Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
joa Evelina mes gi cia kada kaip davem tai nzn kiek prirasem per diena bet ir tai musu sita tema klesti o kitos temos tai apgailetinai atrodo su musu palyginus ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 200 201 202 203 204 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joa Evelina mes gi cia kada kaip davem tai nzn kiek prirasem per diena bet ir tai musu sita tema klesti o kitos temos tai apgailetinai atrodo su musu palyginus ;D
jo mums didziuotis reikia:D
reiks kokia diena susitarti kad visi nariai atejtu...tai yra vienoda diena ir valanda va tada pradesim kalbeti
na va ir as prisijungiau labai myliu merginas bet esu labai nedrasus pakalbinti
o kokios pas tave baimes? ka jauti kai nori su mergina susipazinti arba pakalbinti?
TOmai pradek gert ir paskaitinek sita temyte ten visur po biski patarimu tokiem luuzeriam kaip tu ir ash
sveikuciai;)
na ko tu Lauri taip ziauriai ant saves...:)
Sveika Danguole> kaip nuotaikele? rodos naujas klubo naris atsirado
Taip taip taip taip.. lb smagu kad byry arsiranda nes is vyruku tik aktyviausi liko :-)
nu nes klubas skirtas vyrams, o cia merginu daugiau neigu vaikinu
kuo daugiau tuo geriau...
o nuotaika tai "nuostabi"miego truksta,siandien vos atsikeliau,i darba pavelavau beja nieko nepadariau siandien....tai dar reikia vaziuot dirbti,o jegu nera...darbo nerealiai daug..stogas vaziuoja...tai daba galvoju ar pasikarti ar susisauti...
Nu gal ir mane priimsit
Danguole geriausias sprendimas butu likti namie ir pasakyti kad sergi;)
Danguolyt jei nusizudysi tada tave as dar karta nuzudysiu uz tai kad taip padarei :{}
tai Evelina as galiu nedirbti,bet paskui ryt nieko nespesiu;)
Linuk sakei iskasi mano dveseliena ir sukaposi i gabalus...
tai Evelina as galiu nedirbti,bet paskui ryt nieko nespesiu;)
Linuk sakei iskasi mano dveseliena ir sukaposi i gabalus...
taip uzsitrauksi mano rustybe..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Justule nemanau kad is taves ko naudingo isgirsime :-)
bandziau kazkada seniai seniai skaityt, nu nelabai seniai, bet ties 100 ar panasiai sustojau, gaila laiko pasidare
jo, eikit visi dirbti,mokytis, ir nesedeti cia, nes man skaityt reikes paskui daug ;D
bandziau kazkada seniai seniai skaityt, nu nelabai seniai, bet ties 100 ar panasiai sustojau, gaila laiko pasidare
jo, eikit visi dirbti,mokytis, ir nesedeti cia, nes man skaityt reikes paskui daug ;D
Nijolyt, kai moki tai neuztrunki.. gi mes ir studijuojam kai kurie mokosi o kiti dirba todel skaityk skaityk ;D
Nylka tavo avataro nuotrauka man primena ta mano vasaros klaida.. bet profilio nuotraukos jau nebe..
Lauri nedraskyk senu zaisdu..
sveiki! blyyn kiek jus cia rasot!!!! kaip sekas visiems?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 200 201 202 203 204 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~