21

Re: esu labai nedrasus noriu susirast mergina

Justinas, 23 parašė:

oi cia tai geras... ;D ;D ;D
koks kuklutis...  tai dar turbut ir nekaltas big_smile

Aš dar nekaltas, bet neisterikuoju šitaip, velniai griebtų.. "Buuu bijau bijau mergaičiu nes tik dėl jų gyvenu ir sapnuoju kaip mane dulkina... Vaje vaje.."  Gan sudėtingas požiūris, sakyčiau... big_smile

22

Rolandas, 21 parašė:
Justinas, 23 parašė:

Aš dar nekaltas, bet neisterikuoju šitaip, velniai griebtų.. "Buuu bijau bijau mergaičiu nes tik dėl jų gyvenu ir sapnuoju kaip mane dulkina... Vaje vaje.."  Gan sudėtingas požiūris, sakyčiau. big_smile

true..sugadino nuomone apie sawe..psichologo cia jau reik.

23

kas sake jog kuklumas trukumas pasidalinsiu patirtimi
megaiciu "bijojau" nu tu kurios patikdavo kaip velnias kryzius jei dar pakalbina norisi begti nusisneki krc blogis buvo nu bet su metais kaip sako ir supratimas patirtis atejo tai kaip sakant dabar jos man vis nebaisesnes pradeda darytis ir pradedu jausti jog kuklumas visai privalumu iseina jei moki manipuliuoti

24

>>>true..sugadino nuomone apie sawe..psichologo cia jau reik

Aha aš pastebėjau kad nebeliko nė vienos "užjaučiančios mergaitės" po paskutinių jo prikolų.. Turbūt ir į klubą nepriims.. big_smile

25

Lauras, 20 parašė:
Rolandas, 21 parašė:
Justinas, 23 parašė:

Aš dar nekaltas, bet neisterikuoju šitaip, velniai griebtų.. "Buuu bijau bijau mergaičiu nes tik dėl jų gyvenu ir sapnuoju kaip mane dulkina... Vaje vaje.."  Gan sudėtingas požiūris, sakyčiau. big_smile

true..sugadino nuomone apie sawe..psichologo cia jau reik.

Jo jo, butent tai katik ir norejau parasyti. Cia jau vaikinukui rimtos bedos, psichologo pagalba tikrai praverstu:D

26

as manau man reik tos kuri suteiktu pasitikejima parodytu kad jai patinku ir ji mane myli, toks koks esu ......... bet to nera......

27

o ka tau labai svarbi draugu nuomone? Tomai,jeigu mergina tau patinka ir bendrauk su ja,o ne klausyk draugu,ne draugai gi draugaus su tavo mergina ,o tu pats...

28

Tomas, 20 parašė:

as manau man reik tos kuri suteiktu pasitikejima parodytu kad jai patinku ir ji mane myli, toks koks esu ......... bet to nera......

nu tu pacane tik neuzpyk, bet po tavo paskutiniu postu as sitam tavo parasyme matau mazdaug tai:
"bla bla bla noreciau mergina kuri patenkintu mano seksualinius poreikius bla bla bla oj kaip mane treeba spaudzia bla bla bla meile tai zodis kuris apsuka merginom galvas bla bla bla"

29

nu az supratingas zmogus moku suprasti kitus ir taip staigiai neuzpykstu smile del savo komplekso darausi uzdaras nie su kuo nebebendrauju, ir isimyliu tas merginas kurias pazystu ir jos man patinka pvz klasiokes, kursiokes. per viena klasioke ir susigadinau visa savo gyvenima ja pamilau nes jos balsas buvo angeliskas , bet ji sake labiau buciuotu karves uzpakali negu mane sad ir poto 11 ir 12 klasej isvis nebesimokiau is nevilties nes buvau nei koks patrakelis kuris kitus erzina nei koks alkoholio megejas ir tokiam pritapti sunku poto vaistus ( raminamuosius vartojau ) nuo daktaro israsytus depresijai gydyti beda ta kad ji vis atsinaujina sad

30

tai gal tu perdaug ysikliopini bereikalo koke pana ?  gal ji tau net neiko nerodo o tu ja ysisvaiksti tai ka tu galvoji is tokios sulaukti ? o tai taip ir pasake kad geraiu karve uzpakaly nei tave ? tai reike kada y mokykla karve atvest ir apsiulyt pasibucuot smile smile smile

31

matau kaip koks baisuoklis su super grazia vaiksto apsikabine ir drasko mano sirdi, ir jei mergina 20-25 m o tokios labai sexsoaliai atrodo tai isvis kankina mane kai matau jas , jos tokios grazios ir nieko padaryt negaliu

32

na matai kaip panos buna 25 metu jos jau jauce kad ne grazeja o jau atvirksei detis pradeda o priestai buve lb isrankios ant baxuru tada buna stvere pirma pasitaikiusy ir del to tu matai tokius vaizdus smile o kol jaunos jos buna renkasi sitas ne kitas ne smile matai laikas netox griestas vyramas isvaizdos atveju nei moterim smile

33

bet tas dalykas mokykloj jau praejes nuo to laiko as jau antrakursis ekonomika studijuoju klaipedoj ir per tokias susiktas meiles esu nusivaziaves

34

Tomas, 20 parašė:

bet tas dalykas mokykloj jau praejes nuo to laiko as jau antrakursis ekonomika studijuoju klaipedoj ir per tokias susiktas meiles esu nusivaziaves

tau gal pamatai ir myli ar kaip tau buna ?

35

beto mane traukia vyresnes o vyresnes traukia vyresni vaikinai retas atvejau kai mergina 23 ar 24 o vaikinas 21

36

as isimyliu jei mergina imu gerai pazinoti ir man ima patikti tai ka zinau

37

nu nzn nzn galeciau del to gincytis smile smile ir lb daug

38

tik vyresnes kitko nori ir su jom buna daznaiu lengviau bet sunkiau uzkaruati sirdy smile

39

esu pasineses ant erotikos bet vyresnes traukia vaikai ir vaikinas su pinigais:)

40

erotika dzentelmeniskumas, merginos aukstinimas ir kitka smile