21

Re: kaip atsikratyti varzoves kuri lenda prie man patinkancio vaikino????

taj pats kaltas:D

22

Laura, 19 пишет:

taj pats kaltas:D

tai man cai lb gautusi pati kalta nes jam ji neydomi tai kam dar ten kaska daryt ir bandyt atsipuryt varzoves ar varzovo

23

ta ka jej varksei daryt sokinet aplink vaikina kai durnai ir vykdyt ko uzsimanys kad tik nepaliktu...kai taip daro taj tiek vaikinam ir pabosto ir pradeda zet i kitas...

24

Laura, 19 пишет:

ta ka jej varksei daryt sokinet aplink vaikina kai durnai ir vykdyt ko uzsimanys kad tik nepaliktu...kai taip daro taj tiek vaikinam ir pabosto ir pradeda zet i kitas...

na bet jei ji varkse jy iki ausu ysizejus ka tada daryt a ?

25

nu as ir sakau reik tada kad vaikinas matytu kad jinai sulaukia ir kitu demesio tada jau cia uzkoduota kad kai neturi taj nori turet..

26

man atrodo, kad tas vaikinas ne nenutuokia, kad patinka dviem merginom ir greiciausiai (toks juk amzius) negalvoja apie jas isvis, o apie savo berniukiskus reikalus tiktai:D o cia va kokios diskusijos apie tai vyksta;)

27

a ja jai kiek cia dauk pataru:)
tj galiu pasakyti kaad as db su tuo berniuku jau draugauju:)

28

reikia leisti jai ji suvylioti.... smile Jeigu jai tai pavyks.. tai toks tas ir vaikinas (taip ir turejo nutikti).....
anksciau ar veliau vistiek tai ivyks..... wink
Nieko nenuslepsime.... nepaslepsime.... wink

29

sprendimas labai paprastas, vaikinui ant kaklo pakabina lentele: privati valda, iejimas draudziamas...

30

Palik ta vaikina  jei miles kovos del taves jei ne ir nereikia taip ar taip nebus su tavim

31

Emilis, 22 пишет:

varzoves...gerai chia..;D tu pirma pati pasidomek ar bent kiek tam bachurui patynki...nes gali ce rungtyniaut kiek nori jei jis pasirinks kita nieko nepadarysi:D

TIESIAI i desimtuka... (geri laikai kai su draugem panasias intrigas malaletkos regzdavom):D

32

Monika, 16 пишет:

patarkit

niekaip

33

Keisti dar laikai.... Wienas waikinas ciut ne 10siciai merginu patinka o y kitus nei wiena neziuri...
Ysiswaigsta koky grazuoliuka o paskui bedawoja kad nekreipia demesio ...

34

seip tai tiesa (as zinau man 12 ;D) jei tu vaikinui nepatinki tai nieko nepaikeisi ir varzovemis jus nebusit o jei patinki tai ji tau tikrai nevarzove juk tu jam patinki . na o jei jus abi patinkat jam tai vadinasi jis mergisius, o jei ji tai griebk kita vaikina nk nebepakeisi big_smile bet linkiu viso kas geriausia smile

35

nemanau,kad čia kažkokios varžybos..:::041juk jei vaikinui patiks viena tai manau greit tos nuomonės neikaip neišeis pakeist..:::041