Re: Kas turi pirmas parodyti dėmesį?
niu ziurint kaip jus ji rodot:) jei jau labai agresyviai, tai...:P:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas turi pirmas parodyti dėmesį?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu ziurint kaip jus ji rodot:) jei jau labai agresyviai, tai...:P:)
vaikinas man tajp atrodo
bet kad ir kokia liberali buciau, vis vien smagiau kai vaikinas parodo iniciatyva:)
o tau neatrodo, kad vaikinams smagiau jei jie sulaukia demesio?
smagiau tai gal jiems ir smagiau... o kur dingo princai, kovojantys del savo isrinktuju demsio, bandantys pavergti ju sirdis...?
tai situ principu imasi tie, kas nori ka nors pavergt. jei tau patiko vaikinas, negi nepasistengsi atkreipt jo demesio? be to, nepamirsk, kad vaikinams pasirinkimas zyyyymiai didesnis gera partija gaut....
niu taip, jei man patiks tai zeme apversiu, bet demesi patrauksiu:)
nesvarbu, svarbu, kad suprastu ko kas nori ir svarbu pasakyti, kad paskui gyventu ilgai ir laimingai
jei vienas kitam patinka tai nesvarbu
o jei dar neaisku ar vienas kitam patinka?:)
tai vis tiek verta bandyti... as karta bandziau, nepavyko bet nieko, kai reikes bandysiu vel....
Niu o kokiu nuomoniu dar yra?;)
jei as susidomejes tai as ir pradedu ten demonstruotis koks ten as va.bet daugau visdelto demesio mano gyvenime buvo is moteru,merginu puses man atrodo kad jos greitesnes ir jau apie vedybas iekart apmasto,kodel taip ira nezinau tikriausiai del to kad laisvesni laikai atejo siuolaikine moteris daugiau laisva pasidare ir labiau nepriklausomakaip manot?
hmm...niu apie vedybas gal ir ne iskart bet kad drasesnes ir laisvesnes tai visai sutinku;)
Nu manau vaikinas tai visalaik,bet as tai gudrus geriau laukti kol tave pasirinks tai zinai kad patinki ir nebus kad ten leisis mylima o miles istikro
o merginoms, tavo nuomone, nesinori tikrumo, kad jos patinka, o vaikinas nesiekia tiesiog pasismaginti?:)
o merginoms, tavo nuomone, nesinori tikrumo, kad jos patinka, o vaikinas nesiekia tiesiog pasismaginti?:)
Ranka pridejes prie sirdiaes sakau kad trokstu su mergina pasismaginti. Ir man rupi kad ir merginai butu smagu .As tiesiog suinteresuotas kad ji zviegtu is laimes
hmm...niu apie vedybas gal ir ne iskart bet kad drasesnes ir laisvesnes tai visai sutinku;)
Nu bet ir vaikinu yra super Glazus ,plotingi,tultingi,galingi ir dar kitiku zodziu su galune -gi
taip taip, kur gi ne;D
taip taip, kur gi ne;D
ogi mogi taip
niu gerai gerai, nekas su tavim ir nesigincija;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas turi pirmas parodyti dėmesį?