Tema: mano drauge vilioja mano drauga
as su sawo vaikinu esu jau kaip 5 metus ir mano drauge ji isimylejus,ji pradejo ji vilioti,ka man daryt kad ji nustotu taip elgtis ir kad butu viskas kaip ir snkciau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → mano drauge vilioja mano drauga
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as su sawo vaikinu esu jau kaip 5 metus ir mano drauge ji isimylejus,ji pradejo ji vilioti,ka man daryt kad ji nustotu taip elgtis ir kad butu viskas kaip ir snkciau
duok i galva
Ir vėl ta tavo draugė tau pokštus krečia.. rimtai... kokio b... tu ją savo drauge vadini??? Kokia kita tavo tema bus? "Mano draugė mano kotletus suvalgė" ?
va cia tai beda mano sese visada is mano lekstes valgo ir as ant jos pykstu..
o ta "drauge" tai lape snape ir dar pala..
tai ko Linuk tokios temos nekuri?"mano sese valgo is mano lekstes...ka daryti?"
Ir vėl ta tavo draugė tau pokštus krečia.. rimtai... kokio b... tu ją savo drauge vadini??? Kokia kita tavo tema bus? "Mano draugė mano kotletus suvalgė" ?
manyciau daug draugiu yra o ne wiena,ar tu taip isiwajzduoji kad as turiu tik wiena drauge?
Rolandas, 21 parašė:Ir vėl ta tavo draugė tau pokštus krečia.. rimtai... kokio b... tu ją savo drauge vadini??? Kokia kita tavo tema bus? "Mano draugė mano kotletus suvalgė" ?
manyciau daug draugiu yra o ne wiena,ar tu taip isiwajzduoji kad as turiu tik wiena drauge?
tai matyt nesiseka tau su tom draugem vis kenkia...
Aš tai įtariu kad ten fyfų kompanija, kurios išvis tikromis draugėmis būti nesugeba, nes toliau savo nosies nieko nemato..
Aš tai įtariu kad ten fyfų kompanija, kurios išvis tikromis draugėmis būti nesugeba, nes toliau savo nosies nieko nemato..
deja lb klysti!!!!turiu ne wiena pacia geriausia drauge kurios man padeda wisada ir patare taipat ir as joms
Rolandas, 21 parašė:Aš tai įtariu kad ten fyfų kompanija, kurios išvis tikromis draugėmis būti nesugeba, nes toliau savo nosies nieko nemato..
deja lb klysti!!!!turiu ne wiena pacia geriausia drauge kurios man padeda wisada ir patare taipat ir as joms
turiu ne viena geriausia drauge ;D ;D tai kaip tu sprendi is tu geriausiau draugiu yra geraiusia :? ;D ;D nejuokink
Andreja, 17 parašė:Rolandas, 21 parašė:Aš tai įtariu kad ten fyfų kompanija, kurios išvis tikromis draugėmis būti nesugeba, nes toliau savo nosies nieko nemato..
turiu ne viena geriausia drauge ;D ;D tai kaip tu sprendi is tu geriausiau draugiu yra geraiusia :? ;D ;D nejuokink
sejp pacios geriauses drauges yra wisaj kas kita nei paprastos drauges jei nesupranti tai iswis nerasyk
Tai paprasta juk..kalbek su draugu, pasakai kokia situacija..paklausi ka jis mano apie tai..Jei tu jam rupi jis turetu susisiekti su ta drauge ir pasiusti ja nafik..O jei jo mintys kitokios, tai yra jis nera tox griestas siuo atzvilgiu ir visai nevengia jos demesio, tai tu jau nieko nepadarysi..anxciau ar veliau ta drauge palys po juo..:D
Taigi kaip sakiau kalbek su juo ir zek ka jis apie tai mano..
Linas, 19 parašė:Andreja, 17 parašė:Rolandas, 21 parašė:Aš tai įtariu kad ten fyfų kompanija, kurios išvis tikromis draugėmis būti nesugeba, nes toliau savo nosies nieko nemato..
sejp pacios geriauses drauges yra wisaj kas kita nei paprastos drauges jei nesupranti tai iswis nerasyk
Dar klausimas kas čia iš tikrųjų nesupranta.. O šiaip tai krūvoje labai blogų draugių atsiradusi viena bent šiek tiek mažiau bloga bus pati geriausia...
niu pas mane buvo panasi situacija, tik as su vaikinu nebuvau tiek daug laiko praleidus kartu ir mano drauge nebuvo i ji isimylejusi na o siaip tai viskas ivyko kazkaip labai greitai ir net pati nesuvokiu kaip mano drauge pradejo su mano vaikinu susirasineti ir taip isejo kad jie pradejo labai gerai bendrauti, na o as kaip ir likau uz borto bet viskas pasisuko ta linkme kad mes su tuo vaikinu taip ir issiskyrem, o mano drauge su juo pradejo draugauti, ir tebedraugauja iki db db kai pagalvoju tai gal ir gerai, vis delto atrado vienas kita, bet is kitos puses tai nei vienas nei kitas nepagalvojo kaip turejau as jaustis o tau tai galeciau patarti kuo greiciau pasikalbeti su savo vaikinu, nes kitaip gali atsitikti taip kaip man
Svarbiausia salti nervai logiskas mastimas ir truputis taktikos
Andreja, 17 parašė:as su sawo vaikinu esu jau kaip 5 metus ir mano drauge ji isimylejus,ji pradejo ji vilioti,ka man daryt kad ji nustotu taip elgtis ir kad butu viskas kaip ir snkciau
niu pas mane buvo panasi situacija, tik as su vaikinu nebuvau tiek daug laiko praleidus kartu ir mano drauge nebuvo i ji isimylejusi na o siaip tai viskas ivyko kazkaip labai greitai ir net pati nesuvokiu kaip mano drauge pradejo su mano vaikinu susirasineti ir taip isejo kad jie pradejo labai gerai bendrauti, na o as kaip ir likau uz borto bet viskas pasisuko ta linkme kad mes su tuo vaikinu taip ir issiskyrem, o mano drauge su juo pradejo draugauti, ir tebedraugauja iki db db kai pagalvoju tai gal ir gerai, vis delto atrado vienas kita, bet is kitos puses tai nei vienas nei kitas nepagalvojo kaip turejau as jaustis o tau tai galeciau patarti kuo greiciau pasikalbeti su savo vaikinu, nes kitaip gali atsitikti taip kaip man
aciukas Dovile nes abi panesias problemas turim tu tiksliau turejai tai tu issikyriai,rejks man sju juo pakalbet gal ir wiskas bus kaip ir buwe
Dovile, 18 parašė:Andreja, 17 parašė:as su sawo vaikinu esu jau kaip 5 metus ir mano drauge ji isimylejus,ji pradejo ji vilioti,ka man daryt kad ji nustotu taip elgtis ir kad butu viskas kaip ir snkciau
aciukas Dovile nes abi panesias problemas turim tu tiksliau turejai tai tu issikyriai,rejks man sju juo pakalbet gal ir wiskas bus kaip ir buwe
prasom svarbu kad tik padetu atsimenu kazkada mama sake, kad reik mokytis geriau is kitu klaidu ir poto ju nebedaryt cia aisq gal biskuti keistai skamba, bet siaip prasmingi zodziai
Jei ir toliau tokias drauges turesi galesi persiorentuoti i moteru puse.... nes vaikinuku neturesi per tokias ,,drauges" ir seip manau kad geriau neklaustum o darytum kanors, manau kad kazkas netaip jusu santykiuose, ir pacioje tavyje, nesupranti paprasciausiu dalyku, net geriausiu draugiu daug turi... bet ar ju liks kai istiks tikra beda kai tau atsitiks nelaime, manai cia pasaulio pabaiga kad tavo tipo drue vilioja tavo bachuriuka?Jei jis tave myli jam bus didziai **** ant jos ir jis visada myles tave, bet patariu gerai pagalvoti apie tai ka laikai savo draugais, nepagalvojai kad jie galejo tapti tavo priesais? tikiu kad ji ne viena tokia,,,,
Kelk vaikinui ultimatuma .Tai jis turi ispresti ta problema,tuo tarpu tu laikinai sakai kad nori nutraukti draugyste, nes ji vilioja o jis leidziasi viliojamas .Tai jau vaikino kalte ponai .Iei jis gerbtu Tave jau butu tavo tariamai draugei iskart pasakes "atsok".Taigi jai pasielgs taip kad tavo vaikinas nores isiskirti tai tik tuo viska pagreitinsi ,nes jis jau senai svetimauja:) ir galvojo apie ja.i sakyk kad pasirinktu ja arba tave viskas...
Tuce hicai jau ne tik akuseriu pradejei dirbti bet ir advokatu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → mano drauge vilioja mano drauga