1

Tema: As esu vedes, bet gi nemires :D

Niu ka mieli broliai ir seserys, brangute susidure su tokiu reiskiniu, kuri laike senai isnykusiu is santykiu tarp vyru ir moteru...
O buvo taip, gera grazi mergaite, manekene tarp kitko, isimylejo bachura vardu nu ka zinau tegu bus Deividas...grazi pora draugavo apie du metukus, graziai ir laimingai...bet diena is dienos, virpejo kazkoks nerimas mergaites sirduteje,  kad su juo kazkas negerai...jis vis kazkur turi vaziuoti, turi darbo and so on...nu ir ka sakau, dafai mes ji prachekinam...ir ka jus manot, ogi mielas grazus berniukas, pries metus yra iregistraves santuoka su kita ir tai gerai mergaite suka smegenis ir dar plius savo zmonele apgaudineja...ar jus diedai biski proto neturit ar jums kokia baltoji karstine uzplaukia jeigu galvojat, kad jusu duomenu negalima patikrinti neva jie istrinti is bazes ...dabar vede vyrai, kiek teko pastebeti, net nesiruosia slepti, jog jie vede, kiti specialiai dar didziuojasi tuom, kad vede ir giriasi neva kai kurias moteras, tokie, tipo subrendeliai, labiau traukia...nu, o sitas fruktas ka norejo tuom pasakyti, taigi tu meiluziu pilna ant kiekvieno kampo tik laukia kam ant kaklo pasikabinti, paaiskinkit man kavailai, kam reikia apgaudineti jog vyras yra vedes? taigi sito vis tiek nenuslepsi, nes labai lengvai galima viska patikrinti...Ar jus galvojat, kad susuksit jaunoms panoms smegenus taip, jog jau paskiau bus per velu jog jinai jus paliks kai suzinos vyro soc. statusa??? apie morale tokiu vyru tai as cia nekalbu ir aplamai patylesiu, bet nu ****..mba nu negi mes tokios vistos jums atrodom ar koki velnia?

2

Re: As esu vedes, bet gi nemires :D

....  niu jooo... labai vaizdingai, emocionaliai nupasakoti situacija... na bet gal nereikia taip vienashalishkai piktintis... maza ka, gal santuoka nepasiseke.... juk gali buti ir taip... na gal jam mergina manekene patiko ir jis bijojo ja prarasti...juk visko gali buti...
... naaa atvirai prisipazinsiu, man dauguma jaunu merginu atrodo tikrai, kaip vishtos...grazios vishtos. Tikiuosi laikui einant poziuris pasikeis.

3

Lina,ale tu čia užlankstei wink tu nors įsigilinai ką parašei? wink norėčiau paklaust, o tai ko man slėpt, kad aš vedes? a? jei slėpsiu geriau bus, tam ir darau , kad ramios būtumėt wink

4

Jaunos dar nezino ko istikruju tikisi is sio gyvenimo,viena akimirka joms blogai,kitau jau joms gerai...;D
Sunku kartais jas ir supaistyti!

5

Gediminas, 29 parašė:

Lina,ale tu čia užlankstei wink tu nors įsigilinai ką parašei? wink norėčiau paklaust, o tai ko man slėpt, kad aš vedes? a? jei slėpsiu geriau bus, tam ir darau , kad ramios būtumėt wink

Dauguma slepia,nes bijo,kad ju antra puse nesuzinotu,o kiti pasisako!..Tad nereikia cia mum lialia,nes tikrai jusu kartais negali suprasti! big_smile
Jums viena karta gerai,kad p[asisakokt,kita karta jau gailites,o gal tai reikejo slepti!

6

... kad vyru taip pat yra aborigenu tipo.... kad tik skylute, na bet ne visi juk tokie... hmmm, ash pati neuztaikiau ant tokiu slapuku... todel linkusi manyti, kad tokiu... mazuma...
.. man pasisakydavo,  santykiai aishku po tokio prisipazinimo nutrukdavo. Na bet, nors sazine rami.

