Re: Meetas2 Šiauliuose
Nu tai gimtadieni sakei bus per sausio menesio. Bet jeigu taip atideliosi tai niekada nepadarysi ko nori.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 28 29 30 31 32 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nu tai gimtadieni sakei bus per sausio menesio. Bet jeigu taip atideliosi tai niekada nepadarysi ko nori.
o ko inga nori?:)
Egidijau baik cia su tais pachmieliukais o tai prasigersim visai
jau siandien nebereikia vakar su kaliega naminio produkto po 89gr suvartojom ir taip gera ir ramu pasidare ant dusios :V
o jau matavimo vienetu tikslumas... tai su kuom te tiek mieravot?
zmones- nelaime... nuo sausio pirmos neglima bus kavinese ir klubuose rukyt... sakes... numirsiu jauciu reik pradet rasyt kokia peticija, aisku cia nerukantiems tai fantastiskas dalykas, o man ameno...
kadangi forumas ismires ir neiznau ku bedaryt- taigi skelbiu kad po nauju pradedame organizuoti MEETA 3!!!!!!!
cia jau tikrai privalo dalyvauti ne tik senukai bet ir nauji zmones taip kad kai pailsesite po naujako sventimo pradekite mastyti kad bus balius
xa xa xa, jegu po naujako nebus..;D nors gal iki penktadienio atsiras ju:D o del rukymo tai uzjauciu rukalius, bet man asmeniskai tai patinka toks sprendimas:D
tai darom trecia meeta per viktorijos gimtadieni, ji kaip jubiliate viska finansuos
o del nerukymo tai visai liux, man maziau pagundu bus
O cia del finansavimo tai as visiskai sutinku. O cia jau prieme ta istatyma, kad kavinese nebus galima rukyti. Galetu dar priimti istatyma, kad masinoje negalima rukyti tada tai tikrai mesciau ta bjauru iproti. Bet vistiek valdzia durna yra, jeigu nebus galima rukyti kavineje tai visi rukys iseje prie kavines duru, o tai lkenkia kavines ivaizdziui.
prieme, nuo nauju metu sis istatymas jau isigalios, nors pas mus radviliskyje jau keli menesiai kaip visose kavinese nerukoma...
o koks cia ivaizdzio gadinimas, padarys rukomuosius ir gerai, jau geriau nei sedet tarp dumu neventiliuojamoje patalpoje
bet kiek ten tada berniuku bus prie iejimo, je, je, je.........
del trecio meeto, as tikrai uz, ir labai laukiu ir stengsiuos prisidet viskuo kuo galesiu, ypac berniuku paieska
nu gerai, baigiau svajot, nelabai man su vaikinais sekas............
o gal nenoriu kad sektus..............
Ingut ne tau vienai nesiseka o apie kokia cia meeta per mano gimtadieni.... as vaziuoju i kirgizija
tep kad nieko nezinau
Ingut ne tau vienai nesiseka
o apie kokia cia meeta per mano gimtadieni.... as vaziuoju i kirgizija
tep kad nieko nezinau
a ko i ta kirgizija? :V Borata nori gyva isvysti
na viktorija tikrai gerai butu per tavo gimtadieni meeta daryti.. isivaizduok naujos pazintys.. nauji draugai:) ko per gimtadieni dar noreti:D
Viktorija, 24 parašė:Ingut ne tau vienai nesiseka
o apie kokia cia meeta per mano gimtadieni.... as vaziuoju i kirgizija
tep kad nieko nezinau
a ko i ta kirgizija? :V Borata nori gyva isvysti
![]()
Boratas ne is Kirkizijos, o is Kazachstano
nezinau kas is kur- busiu kirgizijoj su boratu pasimatyme , bet jei daryt meeta tada bus ne gimtadienis o meetas, o as noriu su draugais- naujokai nepykit...
vat taip vaikuciai
ir siaip as kazko nebenoriu svest savo gimtadienio- juk busiu jau tokia sena ...
juokauji, viktorija, sena...tu i audriu ir i toma pasiziurek
Puslapiai Ankstesnis 1 … 28 29 30 31 32 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose