1

Tema: Megstamiausias lietuviu DJ

kas groja jum smagiausiai? ka noretumete pamatyti gyvai kur? kodel?

2

Re: Megstamiausias lietuviu DJ

aš! :-D

3

tamstos kurybos isgirst gal galima?

4

DJ Sun

5

seip seniai irasinejau koki mixa. seip jei prieini i tako ftp galiu ten imest ka nors is senesniu..

6

Nera cia jokiu DJ, nebent mamania

7

Ignas, neprieinu. as nuo KTU interneta gaunu smile

8

tada nzn, neturiu kur idet :?

9

Ignas IV yra tox kur Sobieski mixa padare..va ten tai geras..:)

10

Tomas, 26 parašė:

gal byshi praplesk akirati =]

11

Dj Momo big_smile
o jai rimtai tai nei vieno nezinau.

12

schranz forever!!

13

Martynas, 19 parašė:
Tomas, 26 parašė:

Martynai asylas tu esi asylas.....
Mano akiratis pavyzdziui labai praplestas bet Ignas IV irgi patinka, nubutinai varkseli kas tau patinka yra gerai, jau nepirmas postas kai tu kaska atsilikusiu vadini ar pan.....

14

per proton radio neblogu mixu paleidzia kartais, bet neisidemiu kieno jie.. big_smile

15

Lukas, 20 parašė:
Martynas, 19 parašė:
Tomas, 26 parašė:

Martynai asylas tu esi asylas.....
Mano akiratis pavyzdziui labai praplestas bet Ignas IV irgi patinka, nubutinai varkseli kas tau patinka yra gerai, jau nepirmas postas kai tu kaska atsilikusiu vadini ar pan.....

"Ignas IV yra tox" is tikruju labai atsilikusiai skamba.. o tas kompaktas zhsienio spaudos buwo labai prastai ivertintas.. tipo "lietuviai gywena atsilikusiom madom" ar pan. buwo.. bet ciuju tawo akiratis to nezino big_smile i popsa praplestas berods..

16

siulau (kas nezinot) uzmest aki i www.djscnene.lt nemazai informacijos duoda

17

flaxen beats zaidzia kurdami muzika, anksciau mielai jazzus juice gabaliukai buvo klausomi. Jei kalbant apie mixus, ryralio (ryralio.com) neblogi, filtered tools (filteredtools.com)

18

Martynas 19, nenoriu keiktis todel paaiskinsiu ramiai..:)As neesu tokios muzikos nei gerbejas didelis nei zinovas..Todel man antiek dzin tai ka tu ten rasai..Pridurke tu as jau nemazas vaikas kad skirstyciau i atsilikusia ir neatsilikusia muzika..Yra tik muzika kuri man patinka ir kuri nepatinka..Ir dar karta asiliuk paskaityk i tema! Ne naujausias Dj o MEXTAMIAUSIAS! Todel tavo fantazijos buvo visai neitema..:)

19

lietuviu dj.. kastis torrau, ignas i.v. kad jusmatyt tik sobieski tik ir girdeje.. klubuose nesilankot.. paklausykit ka klubuose groja, o ne ka mixuoja sobieski.. zdz snekat ir nznot ka..

20

tomosi, paklausyk gycio patarimu.. a to sneki kaip 2 klases baiges.. pabaik gal 4 bent jau.. ispruses butum..