Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
cia jau jie man atrodo visi seniai iskuklinti tik taip pasivadino, kad daugiau merginu prisiviliotu :V ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 288 289 290 291 292 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
cia jau jie man atrodo visi seniai iskuklinti tik taip pasivadino, kad daugiau merginu prisiviliotu :V ;D
naivios mes, kad patikejom
tai va o jie gudruoliai mes kuklus mes kuklus ne velnio jei ne tokie
visos paslaptys paaiskes po 2 savaiciu juk meetas nusimato :V
uuuuu, butu jega nulek , o jei man nepavyks as tau sesut duosiu buto raktus pasakysiu kambariokems ir galesi ten pernakvot
bet tu zinai,kad man fainiau su tavyyym butu :V ir nepaklysciau, nors Tata sake, kad Lauras ten mus pakuruos kaip nors ;D
nu zinau... reiks kiba pasistengt ir man kaip nors isvairuot ir lek... :V
joa,siandien dienos tema bus meetas
Auris, 19 parašė:oi aciu Linai tu toks gailestingas bet zinok kad as jau einu irgi man ryt verslo matiekos egzas. Palinkekit sekmes
Auri vaje.. gili uzuojata.. zn kas ten per bjaurus mokslas ir man yra.. :} bet egzas bus po nauju..
nu Linai... jis sekmes prasosi, o tu golia uzuojauta reiski.... ;D
Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė:oi aciu Linai tu toks gailestingas bet zinok kad as jau einu irgi man ryt verslo matiekos egzas. Palinkekit sekmes
Auri vaje.. gili uzuojata.. zn kas ten per bjaurus mokslas ir man yra.. :} bet egzas bus po nauju..
nu Linai... jis sekmes prasosi, o tu golia uzuojauta reiski.... ;D
na as gi vis na kaip visi ;D ;D
nesiteisink cia jau dabar ;D
laba vakareli...;)
maniau,kad busit cia prirase 10 puslapiu,o cia kapu tyla...
labas, as jau miegot ketinau eit... del to, kad cia tylu :V dar neskubejau issijungt, nes galvoju apie 10h kas nors atsiras
zinai, gal zmones mokkos, kad taip tylu... :V
nors bendrai forumas yra tylus sivakar ir kitose temose. kame vienas, kame kitas paraso...
nors lauke lyja visi isleke kur nors... na,o tu pratybas prakisai?
nea, ne Egle nebenorejo. bet man tik ramiau jokiu variantu, kad mokytoja pagaus ir t.t.... be to, turiu jas prie sono ir jei noreciau galeciau toliau jas daryt noro bendrai yra... bet reik ir pailset prie matiekos sivakar sedejau, nes ryt infotesta rasau.... siaip man taip kazkaip gaunas, kad per diena dazniausiai tik vienam dalykui ruosiuos
na o kaip tau besiseka?
as atsimenu ir kazkaip viena stipriau pasiruosdavau,o kitus blogiau,o as siandien tai labai nusikaliau,nes visa diena dirbau...brrrrrrr...:)
vaje vaje.. as tai wel tik pasisveikinti uzsukau..
anglu kolis tai wel linksmybes tesis.. :-)
nepavydziu isivaizduoju tikriausiai galva uzia nuo tu mokslu...:)
na tokia musu dalia
>>>>Danguolyte ar matei ka padarei :?
o gi 5800 postas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 288 289 290 291 292 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~