Tema: Filmas "Avarija" labai patiko... ;)
Labai ydomus siuzetas filmo, tikrai isskirtinis filmas... netgi galeciau palyginti su tokiais grandais kaip "Zalia mylia" ar "Amistadas"...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Filmas "Avarija" labai patiko... ;)
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Labai ydomus siuzetas filmo, tikrai isskirtinis filmas... netgi galeciau palyginti su tokiais grandais kaip "Zalia mylia" ar "Amistadas"...
Tikrai vertas tų penkių oskarų kuriuos susišlavė. Dabar mano matytų šio stiliaus filmų tope. Verta pamatyti jei patinka tikrai rimti filmai.
na kiek teko matyti, tai sito filmo tematika ir pati ideja tikrai buvo isskirtine
Superinis filmas, turinitis gilia prasme ir duodantis "kelia" apmastymams, man jis l.l. patiko...:)
nemaciau sio filmo.....:(
nu jei nematet tai kam kisat savo mazas nosis...:| ;D
o as maciau si filma..ir galiu pasakyti, kai pradejau ziureti..pagalvojau- na eilinis slamstas...bet po to, kai viskas pradejo rituliotis...super...buvau suzaveta...verta tikrai paziureti..;)
o kaip jis originalu kalba vadinas . nes as nerandu tokio niekur:(
agha pasakykit aktorius kas vaidina ar originalu pavadinima ar bent siuzeta truputi papasakokit
"Crash" vaidina:Sandra Bullock, Don Chealde, Matt Dillon ir kt..;)
aaa nu einu ieskot tada.. pazsesiu parasysiu kaip jis man. aciu uz info..
maciau as ta filma.nieko ipatingo
p.s... the crash...
Wisaj Neblogas Filmas
maciau as ta filma.nieko ipatingo
reiskia nesupratai apie ka ten kalba ir isvis pagrindines minties....
Cia tas "Autokatastrofa"?
Jei tas tai as jy vakar antra kart ziurejau, gana ydomiai, seip tokiu filmu as nemegstu, bet va jy jau du kart ziurejau...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Filmas "Avarija" labai patiko... ;)