Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu nea as gi pajuokaut norejau ....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 314 315 316 317 318 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
einu mokslintis..
>>>>>>>>
labos meetintojai
saldziu sapnuku ir as jau liulia esiu
sekmes besimokant
vaje vaje o as vat pasigyrsiu MAN ATOSTOGOS :D:D:D:D JE JE JE ~ ~ ~
sesute sake kad tu uz siuos zodzius mirsi mes ka tik atsikelem, o uz sienos su kazkokiu nesveiku smuiku griezia o tu mum cia apie atostogas erezijas skleidi ant lauzo ji :Pant lauzo ji
;D ;D
Auris, 19 parašė:vaje vaje o as vat pasigyrsiu MAN ATOSTOGOS :D:D:D:D JE JE JE ~ ~ ~
sesute sake kad tu uz siuos zodzius mirsi mes ka tik atsikelem, o uz sienos su kazkokiu nesveiku smuiku griezia o tu mum cia apie atostogas erezijas skleidi ant lauzo ji :Pant lauzo ji
;D ;D
>>>>>>>>>>>>>>
metrgaites mokekit dziaugtis kito zmogaus laime :-)
ant lauzo ji ;D ;D ot kaip jam gerai ir dar gal jei gerai pamenu sake kad ilgai bus jam tos atostogos
va ryt far informes atsibaudziu ir laisvas
>>>>>>>>>>
P.S spekit kiek valandu miegojau
Auri as prie taves presidedu:D
man irgi atostagos:D
Je je :] as jau igaunu zmoniu persvara hehehe Jo atspejai Linai, man atostogos bus ilgut ilguteles :]]] net 3 sav :D:D:D
3 savaites????
man tai 2.5 rodos:D
Je je :] as jau igaunu zmoniu persvara hehehe Jo atspejai Linai, man atostogos bus ilgut ilguteles :]]] net 3 sav :D:D:D
Nu va Auri dabar naudokis laiku ir ieskok sau mergaite;) gal rasi...
man tai tik po nauju 2 idenos atsigauti ir i egzamina ;D psichologijos tai juokemes su destytoja kad sedesim visi aptinusiom akim ir mineralini gersim ;D
>>>>>>>>
jum tai jee del tu atostogu
Auris, 19 parašė:Je je :] as jau igaunu zmoniu persvara hehehe Jo atspejai Linai, man atostogos bus ilgut ilguteles :]]] net 3 sav :D:D:D
jaunoji savadautoja ;D (joke)
>>>>
as tai i si klausima atsakyciau taip.. as pagyvensiu vienas ir busiu egocentriskas suskis :-)
Evelina, 17 parašė:Auris, 19 parašė:Je je :] as jau igaunu zmoniu persvara hehehe Jo atspejai Linai, man atostogos bus ilgut ilguteles :]]] net 3 sav :D:D:D
>>>>
as tai i si klausima atsakyciau taip.. as pagyvensiu vienas ir busiu egocentriskas suskis :-)
Linai,Linai,Linai^^ nu kam taip ziauriai kiek dar galima gyventi vienam?hm?!;)
Linas, 19 parašė:Evelina, 17 parašė:Auris, 19 parašė:Je je :] as jau igaunu zmoniu persvara hehehe Jo atspejai Linai, man atostogos bus ilgut ilguteles :]]] net 3 sav :D:D:D
>>>>
Linai,Linai,Linai^^ nu kam taip ziauriai kiek dar galima gyventi vienam?hm?!;)
>>>>>>>>>
nzn nzn sunku kai meta bet ka padarysi.. gyvenimas tai universitetas kuriame egzaminus perlaikyti beveik neimanoma.. :-)
>>>>>>>>>>>>>>
Evelina gi tu musu super turbo hero ir segrtetoja ir pamisai savo istabiaja galia.. na jau visai
Linai... kai ta galia nesinaudoji tai ir taip pamirsti galima:D
nu kai meta tai sunku bet kam iskarto apie "meta" galvoti?
nu man atostogu bus gal 1.5 sav :? bet po egzaminiuku apturesiu dar 2 sav, paskui 2 men pasimokau ir praktika bus 3 men, tai jei normaliai gausiu, tai nebus atostogu, o jei belekas, kad tik pasirasyt, tai 5 men atostogu nusisviecia...:V
>>> o siandien tai sunki naktele laukia manes, bet viskas tik i gera... ech.. greiciau praeitu rytojus :V
>>>>>>>>>>>>>> mergaites mokekit dziaugtis kito zmogaus laime :-)
dziaugiames tik labai pavydim
Linai... kai ta galia nesinaudoji tai ir taip pamirsti galima:D
nu kai meta tai sunku bet kam iskarto apie "meta" galvoti?
>>>>>>
kai man toks ne pirmas kartas tai jau fobija issivysto..
Nijole, o kodel sunki naktele bus? del egzaminu ar kaip?
beja labas:)
nu man atostogu bus gal 1.5 sav :? bet po egzaminiuku apturesiu dar 2 sav, paskui 2 men pasimokau ir praktika bus 3 men, tai jei normaliai gausiu, tai nebus atostogu, o jei belekas, kad tik pasirasyt, tai 5 men atostogu nusisviecia...:V
>>> o siandien tai sunki naktele laukia manes, bet viskas tik i gera... ech.. greiciau praeitu rytojus :V
tai as visa nakti santykiavau su anglu kalba.. ;D
>> o kam tu atsiduosi :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 314 315 316 317 318 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~