Topic: Kokie jus esate?
PVZ: Jus einate ledu per ezera ar per upe ir staiga netuoliesi pamtote asmeny kuris skestate ka jus darote?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokie jus esate?
PVZ: Jus einate ledu per ezera ar per upe ir staiga netuoliesi pamtote asmeny kuris skestate ka jus darote?
gelbejame
kviesciau pagalba....ka jau as ten isgelbeciau pati...
lb sunku pasakyti ka daryciau.. nes niekada nebuvau pakliuvesi tokia situacija.. bet namau kad kviesciau gelbetojus.. o jei butu ghalimybe meginciau ir pats veikti o nje trepseti su mobiliaku vietoje..
nebuvo tokių atvejų man dar.............ir ačiu dievui, kad jų nebuvo..............bet jaučiu, kad pulčiau padėt nežiūrėdamas kokios gali atsitikti pasekmės, svarbiausia pabandyti, čia mano nuomonė, nors iš kitos pusės velnias čia žino kaip tokiu momentu elgsies, dabar atrodo vienaip, jei taip įvyktu gali pasirodyti visai kitaip ir neduok diev
nu ispradziu paskambinsiu pagalba pakvesiu, o paskiau bandisiu padaryti viska ka sugebesiu...bet siaip i tokia situacija nenoreciau pakliuti nes...jeigu zmogus paskestu tai negaleciua niekada ramiai gyventi nes save kaltinciau..
Kviesciau pagalba... Jau viena karta karta kvieciau pagalba:) Su zaliom juostelem ir svytureliais...kai vaika uzpuole pries akis..neabejoju kad ir sitoj situacijoj kviesciau...;)
aisku kviesiu pagalba! ir man teko begti kviesti pagalbos nors skendo nepazystamas. niekada nemaniau kad toki begimo greiti galiu isvystyti
tai va kad ekstremaliomis salygomis zmogus patampa super duper herojum
niu pirmiausia ziureciau kas skesta pvz: jeigu koks pyplius tai pati istraukciau ,o jei ne tai kviesciau pagalba
As atsimenu, kad ne heroja tapau, o labai issigandau, bet aciu dievui teisingai pasielgiau...Kiekviena diena man tenka praeiti pro ta vieta...Ir siurpuliai net per kuna eina...Brr tikrai nejauku...
Tik va su skestanciu zmogum nezinau gal net baisiau butu...Juk jis gali net mirti:| Bet neiskvietus pagalbos...Visa gyvenima sau neatleisciau:|
ai nzinau o gal jis juokauja... na su draugais kvailioja...
Tas zmogus? Manai? Juk situacija pateikta, kad zmogus skesta...;>>> Beje manau skiriasi kai skesta ir kai juokauja...;>>>
prieiciau ir paklausciau, skesti? Aha blogai lipti ant plono ledo, daugiau nelipsi
O tai gal ne ant ledo lipo?Gal siaip vasara plaukiojo zmogus...;>
Kvaila tema ir kaip daugelis, temos pavadinimas neatitinka autoriaus minties.
Cia tas pats ka darytum, jei staiga prie jusu moteris pradedu gimdyti, aisku viena, 90 % bandytu padeti, 10 %nualptu ar pabegtu
Antanai, atrodo kad esi tautos ismintis. Ir zinai kaip buna. O pats esi tokioje situacijoje buves?
nedaug zmoniu yra buve tokiose situacijose
kviesciau pagalba..aisku jei tada tlf tureciau;)o jei ne,bandyciau pati gelbeti..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokie jus esate?