Tema: Ką daryti kai beprotiškai liūdna?
ka daryti kai beprotiskai liudna?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką daryti kai beprotiškai liūdna?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka daryti kai beprotiskai liudna?
Hmz...o koki viso to priezastis jei ne paslaptis?:| man irgi lb lb liudna... Tai stengiuosi neklausyt liudnos muzikos...tik linksmos arba bumciku, nes ten ner zodziu ir nedainuoja apie ta meile...stengiuosi kuo maziau buti viena...arba jei viena tai sedziu prie pc ir stengiuosi kuo daugiau bendrauti...;) ir siaip palepink save jei turi pinigu varyk apsipirkt pasipuosk tikrai padeda...:) bent siek tiek prasiblaskyt...
o as tada valgau daug sokolado ( jame daug medziagu, padedanciu issiskirti laimes hormonui;) ), pasikalbu su draugais, stengiuosi prasiblaskyti. o kartais leisti asaroms issilieti irgi neblogai;)
reikia kuo nors uzsiimti nesedeti vietoje... kuo daugiau veiklos!!!
jo turint pabiruti veiklos tikrai truksta, o liudna kad vakarus turiu vis dazniau leist viena
Jeigu buciau tavo drauge tikrai apsilankyciau pas tave ir pernakvociau kas nuo karto, jei priimtum...kad nebutu taip liudna ir vienisa...:) na o dar lb gerai butu jei turetum kur vaikiuka palikti retkarciais... ir tiesiog iseitum kur su draugem pasilinksminti:)
nez., ka patart tokioj situacijoj nesu buves
Tai as ir ne, bet turiu siek tiek ideju:p
nu jo sunku patar kai nezinai kas tai yra
Hmz...na as mazdaug isivaizduoju, kad tikrai ne kas...bet iseitis tikrai yra...
mazylis, nes dabar tai tik jis ir pradziugina kai bando eit,vos ne komedija :}
Neringa, oj kaip zinau ir suprantu tave, nes pati paprastai vakarus leidziu viena su savo kleckeliu, bet va uzeina liudnumas, pirmas zingsnis tai internetas ir mano megstamas chatas, jei to nera tada pasiziuriu per tv kam parasyti, linksma kol susipazysti ir va visas vakaras uzimtas. Pro reta sau leidziu ir su kazkuo susitikti, dabar kaip tik pasitaike lb silti santykiai ir tai nebutinai turi buti planuojama kazkas bendro. Kai bendrauji nera laiko liudeti...
jo turint pabiruti veiklos tikrai truksta, o liudna kad vakarus turiu vis dazniau leist viena
o tai pala , o kur vyras? Pas mane irgi yra mažylis, bet visai neliūdžiu kai būnu su juo, kaip tik stengiuosi žmoną paleist, kad galėčiau su savo atžalėle pažaist Gal tu paprasčiausiai sau įsikalei į galvą ir tiek???
O gal ji neturi vyro?:| Is kur mes galim zinot... Gyvenime tiek visko liudno nutinka... Beje Sigitelei pritariu...as ir liudesi bendravimu dar bandau isvyt...
turiu vyra,tik jis visada arba dazniausiais uzsiemes dirba, jam mazylis gerai, bet tik trumpam pazaisti, na man dar sazine neleidze isduot savo vyra
gali pavyzdziui pradeti galvoti koks galetu buti prasmingesnis pavadinimas tavo sukurtai temai
gali pavyzdziui pradeti galvoti koks galetu buti prasmingesnis pavadinimas tavo sukurtai temai
manai verta ji keist
o tu taip nemanai?
na man tarkim patinka prasmingesni temu pavdinimai, ypac kai namie letas internetas, tada tiesiog neziuri temu kurios tau neidomios... siuo atveju is pavadinimo gana sudetinga nuspeti sio threado tema
bebrotiskai toliau liudeki...
prisimink kaip gera gyvent..kartais tikrai padeda
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką daryti kai beprotiškai liūdna?