Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
gal kas gali duoti flirtvaimo pamoku keleta? a?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 205 206 207 208 209 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diana, 17 parašė:Auris, 19 parašė:nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD
na gal jai reik tik perlipt per save, kad galetu laisvai ir idomiai su tavim bendraut gal ji nera drasi mergina ir todel nesugeba tinkamai pristatyt saves
ant kiek supratau cia buov ieskoke... kaip galima ieskoke konors geditis? suprantu tikrajame pasaulija:) bet jug ne internete.
na zinok jei pamatai ta, kuriam nori tinkama ispudi sudaryt, taciau nezinai kaip, tai ir tampi nedrasus...
flirto mokyt negaliu, nes net nieko apie tai neraukiu kaip bernus pritraukdavau, net nesisivaizduoju... ;D taciau tai nereiskia, kad pavykdavo gaut visus, kuriu norejau, taciau ismokau skirt kokius lengvai paimt galiu geriausios flirto pamokos yra praktika... ir visko apmastymas.. :V
nelabai zinau kaip su merginom flirtoti ;D
kad cia pamokos nelabai pades turi viskas savaime vykti...turi atsipalaidaves buti...na gali "netycia" merginos plaukus paliesti...o siaip kalbedama bent as asmeniskai,net pati nepastebiu kaip fliurtuoti pradedu...viskas savaime vyksta...svarbu nebijoti ir atsipalaiduoti...
blyyn kaip man prisiraukt merginos ,kuri man patinka, demesio
oj mergichkos, dabar isvis susisuko viskas mano galvoj, jau net nzn kas flirtas yra :S
na, dar vienas dalykas svarbus... tai pasitikejimas savim. jei jo nera, gal reiktu bent pirma karta prieinant prie merginos pasistengt but tvirtam, nes manau, kad merginos visos noretu jaustis saugiai su savo vaikinais ir jos is karto iveertina ar tinki joms i apssauga... tai nereiskia, kad butinai turi but raumenu kalnas, manau, kad merginos nori jaustis ramios salia esant vaikinams, kai joms silpna...
oj mergichkos, dabar isvis susisuko viskas mano galvoj, jau net nzn kas flirtas yra :S
nebutina zinot flirto apibrezimo tai tavo genuose turetu but uzsleptas tavo flirto budas, kuris, sutikus atitinkama mergina, savaime pasireiks...
na seip su mergina(Kerry jos vardas) bendrauju daugiausia internetu, nes mokykloj nera tokiu galimibiu pasneket... o internete jis buna retai
cia vel griztant prie tos merginos, tai zinokit, kad ir kokie ten susisukimai galetu but galvoj kad vat jaudinies ir nori ispudi padaryt nui bet per interneta bendraujant vistiek gi supranti elementaru dalyka kad norint pokalbi testi reikia kazka parasyt kad jis testusi o ne tipo vot as galiu rasyt beleka o tie vaikinai lai verciasi per galva ir kalbina mane, ponia... pz :?
na seip su mergina(Kerry jos vardas) bendrauju daugiausia internetu, nes mokykloj nera tokiu galimibiu pasneket... o internete jis buna retai
tai ten jis ar ji? :? Kazkas cia neaisq su tawim... :V
Nikita, 16 parašė:oj mergichkos, dabar isvis susisuko viskas mano galvoj, jau net nzn kas flirtas yra :S
nebutina zinot flirto apibrezimo tai tavo genuose turetu but uzsleptas tavo flirto budas, kuris, sutikus atitinkama mergina, savaime pasireiks...
hmm ir kaip as tada zinosiu kad flirtuoju, jei nzn kas tai? :s
Nikita, 16 parašė:na seip su mergina(Kerry jos vardas) bendrauju daugiausia internetu, nes mokykloj nera tokiu galimibiu pasneket... o internete jis buna retai
tai ten jis ar ji? :? Kazkas cia neaisq su tawim... :V
neneee ten jiiii
cia vel griztant prie tos merginos, tai zinokit, kad ir kokie ten susisukimai galetu but galvoj kad vat jaudinies ir nori ispudi padaryt nui bet per interneta bendraujant vistiek gi supranti elementaru dalyka kad norint pokalbi testi reikia kazka parasyt kad jis testusi o ne tipo vot as galiu rasyt beleka o tie vaikinai lai verciasi per galva ir kalbina mane, ponia... pz :?
o tu jos tiesiai sviesiai paklausk"ir ka tai galetu reiksti"? as visada paklausiu vyruku su tokiais neaiskiais priezodziais... ir paaiskes viskas...
na, ji neverta demesio, jei taip masto. gi jei nori tave nukabint (nu ar siaip pasisnekuciuot) tai ir turi tai parodyti bent as tai neatrasau i tokius laikus kur vien ikonos arba vienas nesamoningas zodis, kuris uzbaigia pokalbi, nebent ko nors dar noriu is to zmogaus... jei nesimezga pokalbis, tai tiek to, ieskai (arba lauki ) kitu pasnekovu
nu tai vat Diana mano logika tokia pati kaip ir tavoji neatrasau nieko tokiem zmonem istrinu "netycia" zinute ir laukiu kol likimas vel krustels ;D
Diana, 17 parašė:Nikita, 16 parašė:oj mergichkos, dabar isvis susisuko viskas mano galvoj, jau net nzn kas flirtas yra :S
hmm ir kaip as tada zinosiu kad flirtuoju, jei nzn kas tai? :s
o kam tau tai zinot? :? gi jausi ar malonu bendraut tau su ja ir tiek. o su tais flirtais tai irgi nesamoniu buna... va flirtuoji flirtuoji, kol supranti, kad tai ne tu ir nebegali toliau bendraut su zmogum... dirbtinas flirtas veda ir i dirbtina tolimesni bendravima.. :V
Auris, 19 parašė:cia vel griztant prie tos merginos, tai zinokit, kad ir kokie ten susisukimai galetu but galvoj kad vat jaudinies ir nori ispudi padaryt nui bet per interneta bendraujant vistiek gi supranti elementaru dalyka kad norint pokalbi testi reikia kazka parasyt kad jis testusi o ne tipo vot as galiu rasyt beleka o tie vaikinai lai verciasi per galva ir kalbina mane, ponia... pz :?
o tu jos tiesiai sviesiai paklausk"ir ka tai galetu reiksti"? as visada paklausiu vyruku su tokiais neaiskiais priezodziais... ir paaiskes viskas...
tai o kam klausti durnu klausimu poto ta mergina sedes ir galvos: Nea nu tu durnas ar ka?
Ir taip gi aisq kad nieko nereiskia tas zodis ;D ir siaip nesuprantu ka ji cia organizavo kazka nevykusiai nu bet koks skirtumas is tiesu... :V
Auris, 19 parašė:cia vel griztant prie tos merginos, tai zinokit, kad ir kokie ten susisukimai galetu but galvoj kad vat jaudinies ir nori ispudi padaryt nui bet per interneta bendraujant vistiek gi supranti elementaru dalyka kad norint pokalbi testi reikia kazka parasyt kad jis testusi o ne tipo vot as galiu rasyt beleka o tie vaikinai lai verciasi per galva ir kalbina mane, ponia... pz :?
o jei atsako: nieko arba taip idomiau?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 205 206 207 208 209 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~