6441

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Atrodo kad jau visi miega ir pan...
Su sventem jus Nedrasieji ir Kukleji (Auri, Linai, Laurai, Nikita)... su sventem ir Visas sio klubo Merginas Su sventem jus;)   (Danguole, Diana, Nijole, Lina) 
Su Sventem!!! wink :*

6442

na chebrite tikriausiai teks be manes apseiti:::042,bet jus nenusiminkit be manes dar geriau bus isuzciau jums ten galvas:::044:::044:::044
Linukai as tau parodysiu bokso kriause...:::a34:::044
Evelina seniai girdeta;)kaip sekasi? ir tave su sventemis...:::746

6443

su svente mmmmmmmm !!!! :::031:::031:::031:::031:::031 cia tik panelems big_smile :::d17:::d17 big_smile

6444

Sveiki mielieji:) kaip sventes ritasi? Tikiuos gerai svenciate ir nenuobodziaujate ! smile As jau Vilniuje pas broli ir siurbiu jo interneta bei jums siunciu kuo didziausiu linkejimu buckiu ir viso kito ko tik norit ;D

6445

labas smile man tai sventes pakankamai normaliios, yra ir geru ir blogu dalyku, taciau....
NORIU JUS VISUS PASVEIKINT SU KALEDOM IR PALINKETI, KAD KALEDU SENIS ATNESTU TAI KO NEIMANOMA RASTI PO EGLUTE ;D

6446

Danguole, 20 parašė:

na chebrite tikriausiai teks be manes apseiti:::042,bet jus nenusiminkit be manes dar geriau bus isuzciau jums ten galvas:::044:::044:::044
Linukai as tau parodysiu bokso kriause...:::a34:::044
Evelina seniai girdeta;)kaip sekasi? ir tave su sventemis...:::746

Aciu Danguole man sekasi gan gerai, o tau?

Kaip mieleji atsventet sventes arba svenciat?

6447

na atsvanciau lb ramiai kaime pas mociute wink lb ramiai su maldomis prie stalo kaledinio paplotelio lauzymu ir dalijimu :-)
>>
na ir ta siauda traukem mes ji visada traukiam smile tai istraukiau toki nebloga ir ne trumpa tai ia gal gerai big_smile

>>>>>>>>>>>>>
o kaip jus ?

>>>>>>>>
Tai visi nepamirskit kad Vilniui bazuojames big_smile o kuria valanda :?

6448

14 val gal? as atradau ta tavo minetaji imuryta vezima ;D

6449

Auris, 19 parašė:

>>>> na va sakaiu kad ji raasti nesunku tongue

>> dar
Nikita sake bus nes man parase kad jis Rygoj db ir apie 12 valanda bus Vilniuj smile

6450

sveiki, reikia pagalbos :::757
SITUACIJA:
sestadieni kai kalbejau su vaikinu, jis sake, jog susiriejo su tevu, tipo tevas isvadines ji rukorium ir narkomanu, nes jis buvo tarp rukanciu, bet pats neruke. vakar susirasiau su jo mama ir paklausiau kas ten is tiesu nutiko. ji pasake, jog susipyko, nes Ignas ruke (liepe jam papust).
faktas - man skaudu, kad Ignas man melavo.
as tai nesuprantu kam jam man meluot? drauge pasmerke mane, tipo kam kisuos i nesavo reikalus.
na, is viso, ka manot apie tokia situacija ir ka man toliau daryt? klaust vaikino kodel jis taip pasielge ar nuleist negirdom, nes vis del to nelabai grazu, kad juo netikejau ir rasiau jo mamai...

6451

Nu jeigu gerai pagalvojus...1 joo blogai kad jo nepasitiki...2 gal jis norejo kad nors tu jo pagailetum ir galvotum kad visi pries ji nusiteikia ir pan... 3...gal jis ir nemelavo gal tikrai jis neruke o tevai jau perdejo...o ka pasiuliti?hm?! palauk kokia dienele paziurek kas toliau bus o poto gal ir pasikalbek o gal ir nevertes nes viskas savaime issispres...;)

6452

Linas, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

>>>> na va sakaiu kad ji raasti nesunku tongue

>> dar
Nikita sake bus nes man parase kad jis Rygoj db ir apie 12 valanda bus Vilniuj smile

cool tai ciki piki tada:) susikoordinuojam su vienas kitu ir Ketvirtadieni 14 val susimatom prie imuryto vezimelio joa? smile

6453

taip taip wink
>> as gal dar tau Laurio nr pasiusiu smsu nes tu gal daugiau su juo bendraves tai pasitark su juo ar jis bus ir kas kaip wink

6454

tai ka ten tartis wink parasai kad atvarytu prie vezimo 2 val ir fsio wink bo as tai Vilniuj cia sedziu be saskaitos big_smile tingiu pedint ieskot kur pasipildyt ;D

6455

Auris, 19 parašė:

tai ka ten tartis wink parasai kad atvarytu prie vezimo 2 val ir fsio wink bo as tai Vilniuj cia sedziu be saskaitos big_smile tingiu pedint ieskot kur pasipildyt ;D

>>>>>>>>>>>
vaje koks tu ;D tingi mat jis.. greit i krautuve lek ;D

>> na tai as jam ryt prarasysiu gi mano leeedas ;D
>>>>> tai jau 28 diena 14val kaip zvakes stovim prie to stebuklu pilno vezimelio :::818

6456

sutarta big_smile~ Nea nu supranti gi atostogos ;D per atostogas reik leist sau patinginiaut ;D

6457

na as tada pamiegosoiu iki 10 ir kokia 12 is pietu pajudesiu i sostine :-)
>>>> na as tai skaitineju psichologija tuoj egzas man bus po nauju big_smile tai jau kaip ten sako ruosiu vezima vasarai ar atvirksciai ;D

6458

oi vyru pokalbis:D tikiuosi netrugdau:D

6459

na kada tu trukdei :::818

6460

nu nezinau:| kas zino gal vyrai norejo pabendrauti taip kad niekas netrugditu:)