Re: Penktadienio gerimas
o as viska kas dega isskirus benzina
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Penktadienio gerimas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o viespatie. . .;Dtai bent buni blaivas kada?
(o dar visai rimtai. . .tik nesupyk bet buk zmogus stenkis maziau gert deganciu skysciu, nes butu gaila jei susirgtai ir numirtai. . .patirtis sako . .. buk zmogus dar pagyvenk. . )
ne jei rimtai is vis mazai geriu tik per metu sventes ner kada neblaivam slaistitis
Arvydai, o prieš gerdamas gal dar ir patikrini, ar dega? ;D
Prasom prasom zmogai ir mane y arbatos megeju klubely... ARBATA geris belekoks...
ne jei rimtai is vis mazai geriu tik per metu sventes ner kada neblaivam slaistitis
Vyras . . tikras vyras. . .:D
Arvydai, o prieš gerdamas gal dar ir patikrini, ar dega? ;D
taip aisku jei namie geriam nes cia sunku gauti geros dektines dz skiedzia
koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
Arvydas, 21 parašė:ne jei rimtai is vis mazai geriu tik per metu sventes ner kada neblaivam slaistitis
Vyras . . tikras vyras. . .:D
Dekuij dazniausia kiti kitokios nuomones apie tai
Artūras, 18 parašė:koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
>> turetum dar burbulinada gerti o ne sobieski ;D
cia tipo toki kaip mano tevas. .;Daina sikti. . .
ir visada prasom;)
o tai kaip tavo tevas?Rasa
Sandra, 14 parašė:Artūras, 18 parašė:koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
burbulinadas-nesvejka!!!!!!!ten yra daug dazikliu ir saldikliu,o sobieski na nzn gal ir ten dazikliu yr,bet jei kartajs penktadieniais paskanausiu gal nepakenks
o tai kaip tavo tevas?Rasa
toks kur isves jau reikia . . . .ziauru. . .
o dede nuo gerimo mire 27m. . .
nu **** ziauru.. . .
Linas, 19 parašė:Sandra, 14 parašė:Artūras, 18 parašė:koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
burbulinadas-nesvejka!!!!!!!ten yra daug dazikliu ir saldikliu,o sobieski na nzn gal ir ten dazikliu yr,bet jei kartajs penktadieniais paskanausiu gal nepakenks
sakai nesveika. . ;D;D;D;D
Arvydas, 21 parašė:o tai kaip tavo tevas?Rasa
toks kur isves jau reikia . . . .ziauru. . .
o dede nuo gerimo mire 27m. . .
nu **** ziauru.. . .
taij jau taip kas pper daug tas....
Sandra, 14 parašė:Linas, 19 parašė:Sandra, 14 parašė:Artūras, 18 parašė:koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
sakai nesveika. . ;D;D;D;D
nuo jo nelinksmiau pasidaro,o tik pilva paskausta
Linas, 19 parašė:Sandra, 14 parašė:Artūras, 18 parašė:koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
>>>>>>>>>
na jei jau nuo 14 metu pradesi "skanauti" tai 40 nesulauksi
[quote=Sandra, 14)
nuo jo nelinksmiau pasidaro,o tik pilva paskausta
as turiu omeni kad gerti is vis nesveika. . ;D
Sandra, 14 parašė:Linas, 19 parašė:Sandra, 14 parašė:Artūras, 18 parašė:koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga
Sobieski
>>>>>>>>>
na jei jau nuo 14 metu pradesi "skanauti" tai 40 nesulauksi
na gal sulauks bet kaip atrodis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Penktadienio gerimas