Tema: reikia pagalbos
sveiki visi,tai va susiduriau s utokia problemike.susirandu kokia man patinkancia mergina bet nezinau ka jei parasyt.pls padekit.ka jus rasot.is anksto dekui
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → reikia pagalbos
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveiki visi,tai va susiduriau s utokia problemike.susirandu kokia man patinkancia mergina bet nezinau ka jei parasyt.pls padekit.ka jus rasot.is anksto dekui
taigi nebutina rasyt kazko jau ten labai ispudingo.. manau is pradziu uztenka ir tokio paprasto bendravimo kaip kad ir su visais draugais, draugem bendrauji...niu aisku truputi svelniau reikia gal..niu bent jau man taip atrodo:)
buk savim. jei kazka primesi kuo neesi ir susibendrausi su tau patinkancia mergyte, po kiek laiko tikrasis tavo "AS" islys ir skaudziai baigsis pasaka..
na man atrodo uztenka pirmo zodzio geresnio, o po to jau lengviau pasisteng pati pasiveikinima sugalvot koki ispudingesni
svelnesni...na nebanalu, kaip daznai..."Labas. Kaip sekas ?" Kiek merginu pazistu, tai i tokius, jos atrasineja paskutinej eilej
surzk kanors mielesnio
tik aisq neperdaug priekabaus
Jop - Mantis teisus. Paprasciau bandyk ishrutulioti idomias temas ir stenkis bus savimi zinok , kad padeda
wa- merginom patinka , kai domiesi ju paciu gyvenimu , nei pasakoji apie sawe ( nu dar cia labai priklauso ish kur kilusi mergina) - geriau klausinek ju kokiu intriguojanciu klausimeliu ir t.t.
Jop - Mantis teisus. Paprasciau bandyk ishrutulioti idomias temas ir stenkis bus savimi
zinok , kad padeda
wa- merginom patinka , kai domiesi ju paciu gyvenimu , nei pasakoji apie sawe ( nu dar cia labai priklauso ish kur kilusi mergina) - geriau klausinek ju kokiu intriguojanciu klausimeliu ir t.t.
tik perdaug neisijausk kad ji nepasijaustu lig apklausoj=))
kuo daugiau meluok nes jos megsta kaip joms makaronus kabini busi tada idomesnis
buk savim. jei kazka primesi kuo neesi ir susibendrausi su tau patinkancia mergyte, po kiek laiko tikrasis tavo "AS" islys ir skaudziai baigsis pasaka..
Svarbiausiai sudaryt pirma ispudy, jis toliau sudaro 50% tavo ivaizdzio kuris ja lydes visa likusy gyvenima, tai jai ir kokie galai islys tai nebus taip jau blogai....
O merginoms meluot negalima, negrazu meluot, melas toli nenuveda. Verciau dalinti dauk komplimentu, ar kaip kitaip maloninti ..... !
Taip ir parasyciau aiskiai ir tiesiai.."Kad man patinki idomu butu pabendrauti ar kazka tokio"..Komplimentus jos mexta..:)
mantas16 bet ir saunuolis... jei visada taip stengies...:) o jei isties sitaip patinka.. patikek ji pati pastebes tavo pastangas:) (kad ir kokia nesamone beparasytum :-):-):-):-)
kiekvienai panai skirtingai buk savimi ir tiek jai nesudominsi toks tai ir nereikia bet mieluoti nepatarciau
as nors ir nejaunelis net ir debar nezinau matai moterim uztenka plepeti ir jos drauges vyrams draugyste reiskia daryti kanors kartu as netikiu kad ymanoma cia ka susizvejoti aplamai pliurpalai niekad neatstos gyvo pasimatrymo
nu Zilvinas is dalies teisus ir kartu neteisus
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → reikia pagalbos