Re: kraujo donoras ?
tai as irgi noriu buti gera tik jau labai bijau visu tu dalyku
Mhnm...na,as ir siek tiek bijau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kraujo donoras ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai as irgi noriu buti gera tik jau labai bijau visu tu dalyku
Mhnm...na,as ir siek tiek bijau
tai todel ir neduodu kraujo bet gal veliau atsikratysiu tos baimes ir galesiu pagelbeti zmonems
tai todel ir neduodu kraujo bet gal veliau atsikratysiu tos baimes ir galesiu pagelbeti zmonems
linkiu sekmes;)
aciu
aciu
ner uz ka...svarbu,kad ta sekme padetu
niu man irgi svarbu
sekme siuo atveju nelabai pades,reik ryzto,noro ir atsikratyt visu baimiu
sekme siuo atveju nelabai pades,reik ryzto,noro ir atsikratyt visu baimiu
niu tai jo:D bet jei nelemta,o labai noris tai ir nekas:D
niu gerai pasistengsiu turet daugiau ryzto , nes noro pas mane uztenka
as noriu tos korteles,,, man tai negaila to kraujuko, juk atsistato.. ir siaip gerai po to jautiesi, kazka gero ir naudingo musu visuomenei ir placiajam pasauliui padarius... :?
kraujo ir man negaila
tj vat merginos pirmyn i ligonine kraujo nuleist truputuka
Žinot ką? Praeitą savaitę tapau donoru Gal būčiau ir netapęs, bet, kol kovojau su savo išdidumu, grupelė bendradarbių suspėjo tą padaryti kelis kartus. Ir man jau nebuvo kur dingti - juk negaliu leisti jiems būti geresniems už mane! Ir nepaisyti visos kraujo centrų reklamos, rėkiančios "Tu mums skolingas! Atiduok!!! Mes norim tavo KRAUJO! KRAUJO! KRAUJO!". Tik tas papirkinėjimas dovanėlėmis man nelabai gražiai žiūrisi - vis tiek kažkokia prostitucija gaunasi...
... kai buvau paaugle norejau eiti... bet tevas kazkaip mane subalamutino... sako kraujo gaminsis labai daug, o ir gyventi sveikai turesi... gal tu vaikeli pasvarstyk.... na ash ... taip ir netapau donoru.
va tarkim as noreciau duot kraujo bet is nepilnameciu nepriima
Esu davus jau 4 ar 5 kartus ir ne velnio nesigailiu
ar sutiktumete buti kraujo donoru uz DYKA ???
as tj gal ir sutikciau,bet kai pagalvoji,kad nezinai kokiom ten adatom badys ir dar nezinia kokia liga gali pasigaut,tj kazkaip nebesinori buti tuo donodu...
Nu paskutini karta kai skaiciau apie donoryste tai tokiems donorams tai skiriama pencija po ketyriasdesimt metu donorystes gali ir nebedirpt visai
siaip adatos naijos visada :? beto geriau buti savanoriu ir istumti bomzus ir narkomanus kaip donorus :? nes labaijau daug uzkresto kraujo pasitaiko.pvz zivf virusui nustatyti kraujije reikia 6 menesiui ir labai brangios irangos, nu jei jau paskutine stadija aids jau mirsta tai nustato ir be didesniu pastangu o jei jis katik uzsikrete:? tai nekas
---priduot krauja kam tie kalausimai:? apie sekso partneius litini gyvenima ir narkotikus:? :?:?:? atrodo kad paklausia keliata klausimu padeda krauja po mikroskopu jei drakonu nemato tai ji ir sulasina kiatam zmogui nelaukdami nei kol pasirodis kokie nors uzkrato pozymiai nei isigilindami tik pasitiki zodziu ir elementariais tyrimais riketu daugiau svaraus kraujo
o gal situacija pasikeite :?
ar sutiktumete buti kraujo donoru uz DYKA ???
as tj gal ir sutikciau,bet kai pagalvoji,kad nezinai kokiom ten adatom badys ir dar nezinia kokia liga gali pasigaut,tj kazkaip nebesinori buti tuo donodu...
Ar sutikciau? taip be abejones..taip nerealiai laukiu nesulaukiu,kada bus man 18 ir galesiu tapti neatlygintinu kraujo donoru..bliam cia juk tos nerealus dalykas,nemanau kad ten su kokiom biliakokio adatom dursto..oo pats jausmas,akd gali kam nors dovanoti gyvybe yra tox nerealiai svaiginantis,jei tik galeciau tai tuoj pat duociau savo kraujo..;]
Adatas ispakuoja prie donoro akiu. Bent jau Vilniuj
as sutikciau
jau kazkada ruosiuos eiti, bet vis neprisiruosiau, bet tikrai busiu donore, nematau cia nieko baisaus ar sudetingo
gal kada tau paciam tai gali isgelbeti gyvybe
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kraujo donoras ?