Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nijolyte , na ir atbaudei mane su savo zodziais pasiziurek i savaites fraze ;D ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 320 321 322 323 324 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nijolyte , na ir atbaudei mane su savo zodziais pasiziurek i savaites fraze ;D ;D
maciau jau seniai ;D bet tu Aurio neklausyk ir koju neskusk, jei jau niekas taves neims, paimsiu as
Nijolė, 20 parašė:Linas, 19 parašė:Nijolė, 20 parašė:nius, ir nepasakok, pasilaikyk sau, buna kartais ir taip geriau as tai kai stipriai susiparinu del ko nors, tai einu siena padauzyt (rimtai cia)... nu ir palengveja :?
>>>>>>>>>>Nijolyt pirk tada boxo kriause
> arba is Danguolytes pasiskolink
o Danguolyte kriause turi?????
nius nesiskolinsiu, i kauna nevaziuosiu del jos, o ir nepirksiu, nera kur laikyt, ir siaip daznai neprireiktu
>>>> Diana, neik pas psichologa, nes dar vieno prireiks apkalbejimui kaip psichologai lupa litukus ;D ;D ;D
>>>>>>>>>>>>>>
yra geru knygu kurias paskaitinet galima
joa... tik kad neber noro skaityt... :V
greiciau,laiko nera......
joa... spaudzia mokslai ;D
ypatingai 3 ateinancias dienas ;D ;D ;D
aha, nes kitaip pamirsiu ka mokytoja aiskino ir nepavyks man padaryt darbo ;D
sveikuciai as ir jus mielieji noriu pasveikinti su artejanciomis sventemis ir palinketi visko ko geidzia jusu sirdeles geru svenciu :*
pasijauciau ismests
pasijauciau ismests
pats kaltas ;D
pasijauciau ismests
Tai ka blogo padarei?
pasijauciau ismests
tai gal apsilankyt reiketu bent karta i metus ;D
labas evelina
Labas Nijole, tai ka sventes arteja?:)
tai joa, arteja... eglute mano jau zybsi man pries akutes, tai net gera ir silta sirdutej... taip laukiau svenciu, pagaliau sulaukiau nius, lekiu as jau nepabusiu cia siltu ir baltu (bent sirdutej tavoj) Kaledu :*
Tau irgi;)
o pas mane jokio jausmo nera...sniego nera lauke silta taigi net netikiu ir nenoriu tu svenciu jau rytoj;)
aga... nesijaucia kad sventes.... bet vis tiek linksmu
tai as neturiu tiek laiko kaip anksciau mokslai darbai verslas spaudzia reik kartais ir suprasti !
nu net nezinau man tai kazkaip nesitiki kad rytoj jau viskas prasideda todel kazkaip kvailai jaucios....
tai isgers ir pasijausi gerai
su tevais ir seima gerti? hm?! netgi negalvojau apie tai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 320 321 322 323 324 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~