61

Re: djs

Gytis, 20 parašė:

bet reikia to pradinio tasko, daug reikia ko isbandyt kad rast ta aukso viduriuka, kad publikai patiktum, uzsitarnaut pripazinima, tada kyli, tobuleji ir aisku pinigai atsiranda

pritariu tau,daug reikia pastangu ir pripazinimo,tada tai ir pinigai ir party isvien eina

62

mhm, tai vat visu pirma noro reikia, kazka bandyti, kurti smile

63

tai cia kas be ko ;] be noro nebus ir rezultatu

64

noro neuztenka,reikia dirbti dirbti ir dar karta dirbti smile Pazistu daug tokiu kurie nori,bet nieko nepadaro,nes galvoja,kad prises ir padarys superini gabaliuka,vos ne pacios dainos ims kurtis big_smile Daug darbo,kantrybes ir pastangu reikia tam dalykui ir daug ziniu,muzika nera lengvas dalykas kaip atrodo wink

65

tai cia aisku savaime...bet pirmiausia reikia ir noro ir pastangu ir daug kitko

66

Daugiau kantrybes nei noro sakyciau smile

67

muzikos rinkimas.. gosh

68

man patinka muzika rinkt

69

Darius, 20 parašė:

noro neuztenka,reikia dirbti dirbti ir dar karta dirbti smile Pazistu daug tokiu kurie nori,bet nieko nepadaro,nes galvoja,kad prises ir padarys superini gabaliuka,vos ne pacios dainos ims kurtis big_smile Daug darbo,kantrybes ir pastangu reikia tam dalykui ir daug ziniu,muzika nera lengvas dalykas kaip atrodo wink

kas tiesa  tai nemelas as ir pats jaunystj oo galvoju cia tik ejay gaunu tik pokst pokst ir visi alpsta deja lieki ziauriai nusivyles cia darbo ahujienai reikia ydeti per viena nakty  zvaigzde netapsi oo kur dar klausa kad ir kuo kuri visdel to reikia ykvepimo klausos ziniu cia labai sunkus darbas

70

man tas leviausiai kai ja renki, ieskai is vinylu, is setu tracklistu, o kazkas papraso pavadinimu, net nepabandes paieskot.. va sitas abydniausia

71

As tai jau muzikos neberenku,viska daro leiblai,su kuom sutarti turi,tie atsiuncia viska naujausia,tai kazkaip net smagu,kad nebereikia kankintis ir kazko ieskot smile

72

smile

73

Darius, 20 parašė:

As tai jau muzikos neberenku,viska daro leiblai,su kuom sutarti turi,tie atsiuncia viska naujausia,tai kazkaip net smagu,kad nebereikia kankintis ir kazko ieskot smile

tai tau gerai,kad tu jau tokius turi.o is pat pradziu kai leiblu ar remeju neturi tai ka daryt?
belieka muzika paciam rinkt,is draugu mainytis ar dar kaip panasiai

74

butent

75

tai kas sake kad man taip nebuvo big_smile uuuj pamenu kai knisdavaus......

76

tenka ir man knistis dabar

77

kur ieskai muzikos? slsk?

78

jo slsk pagrindinai ir is draugu dar...o tu?

79

emule kartais.. siaip irgi slsk smile draugai irgi smile

80

aisku...per emule isvis nieko gero nerandu ten...geriausia yra slsk