7

Lina, 19 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

Dauguma slepia,nes bijo,kad ju antra puse nesuzinotu,o kiti pasisako!..Tad nereikia cia mum lialia,nes tikrai jusu kartais negali suprasti! big_smile
Jums viena karta gerai,kad p[asisakokt,kita karta jau gailites,o gal tai reikejo slepti!

Cia gi viskas normaliai, kas butu jei vieni kitus perprastu? Visai neydomu!

8

Jie pabijo pasakyti tiesa,kad paskiau gali viskas nutrukti,o slepdami linksminasi ir linksmai leidzia laika! Aisku cia jau ju sazines reikalas!

9

Lina, 19 parašė:

Jie pabijo pasakyti tiesa,kad paskiau gali viskas nutrukti,o slepdami linksminasi ir linksmai leidzia laika! Aisku cia jau ju sazines reikalas!

O tai kur jaunu merginu mastymas, jei tik po poros metu pastebi, jog su vaikinu kazkas negerai? Pacios kaltos, kad ant tokiu uzsirauna! Tegu daugiau dairosi aplinkui... big_smile

10

dairosi tai dairosi...Bet jeigu jis gerai moka tai nuslepti,kaip tada,nes yra labai daug ivairiu slapuku...Kurie gali ilga laika neissiduoti! Tad cia net nz kas galetu padeti!

11

Ja ja, kai aptemsta protas pas jaunas merginas del vaikinu, tada nieko ir nebepastebi...

12

O jau jusu protas neaptemsta...Jus del ju prota pametate! big_smile

13

Lina, 19 parašė:

O jau jusu protas neaptemsta...Jus del ju prota pametate! big_smile

Kai vaikinas pameta prota del merginos, tada mergina tuo ir naudojasi... toks pats ir atvirkscias variantas... Tad, manau, del tokiu dalyku, sventu nera ir nemanau, kad reikia "varyt" ant vaikinu, kada merginos buna neka geresnes o ir apgaudinet merginos moka geriau!

14

Lina, 19 parašė:

dairosi tai dairosi...Bet jeigu jis gerai moka tai nuslepti,kaip tada,nes yra labai daug ivairiu slapuku...Kurie gali ilga laika neissiduoti! Tad cia net nz kas galetu padeti!

bet pala, tai dėl ko kalti vyrai, jei tokios mergičkos aklos vištos? wink

15

Pala,o kodel jie apsimeta kvaileliais ir sliape tiesa,buna uzsispyre kaip oziai?!...Ir beje ne visos Jau tokios ir aklos!

16

Lina, 19 parašė:

Pala,o kodel jie apsimeta kvaileliais ir sliape tiesa,buna uzsispyre kaip oziai?!...Ir beje ne visos Jau tokios ir aklos!

Pagalvok ka pasakei...
Kad sugebet apsimest kvaileliu, reikia but labai protingu... big_smile
Arba but kvailiu ir nereikes apsimetineti...

17

Tai ne visi ir tokie yra, aš tau jau rašiau, o tavo marmalynėse tik užgauliojimus jaučiu

18

Sigitas, 23 parašė:

Ja ja, kai aptemsta protas pas jaunas merginas del vaikinu, tada nieko ir nebepastebi...

uoj jum irgi galveles lengvai apsukt galima wink va pvz vienos paneles vyras labai priestarauja tam, kad ji soka striptiza, jei suzinotu, issiskirtu, bet va ji jau 5 metelius sau sekmingai dirba striptizo klube, o jos vyrelis apie tai visiskai nieko neitaria wink tai vat smile

19

... Lina... juk jei vienas ozys pasielge shlykshciai.... neturetu, kiti, save gerbiantys vyrukai buti atsakingi uz jo poelgi...
Turetum buti objektyvesne...

20

Karolina, 18 parašė:
Sigitas, 23 parašė:

uoj jum irgi galveles lengvai apsukt galima wink va pvz vienos paneles vyras labai priestarauja tam, kad ji soka striptiza, jei suzinotu, issiskirtu, bet va ji jau 5 metelius sau sekmingai dirba striptizo klube, o jos vyrelis apie tai visiskai nieko neitaria wink tai vat smile

Jau rasiau ir apie tai, pasiskaityk...