Re: ar geras buvo kaledu senelis ?
tai tu gal ziedus jau sumainei? :V
ce man atrodo sito manes klause :? nu ka tu dar tik 3 pasimatymai buvo as toks jaunas nekaltas avinelis taip greit nesizieduoju
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar geras buvo kaledu senelis ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ce man atrodo sito manes klause :? nu ka tu dar tik 3 pasimatymai buvo as toks jaunas nekaltas avinelis taip greit nesizieduoju
Danguole, 20 parašė:
jo,kad daugiau tokiu nekaltu avineliu butu...
oi mieloji kolega.. tokiu nekaltu avineliu nors kibirais semk, tik apsidairyt reik :-) ziurek gal ir sale taves netoli koks ganosi:-)
Ausra Ausra... ka cia issidirbineji?..
ar kartais ne tave jau viena karta ispejau? :V
niu nea tikrai ne mane , o ka arneglima tiesiog pasijuokti jeigu linksma ?
oi mieloji kolega.. tokiu nekaltu avineliu nors kibirais semk, tik apsidairyt reik :-) ziurek gal ir sale taves netoli koks ganosi:-)
na lyg ir ganosi tik toks gaslokas sakyciau... visai i nekalta avineli nepanasus
tai tu tada savo lipsne kaledine dovanele dziaukis ir nesidairyk i gaslius avinelius ;D
joa geras patarimas
tai ta mano dovanele ir yra lipsni ir gasli kartu oi kaip as ja dziaugiuosi...
dziaukis dziaukis ,kol gali joke
tai ta mano dovanele ir yra lipsni ir gasli kartu oi kaip as ja dziaugiuosi...
o sakei kad tobula dovanele gavai... visgi paaiskeja mano geresne..
Danguole, 20 parašė:tai ta mano dovanele ir yra lipsni ir gasli kartu oi kaip as ja dziaugiuosi...
o sakei kad tobula dovanele gavai... visgi paaiskeja mano geresne..
o tai manai jei gasli tai negali buti tobula? mano geresne ir taskas...
niu nesigincykit
[ o tai manai jei gasli tai negali buti tobula? mano geresne ir taskas...
na jau ne gera dovanele pvz pas mane padori mergaite, dievabaiminga, lankanti sekmadieniais baznycia ;D ir dar tikinti kad vaikai atsiranda is sventosios dvasios kaip ir dievo sunus jezus gime ;D ;D ;D
Danguole, 20 parašė:[ o tai manai jei gasli tai negali buti tobula? mano geresne ir taskas...
na jau ne gera dovanele pvz pas mane padori mergaite, dievabaiminga, lankanti sekmadieniais baznycia ;D ir dar tikinti kad vaikai atsiranda is sventosios dvasios kaip ir dievo sunus jezus gime ;D ;D ;D
o man mano gaslunas labai patinka geriau jei tavo baznytine mergaite na jis sadistas truputi,bet man patinka
emmm :? tai danguole jai tau gaslus sadistai patinka tai tu gal kokia mozochiste :?
Danguole, 20 parašė:[ o tai manai jei gasli tai negali buti tobula? mano geresne ir taskas...
tai tada turesit problemu, kai vaikuciu uzsimanysit, nes jis lauks sventosios dvasios ;D
emmm :? tai danguole jai tau gaslus sadistai patinka tai tu gal kokia mozochiste :?
nemazochiste,bet kai zmogus patinka tenka taikytis gaus kada atgal uz ta kutenima
tai gal danguolyt nusikaltai kuom nors kad taip tave kankina :? man net smalsu pasidare kaip ten tave tavo dovanele kankina :? supancioja kad nesipriesintum ir paskiau pradeda kutenti :?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar geras buvo kaledu senelis ?