1

Tema: Ar verta skubeti gyventi?

Skubu gyvent,karstai mylet skubu,
Geriau daugiau darbu,maziau kalbu...As lekiu!
O mama man jau ..........
Prasau suprask as jauna!
O mama,merginos jau tai daro,
Sveika ir viso gero,
Sianakt mama tu nelauk! big_smile

Kaip jus manot ar verta kazkur skubeti...?
Ar dziaugtis gyvenimu,kol dar esam jauni ir patirti daug visko?

2

Re: Ar verta skubeti gyventi?

skubet reikia tik kai banka apiplesi nu gyvenimas toks dalykas kad,jeigu skubesi negerai,o jei neskubesi irgi negerai ,taip kad ....:=):::034

3

Gera patarle....
Skubek letai................................
As manau kad skubeti gyvent nereikia, gyvenimas duotas tik viena karta.:::d29

4

Visa gyvenima mes kazka patyriame. Jaunystes poreikiai vienoki, suaugus kitokie.....budama jauna nepatirsi suaugusio zmogaus malonumu, dziaugsmo.....kiekviename gyvenimo tarpsnyje vis kiti malonumai.......Patys graziausi metai - 20-30-ieji.......

5

Na istikruju gera gyvenimatoki, koks man patinka pradejau gyventi nuo 21

6

kaikada reikia tai nebusi tormozu visa gyvenyma:D

7

Bet kaip as pagalvoju dabar,kad gal geriau eiti kartu su gyvenimu,o nebandyti ji pralenkti buti suaugusiai,dziaugtis kiekviena tau duodama akimirka,sansu..kazka vis naujo pamatyti,patirti,nes kartais ir kazka darydamas suklysti,bet gerai,nes tada mokaisi is savo klaidu,ne vienas nera sventas...kazkada ir jis yra suklydes gyvenime,o jeigu ne tai tikrai suklys,juk klysti zmoniska!
labai norejau as viska greitai patirti...Bet pamatau,kad gyvenimas ziaurus...reikia ji pamazu suprasti ir isilieti,nors nemeluosiu,gal dauguma mano metu zmoniu,nera tokio amziaus kaip as tiek mate ir isgyvene ir mate.......Visada galvojau,bandziau isivaizduoti,kad mano gyvenimas rozemis klotas,bet butent pastarieji metai,o ypac sie man atvere akis,jeigu as pati nekovosiu uz save,to tikrai niekas nepadarys....

8

Lina, man atrodo, kad kazkas tau nemalonaus atsitiko:)

9

gyvenk taip kad jaustumeisi laiminga...gyvenk taip kad issipildytu Tavo svajones...

10

tiesiog reikia gyventi del saves...
o apie gyvenima tai jau tokia tiesa kad niekas ant padekliuko nieko neatnesa.. reikia moket kovot uz save ir savo isitikinimus siekiamus tikslus ir dar neissipildziusias svajones.. wink

11

jei nori daug nuveikti - skubėk... gal ryt jau nieko nebenuveiksi..? Retas iš mūsų gyvena šia diena

12

kaip kaad kaip kokiu atveju:)

13

kartais kaip nori kazka nuveikti taip pat nepatartina skubeti,nes skubedamas,gali suklysti ir paskiau susimastyti,o jeigu as buciau dariusi kitaip,tai gal butu buve dar geriau,gal buciau labiau patenkinta...Cia kaip moksluose ar statant nama....Kuo geriau ir leciau veskas daroma apgalvojama,tuo jis yra geresnis ir tu esi patenkints!Daryk taip kad tau butu geriau,o ne paskubomis,kad veliau galetum kazko gailetis ne taip padarytu,o klaidas istaisyti ne taip paparasta!:D
Niu aisku kekvienas vadovaujames savo mintimis ir jegomis.... wink

14

gali sau pasakyti ai neskubesiu kai bus 60 smile big_smile

15

Gali gali...bet ir jaunas tai gali pasakyti,o kam taip skubeti,juk ir taip viska patirsi anksciau ar veliau,aisku jeigu tik pats to panoresi!
Cia viskas priklauso nuo zmogaus,ko jis tikisi is savo gyvenimo ir is saves....
Kaip sakoma neskubek ir busi pirmas! Labai geri zodziai!

16

kai masina nutrenks patirsi tik viena smile