Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo reik kazka mastyt... hmm... :? bet kad as nlb turiu padruskiu kurie ieskok.lt sturmuoja.. :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo reik kazka mastyt... hmm... :? bet kad as nlb turiu padruskiu kurie ieskok.lt sturmuoja.. :?
na tai reikes cia kokia diela sukt.. nes jau cia klubas darosi ne vyru..
>> na o kazkin kur musu Visagalis Alaus naikintojas.. :-)
gal dar svencia ;D
aciu kad mane metet.. ir cia vienas siautreju..
na tai jei jau mane taip apjuodino tai reikejo atsikirsti..
tai taip ir neatsakei,ka butum, parases, jei Danguolyte butu parasius kojines.. neissisukinek
nijoliuk koki miegai. . .;D tu ir per miegus nemiegi . . .bijai kazko. . .;D
tu manes nesekiok, nes sunervavai
sveiki lunatikai ko nemiegat
ojeeee, kas gi cia atsibelde lunatikais vadina, o pats ka cia veiki tokiu paros metu :?
---------------------------------------
>>>>>>>>> jauciuosi kino zvaigzde, persekiojama jos visur as jai anketa istrinsiu
, vaikai, supraskit, jai meiles truksta ;D
ir neteiskit manes
ir nemetykit pagaliais
bet vis tiek dabar kaipos lope kokia jauciuosi :? :? :?
Nijolyte kas gi tau db :?
tai tu man atsakysi ar ne jei kojine - tai.....
tai tu man atsakysi ar ne
jei kojine - tai.....
>>>>>>>
Arba tu laikai nesuprasta arba as nesusiprates.. :-) :?
Danguole, 20 wrote:tai,kad Linuk tu tuos avatarus turbut dazniau nei apatinius keiti
>> Danguolyte tu teisi ir zn kaip nesumaisau kur priekis kur uzpakalis :?
kaip toj dainoj : utena utena cia geltona ten ruda.. ;D ;D
jau i nevilti puolu ;D va net suradau... Danguolyte parase - apatinius, tai as klausiu,ka butum atsakes, jei ji butu parasius kojines... tikiuosi, jau aiskinti nebereikes
kas ce dedas? :?
Linas nuejo miegoti... as jo kelis kartus klausiau, tai gal rytoj, kai prasibudins atsakys :?
>> Auri reikia vyru gretas didinti verbuoti zmones i kluba ;D
as irgi nedrasus vyras ;D mane priimkit!! pleeeezzzzzzzzz busiu geras
Algi Mielai, bet ar pasiryzes mus lankyti daznai? )))
Linas nuejo miegoti... as jo kelis kartus klausiau, tai gal rytoj, kai prasibudins atsakys :?
o apie ka tas klausimas, as nelabai kertu ?
laba ryta
Algi, prisizadek mus visus myleti ir busi priimtas ;D
>>> Auri, tas klausimas toks... ka butu Linukas atsakes, jei Danguolyte butu parasius kad jis avatarus keicia ne kaip apatinius, bet kaip kojines.. va toks tas sudetingas klausimas :?
nu ka as zn... cia tas pats kas klausti... Kaip tu Nijole jaustumeis jeigu zole butu melyna o ne zalia???
nijoliuk koki miegai. . .;D tu ir per miegus nemiegi . . .bijai kazko. . .;D
ar nebusi dar viena reali nijoles drauge?
na tai reikes cia kokia diela sukt.. nes jau cia klubas darosi ne vyru..
as ta jau senokai pastebejau ;D
nu ka as zn... cia tas pats kas klausti... Kaip tu Nijole jaustumeis jeigu zole butu melyna o ne zalia???
ech :V taisausi, koki posaki jis apie kojines zino :?
>>> jei zole butu melyna, nesirimuotu olialiuku daina: olialia zole melyna, patvoriuos laukuos sile ;D
>>>>>>Diana, taip ji mano padruske druske, sekioja mane reikes grizus nulekti pas ja, nes uzgraus dabar sazine negyvai, kad nemacius ilgai :?
sweikuciai.. kenciu moraliskai nes mate vel rasem ir nzn kaip ten su ja buvo.. jei 5 gausiu bus gerai.. ir dar va grauziau visa diena kalbos kultura.. gi egza apturesiu greit..
>> o kaip jus ?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~