1

Topic: As megstu svajoti...

Nori svajoti? Bet tada pasidaro liūdna, nes žinai kad iki svajonės toli, arba jos visai negalima įgyvendinti. Nepriversi žmonių daryt to ko jie nenori. Aš svajoju apie vieną dalyką. Supratimą. Tai man atstoja laimę. Visą pasaulio laimę. Tada būna šilta širdy. Aš taip manau, nes nesu patyrusi to jausmo, kai tave visiškai supranta. Nebijok svajoti. Bet svajojimas gali nuvesti prie bedugnės. Aš mėgstu svajoti...

2

Re: As megstu svajoti...

Ar daug svajojate ir ar tai darote....kada dazniausiai svajojate?A?

3

Man kartais patinka pasvajoti...Atsigulus vakare i lovyte...arba sedint ant juros kranto ir ziurint i zvaigzdeta nakties dangu...Tada atrodo jog gyventi taip lengva yra...apie nieka negalvoji,atsipalaiduoji ir svajoji....

4

Man patinka pavasari, kai geras oras, iseiti i balkona, gerti arbata ir apie kanors svajoti, galbut prisiminti kazka grazaus..Taciau negerai pernelyg daug svajoti, reikia jausti zeme po kojomis, o ne skraidyti padebesiais smile O gyventi tikrai lengva, nes visos svajones pildosi :::305

5

Svajonese galima uzsimirsti,bet sunku kaip pagalvoji,kad reik gyventi realiame gyvenime,kuris tikrai nera pats is lengviausiu!

6

Na man tai svajoti dazniausiai tenka tai kartais pries miega gulint:)seniau tai dazniau pasvajodavau paskutiniu metu jau kazkaip retokai aisku tik nezinau pats del ko.

7

o as kol uzmigu visada pasvajoju,jau taip iprasta! wink

8

Ui svajotoja as esu...matyt niekada nepasikeisiu ;>

9

as taip pat,kartais pagalvoju,kad svajonese gyventi lengviau! big_smile

10

aš irgi mėgstu pasvajot... tik tos mano svajonės visos erotinio pobūdžio... :::818 big_smile

11

uj o mano svajones ivairios... wink

12

Laimis, 23 wrote:

Na man tai svajoti dazniausiai tenka tai kartais pries miega gulint:)seniau tai dazniau pasvajodavau paskutiniu metu jau kazkaip retokai aisku tik nezinau pats del ko.

>> Laimi ne tu vienas toks reikia cia koki nesapnuotoju kluba steigti ;D

13

Aha gal uzteks ir svajotoju klubo!

14

apie ka svajoji savo erotinese svajonese?

15

Sauliau o jau manau,kad tau nepasakosim!;D

16

lina, drasiau... wink

17

Kas drasiau...cai mano fantazijos big_smile

18

Lina, 19 wrote:

Kas drasiau...cai mano fantazijos big_smile

nebuk gi syksti, dalinkis su visais, gal ir kiti gero nori pasisemti...

19

Saulius, 23 wrote:

apie ka svajoji savo erotinese svajonese?

:::041 šitas klausimas, ko gero, buvo adresuotas man? O apie ką, tai sako pats svajonių pobūdis - erotinės wink negi plėtotis man čia dabar teks? big_smile

20

jau pats zodis viska pasakyti turetu,nebent tau nesigalvoja?A?