61

Re: koks turi buti tada vyras lovoje

kazkaip jus cia tema pakeitet,nuo lowos prie gywenimo
     koks wyras gywenime,neturi reiksmes koks lowoje.ar ne taip?

62

vaikuti, gyvenimas su vyru ir bendra lova su juo yra net labai susije dalykai:D

63

Manau i sios temos klausima galetu atsakyti kiekviena bent jau turejusi daugiau nei du vyrus toje lovoje..Suprantancios realiai kaip buna, o nevarancios savo fantazijas kurios su realybe mazai kuo siejasi..O mano nuomone kox jis turetu buti, tai paprasta, nelysiu giliau, nes man tai suprantama ir neidomu diskutuoti, tiesiog tox po kurio ji bus issisiepus..:D

64

oi Tomukai, neuztenka kad tik butu issisiepusi, oi ne...reiktu, kad ji "drebetu" ir vis dar noretu...:::740

65

tos kurios vis dar noi... yra paprasciausiai nepatenkinamos...  neimanoma tiesiog fiziskai vis dar noreti ir noreti..

66

Erika, 22 пишет:

oi Tomukai, neuztenka kad tik butu issisiepusi, oi ne...reiktu, kad ji "drebetu" ir vis dar noretu...:::740

As aiskiau parasiau kad nelysiu giliau i diskusijas..Viska zinau ir suprantu..As tik parasiau viena is dazniausiai man pastebimu faktu..
.."noretu dar.."..:D Jeigu tu po jo iskart nori dar tai zinai jis turi problemu..nepatenkina taves taip kad tam kartui butu uztektinai..;D Arba tie tavo zodziai "noretu dar" buvo mano ankxciau mineta fantazija nesusiejusi su realybe..

67

Migle, taigi turejai ta savo egoista... jis tik savanaudiskai gulejo, o tu dirbai savo darba big_smile

o siaip tai cia pavyzdine diskusija, kai vyrai iesko kompromiso sakydami " ir mergina turi rodyt iniciatyva", o moterys (siuo atveju gal dgs netinka) varo savo "visi vyrai kiaules ir dar tinginiai lovoj" big_smile

smagu, kai panele akomponuoja vaikinukui... taip jis maziau pavargsta ir pats "zaidimas" trunka ilgiau + idomiau... na zodziu kaip jau kazkas minejo, pritariu, kad lovoj partneriai turi but altruistai wink

68

ne, nu niekas nesupranta. ot pasakysiu tiesiai svisesiai tada:man norisi, kad mane isdulkintu grubiai greitai spontaniskai, o ne seiliotusi ten toj vietoj puse valandos, kol uzmiegu...;)ir dar paskui skundziasi "ji nerodo iniciatyvos...:( " ot jus patys pabandykit paimt ir parodyt iniciatyva pasieme grindu skudura vietoj partnerio, paziurekit kaip aistringai gausis...
o apie mano buvusi prasom nieko blogo, jis cia ne prie ko, jis cia nedalyvauja:D

69

o jei vyras lovoj pavargsta tai isvis ner zodziu apie toki...

70

Migle, 26 пишет:

ne, nu niekas nesupranta. ot pasakysiu tiesiai svisesiai tada:man norisi, kad mane isdulkintu grubiai greitai spontaniskai, o ne seiliotusi ten toj vietoj puse valandos, kol uzmiegu...;)ir dar paskui skundziasi "ji nerodo iniciatyvos...:( " ot jus patys pabandykit paimt ir parodyt iniciatyva pasieme grindu skudura vietoj partnerio, paziurekit kaip aistringai gausis...
o apie mano buvusi prasom nieko blogo, jis cia ne prie ko, jis cia nedalyvauja:D

grubuma mergyte meksti big_smile oi oi oi big_smile tai kam da ce apie ta istverme sneket  jei tik greitai nori but isdulkinta kaip ce isireiskei  m :?
o ce tai nesupratau hm tai ka pas tave inicetyvos kaip pas grindu skudura :? nes ce konkrecei save su juo paliginai big_smile

71

ne save, o neiniciatyvu vyra, kuris guli pavarges ir laukia...

72

niu jei jau virukas pavarges tai jau ce kita tema big_smile nereik pult ir bandyt ispriestarauti pavargusio zmogelio big_smile jau ka negali palaukt kol pailses m big_smile oi juk buna kat grysti nusikales o da tave isprievartaut nori :? baisu big_smile
hm ar ce turejei omeny kur sekso metu greit isieikvoje , isikrauna greit ir kapis big_smile

73

vyrai visada pavarge. o moterys niekad nepavargsta. jis tik pareina is darbo ir guli tipo pavarges. visad pavarges. varyt su draugais alaus jegu yra, bet siaip vos gyvas ligonis. ir tik seksas gali isgelbeti nuo mirties, bet tik toks seksas, kur jis gules, o tu pati viska pasidarysi. jei jis pasijudins tai tik vadinamajam romantiskam svelniam seksui, kur mazai pastangu reikia fiziniu, judet nedaug ir pasiteisins kad jis juk toks svelnus, viska daro, kad tave patenkint, fe!

74

niu nereik jau taip isireiksti visi big_smile ce kaip supratau apie saviski kalbi bet kuo ce deti visi m :? nereik ce visu stampuoti pagal kelis saplonus su kureis tau teko susidurti big_smile
ir gal tu aplamai nepasakai ko nori m , tas reikalavimas kat suprastu be zodziu ce tai nesamone big_smile

75

vyrai idealus ir taip bent jau as smile big_smile: D: big_smile

76

Sauliau, as tau asmenini pranesima nusiunciau:D
o as pasakau ko noriu, bet neiseina gi jiem, sako "ak, as juk tokia svelni butybe"
"ak, as pavarges, gal pavalgom alaus atsigeriam"
"vaje, viska del taves padarysiu" ir toliau seilejasi:D

77

Migle n ubet tu ir sprendi remiesi vienu pavyzdiu... grynai tai matosi.. jobatarai... nejau visi tureti tavo vyrai buvo buten tokie? (prazile) .. dieve... tai pasiimk vyra .. kuris pries saule nera permatomas.... pries tai duok jam 50 g. ar vyno taure..  atbarskins kaip reikiant.. ir abu laimingi.. nz.. man atvirksciai pvz.. nesu turejes merginos... kuri lovoj nebutu skuduras.. (iki dabartines) .. ir dauguma bernu pasakys tai... kad vyrai vistiek yra aktyvesni lovoj nei moterys... cia 100% nu nebent ten link senatves kiek zinau viskas keiciasi... .. sako .. kodel 40~ metu moterys nori vis daugiau ir daugiau.. ir sexas buna vienas uz kita geresnis big_smile todel kad jos mylisi tarsi paskutini karta!

78

man tai link 30 jau taip;)

79

pagyrune! big_smile

80

va siuo metu noreciau, kad lovoje butu vyras ramus, netriuksmautu, tv ziuretu tyliai ir leistu man miegoti. galima paglostyti ir garsiai paskaityti pries miega. ech kaip gerai butu...;)