5461

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pirmam puslapy tongue

Sakykit hebryte, ka jus manot apie merginas primetancias sustras:) ne tokias fyfackas o tokias kurios kaip bachurai elgiasi ir sneka smile Siandiena vaziavau autiku namo ir girdejau kaip mergina kalbejo ir vartesi su bachurais kaip lygi su lygiu, keikesi ir siaip slengu vartojo ir bachurai buvo suvartyti... smile Kaip jums tokio tipo kietos mergelikes? :] Sustrai ar slykstu ? :V

5462

kartais ir as tokia tampu... :::757 tiesiog reikia tikro vyro, kad galetum jaustis tikra moterim.... o kai tokio ner salia... negi leistis but suvartomai ir kad sestu ant galvos? big_smile

5463

Auri >>>>>>>>> tai jau ten kaip toj pasakoj ;D ;D per barzda varvejo ;D ;D  :-)

5464

Auris, 19 parašė:

sveiki:) ka tik grizau is konferencijos:) tokios puotos dar neturejau gyvenime big_smile viskas valstybes saskaita o vaisiu belenkiek... ir alu viska gali imt ir dar visokiu ten nematytu maisto produktu buvo ;D

Evelina > bet malonu kad nors tu pastebejai ta naujove ;D visi kiti tai zlibi... :V

Auri ir tu jau namuo gryzai? as tai ten iki galo likciau ir ilgiau:D
Nu ka jeigu mano akys viska mato nieko nepadarysiu:D

5465

Nu ne man tokios merginos nelabai nes jau tokiu maciau kad kaikurios elgesi vyriskiau neigu vyrai... ne auri geriau nereikia tau tokios:D nebent nori kad ji tave i lovite naktim nesiotu:D

5466

Linai >>> Joa panasei big_smile persivalgiau ir visko ktio paturejau sociai big_smile

Evelina >>> Taij ir buvau iki pat pabaigos big_smile

O vat as irgi pagalvojau kaip vyrai reagoja i tokias merginas... kazi kam yra tokios merginos sustros ir seksualios ar fainos... nes man tai kazkaip netaip skamba :? Slykstokai siek tiek smile

5467

Diana, 17 parašė:

kartais ir as tokia tampu... :::757 tiesiog reikia tikro vyro, kad galetum jaustis tikra moterim.... o kai tokio ner salia... negi leistis but suvartomai ir kad sestu ant galvos? big_smile

o kaip del tokiu kurios naturaliai taip elgiasi primeta vercha? smile gintis tai vienas dalykas, bet but tokiai naturaliai viska keicia. Netgi elgsena keiciasi nes kur vaidinimas ir kur naturali elgsena manau akivaizdziai matosi big_smile

5468

Vienu zodziu tokios mirginos tai yra vaikinai:D nelabai nelabai

5469

o kazi kas paskatina merginas tokiomis buti? kodel jos tiap elgiasi? :?

5470

Nu kaikurios nuo pat gymimo jauciasi ir nori buti vaikinais...
kaikurios buna kazkodel tik lab. geros vaikinu drauges bet nedaugiau...todel.
Arba jauciasi negerai tai yra blogai negraziai ir pan. todel irgi nori buti vaikinu.....

5471

Auri>>>>>>>Apie tas merginas.. su tokiom tik baltos pagerti nes pakelia kaip vyrai ;D ;D o daugiau tai nieko.. turejau tokia klasioke kuri eidavo i drakes na krc kaip kokia forsvagene :-) vaje fui fui fui apsaugok nuo tokiu.. big_smile

5472

Linai negasdink manes taip...nejaugi jos jau tokios visai:D

5473

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

o kaip del tokiu kurios naturaliai taip elgiasi primeta vercha? smile gintis tai vienas dalykas, bet but tokiai naturaliai viska keicia. Netgi elgsena keiciasi nes kur vaidinimas ir kur naturali elgsena manau akivaizdziai matosi big_smile

na, pries pora meteliu ir as tokia buvau.. bet atsiradus tinkamam vaikinukui naturaliai nebegaliu tokia but... siaip bent as tokia buvai, nes vaikinai nerupejo kaip priesingos lyties atstovai smile

5474

net i drakes ejo kaip forcai? yikes

5475

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

na, pries pora meteliu ir as tokia buvau.. bet atsiradus tinkamam vaikinukui naturaliai nebegaliu tokia but... siaip bent as tokia buvai, nes vaikinai nerupejo kaip priesingos lyties atstovai smile

o tai kas tave dare tokia? negi tik todel kad vaikinai nerupejo? :?

5476

joa.. norejau but sustra.. geriau paciai lipt ant galvbos kol man neuzlipo... na, pirma kaip ir pelyte buvau.. nepasitikejau savim... neturejau draugu.. visur tik nenuosirdumas... jausmu tikruju geriausia buvo nerodyt...

5477

Auris, 19 parašė:

na taip kelis kartu ta mano klasioke musesi su kita pana.. ir laimejo.. :-)

baisu..

na bet ji atrodo ne kaip forse.. big_smile

5478

Linas, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

na taip kelis kartu ta mano klasioke musesi su kita pana.. ir laimejo.. :-)

baisu..

na bet ji atrodo ne kaip forse.. big_smile

as kazkaip pirma pagalvojau, kad su bernais audes big_smile

5479

:V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke? big_smile

5480

Auris, 19 parašė:

:V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke? big_smile

geriau lygiau su vaikinais ar net daugiau. buvau auksciau uz broli jo kompanijoje big_smile ir kaikam patikau.. smile kai su Jonu pradejau tasytis, pamazu pradejau.... nors nea, gal as lioviaus kai jis i Ispanija isskrido, nes niekur nebeejau... pirma turejau depresija nugalet ir po to susimasciau ko man reikia is tikruju...
ai, nu dar buvo vienas bajeris, kad mes su drauge nusprendem, kad is pradziu reik apsimetinet silpnutem, o jei vaikinai rems prie sienos, tada bus galima ir pasimust big_smile buvom nusprendusios kartu su broliais stangas kilnot, nors jie is musu ir juokesi... :V
beja, dar vaikinus traukiau gebejimu sokt ir noru pakvailiot big_smile mokejau seksualiai su jais bendraut, kai jau kas ko paklausdavo ir man visai nioeko pasirodydavo (ta prasme tinkamas vakarui praleist big_smile ) kartais kad vaikina pasigaut nereikdavo ne zodzio tart...
bliamba, kaip ilgiuos tu laiku, kai mokejau sokt... sad