Tema: programos muzikai parsisiusti
sveiki,noreciau suzinoti is kur siunciates savo megiama muzika?ar ta programa suranda visas jusu megiamas dainas?
pvz.:mano megiamausia programa SoulSeek,o jusu? ;]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → programos muzikai parsisiusti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveiki,noreciau suzinoti is kur siunciates savo megiama muzika?ar ta programa suranda visas jusu megiamas dainas?
pvz.:mano megiamausia programa SoulSeek,o jusu? ;]
Soulseek puse velnio bet gana letas. Dazniausiai siunciuosi torrentus. µTorrent patikimiausias greiciausias ir patikimiausiais is visu software skirtu tam dalykui. O pacius failus dazniausiai siunciuosi is IsoHunt, kartais mininova ar meganova.
Aš irgi pagrinde torrentus siunčiu su µTorrent. Ko negaunu iš torrentų, atsisiunčiu per dc++, retkarčiais ir SoulSeek..
www.google.com
as tai su µTorrent muzikos nesisiunciu,tik programas dazniausiai...
na gerai Torrentais setus siunciuos, gauni tracklista, tada reikia kitu programu. tada slsk pagelbeja, turi gerus uzerius, kur greit siuncia, bet reikia daug pakovot, kol gausi gera.. tada nei eiliu nieko nebuna
Aš tai siuntimuisi naudoju LDC++ programėle. ir man pakanka greičio
aisku
dc++ arba mIRC dcc arba music kanale
uoj.. ten tokios muzikos nera, kokios as klausau
cia apie misic kanala
na naudojuos ARESu... dar ne karto nenuwile.. ir daina per nepilna minute atsiuncia
uoj.. ten tokios muzikos nera, kokios as klausau
mano taip pat nera...o kokios tu klausai? ;D
na naudojuos ARESu... dar ne karto nenuwile.. ir daina per nepilna minute atsiuncia
pasakyk tisklu tos programos pavadinima.Parsisiusiu paziuret ;]
Dovydai progressive house/deep house/house tech/electro
Na is visu varijantu turbut greiciausia siustis paprasciausiai is www. Tik reikia saitus zinoti
Tomas, 17 parašė:na naudojuos ARESu... dar ne karto nenuwile.. ir daina per nepilna minute atsiuncia
pasakyk tisklu tos programos pavadinima.Parsisiusiu paziuret ;]
http://aresgalaxy.sourceforge.net/ megink laime
Na is visu varijantu turbut greiciausia siustis paprasciausiai is www. Tik reikia saitus zinoti
nu tj joa... kol susirasi is kur.. paskiau dar uzsiregistruot... pravalas ;D
Dora, 18 parašė:Na is visu varijantu turbut greiciausia siustis paprasciausiai is www. Tik reikia saitus zinoti
nu tj joa... kol susirasi is kur.. paskiau dar uzsiregistruot... pravalas ;D
100% pritariu ;]
joa.. daznai moket reikia, arba setai pilni, vel ieskai tracku ir vel reikai programu zdz gaunas ratas toks
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → programos muzikai parsisiusti