41

Re: EURAS. Už ar prieš?

Ignas, 21 пишет:

jei jau pati nesugebi susidet skirybos zenklu siame sakiny ir suprasti jo prasmes, tai tu irgi ne is ka geresnes mokyklos smile

ane? jum kad tik ginčytis, ir apskritai...tyla-gera byla, tai kaip sakant...

aš nesugebu?? iš ko sprendi?pliam, gi jauciu patsai to sakinio nesupratai, o varai,....vienzho....dinkit is mano temos ;D big_smile

42

Emilis, 22 пишет:

agnia-->sulia reik lankyt dazneu..ten tokius dalykus aiskint tutretu..;D

ha ha, ce tipo nuskėlei?: / juoktis??metų kaip pas vyrą, o proto, na pats, tikriausiai, supranti..; //

43

Irmantas, 20 пишет:
Ignas, 21 пишет:

jei jau pati nesugebi susidet skirybos zenklu siame sakiny ir suprasti jo prasmes, tai tu irgi ne is ka geresnes mokyklos smile

tai ji ne tos pacios kaimo mokyklos kur as mokausi dar nebaigus

o tu išvis su ta savo "šikyne" patylek, subingalvi.....;D

44

Agne, 16 пишет:
Ignas, 21 пишет:

ane? jum kad tik ginčytis, ir apskritai...tyla-gera byla, tai kaip sakant...

aš nesugebu?? iš ko sprendi?pliam, gi jauciu patsai to sakinio nesupratai, o varai,....vienzho....dinkit is mano temos ;D big_smile

tikrai nenoriu nei izeist, nei ka.. bet manau ta sakini nebuvo sudetinga suprast, jei zinai apie ka kalba eina.. padedi keleta kableliu, koki bruksneli.. ir cia daug galvot nereikia, nes ne vietoj padejus, sakinys netenka logines prasmes, kalbant apie sia tema..

p.s. sakinio turini ir prasme manau tikrai teisingai supratau, bet del to manau tureciau gincytis su sakinio autorium, o ne su tavim.

p.p.s. geriau tyla, negu byla big_smile

45

na tai ir aiskinkis su tuo ...

46

Iš tiesų, tai litas šiuo metu yra tas pats euras, tik kad pavadinimas skiriasi. Taip yra, nes mūsų visų pamėgtas Litas yra susietas su Euru. Iš to seka, kad jei krinta/kyla euro vertė, tas pat atsitinka su litu. Ir neturėtų viskas drastiškai pabrangti būtent dėl šio susietumo. Nebent litą devalvuot sugalvotų.. Arba prekybininkai savavališkai sukeltų kainas..

47

mastyk, bernuzeli, euras yra brangesnis negu litas, ir jie tikrai ne vienodi... o del prekiu pabrangimo, tai tik ekonomistam aiskintis....:)

48

as ir uz ir pries, nes yra ir minusu, ir pliusu... tad busiu tarp neapsisprandeliu...: /

49

Agne, 16 пишет:
Irmantas, 20 пишет:
Ignas, 21 пишет:

aik geriau ezy pasikasysi gal praais pms

50

man tai LITAS PATINKA !!!!

51

Viktoras, 21 пишет:

man tai LITAS PATINKA !!!!

man ir..:D

52

Irmantas, 20 пишет:
Agne, 16 пишет:
Irmantas, 20 пишет:
Ignas, 21 пишет:

prasau atsikreipt moderatorius!! :::216

53

pries eura

54

Agne, 16 пишет:
Irmantas, 20 пишет:
Agne, 16 пишет:
Irmantas, 20 пишет:
Ignas, 21 пишет:

prasau atsikreipt moderatorius!! :::216

pasizek ak pati rasai big_smile big_smile

55

ce mano iskalbingumas, kvailiuk, surado vieta kur pakvailiot, nu plyn, uzaukit "didieji vyrai" ... ir dar vienas klausimelis, ka reiskia "ak" ??

56

as uz nes kaip atvaziuoju i lt reik keist e
i lt pinigus ir nepripratus esu

57

Euras vez litas nevez !!!!!!!! ir ka cia bepridursi

58

Agne, 16 пишет:

ce mano iskalbingumas, kvailiuk, surado vieta kur pakvailiot, nu plyn, uzaukit "didieji vyrai" ... ir dar vienas klausimelis, ka reiskia "ak" ??

joa cia tavo iskalbingumas tai as ir isklabingai tau atrasiau ir tiek pasizek ka pati rasai tada kreipkis y moderatorius

59

Irmantas, 20 пишет:
Agne, 16 пишет:

joa cia tavo iskalbingumas tai as ir isklabingai tau atrasiau ir tiek pasizek ka pati rasai tada kreipkis y moderatorius

pliampa, nu atstok!!

60

Agne, 16 пишет:
Irmantas, 20 пишет:
Agne, 16 пишет:

pliampa, nu atstok!!

pati sia kose uzvirei tai ir srepk dar !!!!

Сообщений с 41 по 60 из 109

Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → EURAS. Už ar prieš?