Re: Ar per Kaledas visi puosiat eglutes ?
is kokios planetos nusileidus ji
na vis geriau nei nieko
is kokios planetos,tai neklausiau:)na bet ir kaktusas nemazas buvo...zinoma veliau susimetem bapkes ir nupirkom dirbtine eglute...:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar per Kaledas visi puosiat eglutes ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
is kokios planetos nusileidus ji
na vis geriau nei nieko
is kokios planetos,tai neklausiau:)na bet ir kaktusas nemazas buvo...zinoma veliau susimetem bapkes ir nupirkom dirbtine eglute...:)
Egle, 15 parašė:puosiu...bet vat anksciau turejau tokia aukletoja,kuri ne eglute puosdavo,o kaktusa:)
mhm.idomiai..;)originali mokytoja turbut buvo:D
na taip:)
Benas, 24 parašė:Martyna, 19 parašė:na žinau bent vieną žmogų, kuris nepuošia ;]
o kodel nepuosioa?
sakė, nenori apsimetinėti, nes Kalėdos jai jokia šventė ir ji net nekrikštyta, tai kam iš to kažkokį maskaradą daryti..
as tai girdejus, kad kaledos buvo svenciamos ir pries tai, kada krikscionybe atsirado :? nes juk mazdaug nuo kaledu pradeda ilgeti dienos.. tai anksciau buvo svenciama sita proga... o krikscionybe eilini karta prisiskyre svente sau ... va .... o siaip, cia jos pasirinkimas, svesti ar nesvesti sia svente...
labai idomiai cia
Visada puošiu.Man labai patinka puošti eglutę
idomu ar yra tokiu , kurie nepuosia
Jau kelinti metai net egles sakos nepuosiau... :V
Sigitai,kodėl?;)
Kazkaip, papildomas zaidimas su tuo egluciu puosimu, manes nevilioja... nesijauciu kazka prarades, jei nepapuosiu eglutes...
Na,kaip kam:Dsvarbiausia,kad sąžinė negraudžia poto:D
Kazkaip, papildomas zaidimas su tuo egluciu puosimu, manes nevilioja... nesijauciu kazka prarades, jei nepapuosiu eglutes...
kaip ka prarades? o kur kaledu senelis pades dovanas? ;D;D;D mes su seima tai visada puosiam eglute
;)
ne nepuosiu...pas mane eglutes yra kitokios nei pas visu
oi soriukas neapverciau nes as ja taip kaip nufotografavau...ir i siukslyna neziureki cia po mano gimtadienio zinoma namuose kiekviename kambaryje buvo po tokia kaip ir eglute bet egliu paciu nebo niekur naudojama...
tai kokia pas tave eglute?
em nesimato fotkej? cia tik pvz.
jau nebe
o kur ta fotke? jokios fotkes nematau:D
o kur ta fotke? jokios fotkes nematau:D
paspausk ant padidanomojo stiklo,kur vaivos zinute virsuje:)
vaiva... kaip grazu:) is kur parovei? ir as noriu:) egles man atsibodo...
tai kad pasidariau....paprasta ten labai is lauko parsinesiau vijokliniu sakeliu nezinau kaip jie vadinasi tokie mazi tarsi kleveliai ir padareme vainekelius juos surisome kad tap ju butu tarpai ir pakabinome..siaip kiekviename kambaryje buvo po eglute et jos skirtingos kitu nefotkinau...
tai kad pasidariau....paprasta ten labai is lauko parsinesiau vijokliniu sakeliu nezinau kaip jie vadinasi tokie mazi tarsi kleveliai ir padareme vainekelius juos surisome kad tap ju butu tarpai ir pakabinome..siaip kiekviename kambaryje buvo po eglute et jos skirtingos kitu nefotkinau...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar per Kaledas visi puosiat eglutes ?