1

Tema: Naktiniai klubai

Kaip manot koks geriausias naktinis klubas Kaune?

2

Re: Naktiniai klubai

nemanau kad tox egzistuoja..

3

Geriausias yra ne klubas, o baras, pavadinimu "BARAS", ten alus 1.20lt, tiesa, geriau savo bokalus atsinešt, nes kitokiu atveju kaskart ragausi skirtingo skonio alų :d

4

Dainius, 20 parašė:

Geriausias yra ne klubas, o baras, pavadinimu "BARAS", ten alus 1.20lt, tiesa, geriau savo bokalus atsinešt, nes kitokiu atveju kaskart ragausi skirtingo skonio alų :d

na tai primetu ka ten per skiesta alu pila gal alaus spalva y spalva nepanasi big_smile

5

geriausias klubas kaune Combo tongue

6

.... mano amziaus zmonems, geriau namie sedeti, vakarushkes kelti, shashlykelius kepti... nes kaune nieko nera mano amziaus zmonems...

7

Jolanta, 33 parašė:

.... mano amziaus zmonems, geriau namie deseti vakarushkes kelti, shashlykelius kepti... nes kaune nieko nera mano amziaus zmonems...

na ziema sunkiau.. o vasara ezerai iskylos ir kiti dalykai.. wink

".... mano amziaus zmonems," >>>>>>>>> nuskambejo kaip senos plerzos zodziai tu nesi sena ir saves nenurasyk tongue

8

... na ash nesena... bet klubo man , kaune nera... vat:::851
...megstu pashokti..o ishsikrauti kur,  nera... ner tvarkos...:::043
... kai shilta bunu( ta prasme po pasisedejimu su draugem), einam i amerika pirtyje.... man muzika patinka, kartais....  kai paprikolinti, su draugu, einam i zemyn upe... ten vieni prikolai aplinkui vaikshto...yra kur akis paganyti.... nuotaika pakelia.
... bet ash noreciau klubo mano amziaus zmonems...
:::734:::851:::043

9

man kaune labiausiai patrankos patinka... ten ir muzikike fainia liabai ir siaip zmogeliai susirenka faini (nors pasitaiko visko), bet va kai buna 2dieniais studencioku vakarai, tai labai smagu big_smile
ai, siaip dar faina ir sienoj, bet ten mazoka vietukes sad

10

... gyvenu netoli patranku, kai paziuriu, kokia ishilusi publika kioskeli spardo, su senute viduje... fantazija atshoka...

11

man isviso klubai nepatinka nes ten tik urlaganai ir fyfos renkasi.. :}

>>> va keista ta musu liadis.. bet jau cia as nuo temos krypciau..

o kaune tai nesu buves as gi kaime gyvenu ;D (Alytuje)
>> o house music man patinka tai galiu ir tuse pasisokti wink

12

Jolanta, 33 parašė:

... gyvenu netoli patranku, kai paziuriu, kokia ishilusi publika kioskeli spardo, su senute viduje... fantazija atshoka...

tai ten kaip kas... buna ir geru zmogeliu, buna ir visai nukvakusiu :?
>>> Linuk, nevisi ten tokie, nors dauguma :? susirenka ir mielu studenciokiu ir studencioku ... kai norisi nuo mokslu atsipusti vidury savaiteles, tai labai smagu nubegti ten... as su draugem lekiu, tai aplinkiniai manes nejaudina :V

13

na kaune nesu buvus , bet teko kedainiu vikondoj,,,tai daugiau jau ir nesinori,,,,cigareciu dumai ir t,t,

14

ai ,jo.... tais dumais tai visur padust galiu sad

15

niu jo apie kauno klubus kazkaip nedaug kas puikiai atsiliepia,bet man tai patinka su draugais paselti:)

16

geriausias klubas kaune yra EXIT ;D;D;D blyn ;D priena mazvaikiu pilna;D ruko,akis tik grauzia:( geresnio klubo net neisvaizduoju ;D;D

17

Geriausias naktinis klubas Kaune yra SIENA wink

18

siena gerai:::d03

19

Linas, 19 parašė:

man isviso klubai nepatinka nes ten tik urlaganai ir fyfos renkasi.. :}

>>> va keista ta musu liadis.. bet jau cia as nuo temos krypciau..

o kaune tai nesu buves as gi kaime gyvenu ;D (Alytuje)
>> o house music man patinka tai galiu ir tuse pasisokti wink

Kazi ar mes nebusim broliai... bo ale antras as big_smile reix mamos paklaust... ar tevas pries 19 metu nebuvo isvykes i komandiruote i alytu big_smile big_smile

20

turbut tokio dar kaune nera!