. smile

3889

tai žinoma smile gali bandyt ir bandyt ir bandyt kiek tik nori į sveikatą, tik tai kad tai kainuos. Pirmas laikymas 50 LTL o visi kiti po 100 LTL smile

3890

ne taip jau daug smile tiek dar uzdirbu ;D

3891

aha nu tai matai kaip saunu smile ei kur kiti dingo? :?

3892

net neisivaizduoju :?

3893

tarpusavy gal susirasineja, nes visi prisijunge ir rasinejas big_smile

3894

nu man privata tik bombarduoja nieksai... big_smile hehe ;D atsakinet kiekvienam i tuos pacius klausimius apie universiteta ;D

3895

big_smile tai pasakyk, kad rasytu i foruma ir as tuo paciu pasiskaityciau, ir tau kelis kartus nereiktu aiskint... :::008

3896

;D nieko jau nebeliko klausimu beveik smile svarbu susirasiau su linu telefoncikais kad tureciau kam parasyt kai vilniuj busiu big_smile

3897

saunu smile o kitu nr nepasiemei? juk gali prireikt wink
beja, Lauras pas musu nebeuzsuka kazkodel... :V

3898

nu tai vat lauro pajamsiu kai jis uzsuks tik big_smile joa dar danguolytes reik, bo ir ja juk reik prismeigt prie alaus bokalo terapijos vilniuje big_smile~

3899

butent smile as ziuriu, kad Lauras buna ieskoke, bet cia nebesilanko,... :V

3900

hmm gal jam cia buna per baisus floodas nes ir man taip buvo kai jus cia mergelikes uzfloodavojat tai net baisu atrasinet kan ors; D nes prarandi rysi su klubu smile (cia tas moments kai supeikiau del jusu per dideliu rastliavu :DDD)