Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
Manau labai gerai, gal pagaliau pagalvosime apie sveikata
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Manau labai gerai, gal pagaliau pagalvosime apie sveikata
Dovilė, 21 пишет:nesamone!!!!! geriausia kai yra atskirta vienoj pusej sveikuoliai, kitoj rukaliai. kodel as turiu eiti ir saldytis? gert irgi blogai: smirda ir prisigerus pridaroma daugiau nesamoniu. tai gert irgi uzdrauskim! negaliu
Na ir kas, kad atskirta, tačiau manai dūmai nepatenka ir į nerūkančiųjų zoną? Patenka tikrai, o šiems dūmams yra alergiškų žmonių, aš pritariu šiam sprendimui + nelabai smagu išeiti iš kur nors persigėrus rūkalų smarvės.
>>> jeigu super duper ventiliacija kabake tada ir nedoks rubai.. :-)
>> O jei lankotes kokiose skylesek kur ventiliacijos nera tada visi ir pradvoksit dumais
o vat man labai idomu kokia bus centro ir ne tik gyventoju nuomone, kai po ju langais nuoruku primetys, prispjaudys, ir tusciu cigareciu pakeliu primetys rukaliai, kuriems draudziama rukyti maitinimo istaigose! vel prasides barniai, visokie protestai ir pan.. apie tai tai nieks nepagalvojo!! arba kai bare sedinti xebryte prigerus iseis i lauka parukyt, prades triuksmaut, rekaut po langais ir drumsti mieganciu zmoniu ramybe! o ka, patys prisipraset, patys issireikalavot! tai vat ir kentekit dabar
o vat man labai idomu kokia bus centro ir ne tik gyventoju nuomone, kai po ju langais nuoruku primetys, prispjaudys, ir tusciu cigareciu pakeliu primetys rukaliai, kuriems draudziama rukyti maitinimo istaigose! vel prasides barniai, visokie protestai ir pan.. apie tai tai nieks nepagalvojo!! arba kai bare sedinti xebryte prigerus iseis i lauka parukyt, prades triuksmaut, rekaut po langais ir drumsti mieganciu zmoniu ramybe! o ka, patys prisipraset, patys issireikalavot! tai vat ir kentekit dabar
>> na gerai Karolina kad mes nerekalojam girti po langais
>> na jo db turekites nerukantieji
Šitaip nutikus įstaigos bus priverstos padaryti vadinamas "rūkyklas", kiekviena rimtesnė įstaiga jas jau turi, taigi tai nėra problema, dar girdėjau gandų, kad lauke taip pat gali būti draudžiama rūkyti, nes tai taip pat yra vieša vieta, tokiu atveju būtų rūkymo zonos, kaip yra užsienio valstybėse. Na o rūkaliai nepaklūstantys galės mokėti baudas.
Karolina, 18 пишет:o vat man labai idomu kokia bus centro ir ne tik gyventoju nuomone, kai po ju langais nuoruku primetys, prispjaudys, ir tusciu cigareciu pakeliu primetys rukaliai, kuriems draudziama rukyti maitinimo istaigose! vel prasides barniai, visokie protestai ir pan.. apie tai tai nieks nepagalvojo!! arba kai bare sedinti xebryte prigerus iseis i lauka parukyt, prades triuksmaut, rekaut po langais ir drumsti mieganciu zmoniu ramybe! o ka, patys prisipraset, patys issireikalavot! tai vat ir kentekit dabar
Šitaip nutikus įstaigos bus priverstos padaryti vadinamas "rūkyklas", kiekviena rimtesnė įstaiga jas jau turi, taigi tai nėra problema, dar girdėjau gandų, kad lauke taip pat gali būti draudžiama rūkyti, nes tai taip pat yra vieša vieta, tokiu atveju būtų rūkymo zonos, kaip yra užsienio valstybėse. Na o rūkaliai nepaklūstantys galės mokėti baudas.
Gal galima pora pavyzdziu, kur yra rukyklos? beje, ka vadini "rimtesnemis istaigomis"? siaip jei pasiskaitytum anxtesnius postus, tai butent taip as ir rasiau, kad reikia atskiru zonu ar patalpu rukantiems
Jomis vadinu nepavienius kabakus, o įstaigas turinčias savo tinklus - žmonių atsiliepimai sklinda greitai, tad ir jų reputacija gali labai svyruoti, todėl daroma viskas vardan klientų patogumo. Kadangi nerūkau tai ir nesidomiu, kas jas turi ir kas ne, tačiau yra tekę lankytis MN rūkykloje, taip pat žinau, kad ne vienas universitetas turi jas, na o su laiku manau jas išskirs klubai, maitinimo įstaigos, o taip pat ir tie pavieniai kabakai.
pvz cili? katpedele? mambo? fortas? double coffee? delano? ir kt? na kol kas nei vienoj is siu tinklu kaviniu neteko pastebeti rukymo vietu.. dabar daugiau kalbam ne apie universitetus ar kitas istaigas, o butent apie maitinimo istaigas ir klubus..
niu visi didieji prekybos centrai jau turi specialiai irengtas vietas rukyklas prie savo iejimu Kur zmones gali nuleist duma. Na o apie didesnius tiklus kabaku tai taip pat girdejau kad rukyklos rengiamos
manau su laiku jos bus įsteigtos, tad, taip kaip iš pradžių nebuvo nei nerūkančiųjų zonų, tačiau jos atsirado, keičiasi aplinkybės, keičiasi ir reikmės.
Pripažįstu - neteisinga mano frazė "kiekviena rimtesnė įstaiga jas jau turi (rūkyklas)", sorry
Gedmantai, Tau atleista!
Gedmantai, Tau atleista!
>> joa snd Karolina gera
Valio
Karolina, 18 пишет:Gedmantai, Tau atleista!
>> joa snd Karolina gera
ei, o kada as bloga buvau?
niu visi didieji prekybos centrai jau turi specialiai irengtas vietas rukyklas prie savo iejimu
Kur zmones gali nuleist duma. Na o apie didesnius tiklus kabaku tai taip pat girdejau kad rukyklos rengiamos
cia jau sis tas ;]]]]]
valio užtariantis balsas tik nemanau, kad visi visi
Linas, 19 пишет:Karolina, 18 пишет:Gedmantai, Tau atleista!
>> joa snd Karolina gera
ei, o kada as bloga buvau?
![]()
na juk ne visada buni gera gal buni pasiutuskai neparukai
vat ir nea! rukymas mano nuotaikos neitakoja
o pasiutus tai beveik visa laika as bet tai nereiskia, kad bloga
o tai ką įtakoja rūkymas?
manau tikslesnis klausimas butu: kas itakoja rukyma?
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose