Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
O man tai zinokit jis slykstus:))) Tai Evelina paziurek jau juos mes visai isdrasinom :DDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 256 257 258 259 260 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O man tai zinokit jis slykstus:))) Tai Evelina paziurek jau juos mes visai isdrasinom :DDD
Linas, 19 parašė:Diana, 17 parašė:Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D
kas per pusprotis melzia avis.. :-) ;D ;D vaje vaje.. dar to negirdejau nors su kaimu reikalu turiu..
na, pries rasydama galvojau avis ar ozka, bet man atrodo, kad avis nu jei idomu, tai ryt galesiu patikslint bet ten to surio neimanoma valgyt, nes keliant prie burnos jau smirda ;D
be to, niekas neminejo, kad vien suri valgom :PP
na ozkos suris man skanus su graikinem salotom.. o tikrai nemanau kad avi kas melzia nes ji pieno tik tada duoda kai turi eriuku :-)
Egle, kur cia isdrasejimas pasireiskia?
Diana, 17 parašė:Egle, beet tas pelesinis suris dar nieko palyginus su Moldovos delikatesiniu suriu is avies pieno... ;D
kas per pusprotis melzia avis.. :-) ;D ;D vaje vaje.. dar to negirdejau nors su kaimu reikalu turiu..
As tai girdejau, bet ragauti, kiek pamenu, dar neteko, tad apie si suri kolkas nieko negaliu pasakyti:D
tai pas mus kaimyne ozkas augino ir surius dare...tai suris oziu dvokia...
Viena karta bare sedejo bachuriukai ir pro sali einanciu paneliu paklause ar jos megsta suri, tos pasimaivydamos ir patenkintos, jog jas uzkalbino, atsake, kad nemegsta. Tada vienas is tu bachuru sako:
-Tokios ziurkes ir surio nevalgo.
Et, jauciu, panos tada nekaip pasijuto... Visos israudo iskart
Viena karta bare sedejo bachuriukai ir pro sali einanciu paneliu paklause ar jos megsta suri, tos pasimaivydamos ir patenkintos, jog jas uzkalbino, atsake, kad nemegsta. Tada vienas is tu bachuru sako:
o kodel jie taip ziauriai?
;D cia geras...
Julija, 20 parašė:Viena karta bare sedejo bachuriukai ir pro sali einanciu paneliu paklause ar jos megsta suri, tos pasimaivydamos ir patenkintos, jog jas uzkalbino, atsake, kad nemegsta. Tada vienas is tu bachuru sako:
o kodel jie taip ziauriai?
Hmm...:? Nezinau. Cia jau ju reiketu klausti:)
;D cia geras...
Joa. Sakiau, jei kada nors su kuo susipyksiu, irgi paklausiu, ar megsta suri;D
tai pas mus kaimyne ozkas augino ir surius dare...tai suris oziu dvokia...
ozkas augino bet is oziu suri dare.. :-) idomu idomu.. ;D ;D ;D
cia apie gamta kalbet pradejom jauvasaros ilgimes
Danguole, 20 parašė:tai pas mus kaimyne ozkas augino ir surius dare...tai suris oziu dvokia...
tai pas ozka ir pas ozy kvapas taspats...nueik prie gardo ir pauostyk uzsikaifuosi...
Danguole, 20 parašė:tai pas mus kaimyne ozkas augino ir surius dare...tai suris oziu dvokia...
Aha, rimtai vasaros pasiilgau... noriu silumos. Noriu lakstyt su sijonukais, sortukais:D Ir siaip faina su savo mergom vakare kur nors parkely sedint sidriuka gurksnoti:D
Beje, vis masciau, kaip teisingai parasyti: gurgsnoti ar gurksnoti:? Galit pasakyti, kaip visgi reikia?:D Bliam, visai lietuviskai rasyt nebesugebu..
o as noriu ziemos,sniegucio...
man atrodo gurksnoti, bet siuo atveju irgi lietuviu kalbos ziniom pasigirt negaliu
as taip pat noreciau vasaros, bet tik todel, kad jau baigtusi egzaminai, zinociau kur istojau ir kad butu praejusios isleistuves..
o as noriu ziemos,sniegucio...
siaip man taip pat labai norisi ziemos, tik bijau, kad ji per ilgai uzsibus noriu tikros ziemos su serksnu..
man ir atrodo gurksnojo...
Danguole, 20 parašė:o as noriu ziemos,sniegucio...
siaip man taip pat labai norisi ziemos, tik bijau, kad ji per ilgai uzsibus noriu tikros ziemos su serksnu..
jooo as ir su daug sniego...:)
man atrodo gurksnoti, bet siuo atveju irgi lietuviu kalbos ziniom pasigirt negaliu
as taip pat noreciau vasaros, bet tik todel, kad jau baigtusi egzaminai, zinociau kur istojau ir kad butu praejusios isleistuves..
Na, jei jau mes abi i "gurksnoti" linkusios, vadinas, cia ir bus teisingas variantas:D Visgi viena galva gerai, bet dvi - dar geriau;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 256 257 258 259 260 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~