Tema: Tokio Hotel vis dar dievai?
TH su trenksmu isiverze i muzikini pasauli bet dabr nesuprantu ar man vienam taip atrodo ar ish tikruju ju spindesys blezta ir gerbeju ratas mazeja?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Tokio Hotel vis dar dievai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
TH su trenksmu isiverze i muzikini pasauli bet dabr nesuprantu ar man vienam taip atrodo ar ish tikruju ju spindesys blezta ir gerbeju ratas mazeja?
Dievai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~
Netylekit ir atsiliepkit TH fanai. parodykit kad TH dar turi be galo daug gerbeju
whahahaha.
jetus dar pienas nuo lupu nenudziuves, o jau rocka ar kazka panasaus nori groti... na snargliu grupe ir tiek:D
man tai jie niekada nebuvo dievai...
cia nesusipratimas,o ne grupe fuuuuu....
man jie nepatinka, 12 metu mergaiciu publikai skirti "roko" atlikejai ;D
tik tiek....:D
joa mazheja.. ir labai.. kiek draugiu aplink mane sake "mmmm Th dievai myliu Bila toma.. bla bla bla" po keliu dienu... "lo**ai mezhvaikiai,nezhino nei kas yra muzika nei kas.. ne pridejo jokiu jegu ishpopuliareti o tik prodiuseris jiem ishkarto padovanojo scena... "... tiesiiog jie man atrodo juokingai!
viena dajna anu tepatynka man
Dievai??? O ar jie kada nors tokiais buvo?;D Nejuokinkit;D
juokdariai jie...
niekad jie man ir nebuvo dievai.. tiesa sakant, nei vienos ju dainos nezinau
man tai labai patinka tokio hotel!myliu juos
Pure shit manau tuom viskas pasakyta;]
dievai?? apie ka jus cia?
gal nebesvaikit...
Pasityciojimas is roko muzikos
Visiskai pritariu Linui
Jie gal ir buvo dievais mazom mergaitem...bet manau tai jau praeitis...netgi vokietijoje dabar zurnalose ne visur jos pamatisi kaip anksciau ir tv irgi ne... tiesiog jie uzgeso(nors niekada nedege) ir visi pradeda jos uzmirsinet....PAGALIAU
siaip jie dievai yra tokio amziaus mergaitems kaip as bet ne man:Dgal kas kazka suprato:Dna as ju neklausau ir net nezadu cia tik vienu momentu visi uzknise buvo su tais tokio hotel net mano drauge visa savo kambari buvo issikabinus ju plakatais bet atsibodo ir nusieme pagaiau nes visa vaizda gadino:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Tokio Hotel vis dar dievai?