Re: berniuku sikniukai.....
tai va Martyna as ir ta pati manau.. jau mane ir nagais plesys ir kandzios.. mano 2 zandukus manojo Dziundzelio vasingtono :-) ;D ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai va Martyna as ir ta pati manau.. jau mane ir nagais plesys ir kandzios.. mano 2 zandukus manojo Dziundzelio vasingtono :-) ;D ;D
nijole o tai kuom jis kaltas? vo linas tikrai gera ideja pasake reik nukarpyt... aj ne paskui blogai... kas su naguciais per nugara perbrauks reik galvot kita varianta
jis niekuo nebus kaltas... niekuo... ech.... :V
niekas mums nagu nekarpys... ne ne ne... nekarpys.....
tai kad pats kaltas.... tokia fotke isidejes, tai kur ten nenoresi
Aleksandras, 24 parašė:nijole o tai kuom jis kaltas? vo linas tikrai gera ideja pasake reik nukarpyt... aj ne paskui blogai... kas su naguciais per nugara perbrauks reik galvot kita varianta
jis niekuo nebus kaltas... niekuo... ech.... :V
niekas mums nagu nekarpys... ne ne ne... nekarpys.....
tai kad jus ir pacios sugebat nusikarpyt kai koks nuluzta
o tu turėtum dabar rankom trint iš to džiaugsmo, kad pagerbtas tarp seksualiai įsiaudrinusių merginų esi ;D
nu del idomumo ir as paziurejau kokia ten pas tave linai nuotrauka nes tik apie ja ir kalbos
lina tau ka mesos truksta?
aha siuo momentu trukumas ;D
joa gi jus darbuojates kaip nuluzta nagelis
>>>>Martyna gi matai kokia egzekucija man ruosia ir tik del mano foto.. :-) vaje vaje ;D
ojej pirma karta matau zmogedra
na tai kad sakei man nagus nukarpysi tai beliks yik ikasti svelniai....
ojej pirma karta matau zmogedra
gal ir paskutini.... ;D
linai spejei paskutine valia uzsirasyt?
ej ej ej ej as neskanus
tai kad jus ir pacios sugebat nusikarpyt kai koks nuluzta
dabar isigudrinus, kad neluzta... tai viskas ciki piki... viskas tvarkoj
nu del idomumo ir as paziurejau kokia ten pas tave linai nuotrauka nes tik apie ja ir kalbos
nu bet tau ten nieko idomaus... o mums tai ;D
linai spejei paskutine valia uzsirasyt?
jis jau laukia, kol as baigsiu savo vyna gert :V
Lina, linksminiesi tu čia, uoj linksminiesi...
Alexandrai .. zn gi kaip uzpuls tai i gabalus suplesys.. gi sakei kad sedet nebegalesiu.. o kur tu matei sedinti lavona :? ;D
Alexandrai .. zn gi kaip uzpuls tai i gabalus suplesys.. gi sakei kad sedet nebegalesiu.. o kur tu matei sedinti lavona :? ;D
kaip tai kur... nepamenu rodos actekai ar indenai laidojo sedincius ;o)
nu neesme... tu dziaukis kad tik suplesys... nes ciuju dar ir iki paskutinio gabaliuko suvalgys
ej ej ej ej as neskanus
atsikasim ir pajausim ;D
Lina, linksminiesi tu čia, uoj linksminiesi...
aha juk reikia linksmai gyventi
nijole o kaip tu ten taip isigudrini kad neluzta? pasidalink patirtim... bo kiek merginu pazystu visos skundzias kad ilgu naguciu uzsiaugint negali nes lusta
nu man tai siaip smalsumas buvo apie ka kalba del tos foto ;oDDDD
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 66 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....