301

Re: Ka manote apie Mineda?

Rasa, 20 parašė:
Gabytia, 16 parašė:
Rasa, 20 parašė:
Gabytia, 16 parašė:
Rasa, 20 parašė:
Gabytia, 16 parašė:

Arvydai...rasiu;D tiksliau jau radau..;D

Rasyt...aciu,aciu;D

prasau prasau . . tik nepamenu uz ka. . big_smile

tiesa sakant..ir as nepamenu..;D

nezudyk. . ;D maniau cia as tik tokia uzmirstuole. . ;D

ne tu viena;D bet vistiek zudysiu;D

tu . . mieloji gabytia saulyte tu mano. . TU SAL-TA-KRAU-JEEEEEEEE . . .;D

prasom nevaidinti cia geros;D

302

aik aik . . .;D negi jau tokia blogiete. . .;D? nu pamirsau as tas saldes negi pykty laikysi uzspaudus. . ;D;D;D

303

psichinis ligonis.as ji pazistu gan gerai.o jus,ziuriu,cia i pievas snekat bisk:>

304

tai visa laika taip pasitaiko sneki apie viena gaunas kas kita. .  . . big_smile big_smile big_smile
ir kaip gi  panele ji pazystate. .  .;D;D;D ka jis jum padare. . ?

305

Rasa, 20 parašė:

aik aik . . .;D negi jau tokia blogiete. . .;D? nu pamirsau as tas saldes negi pykty laikysi uzspaudus. . ;D;D;D

tep,labai didele blogiete;D

306

jezau tokio slunkiaus nu  tikrai nemaciau avigalvis paskutinis

307

Aurelija, 17 parašė:

psichinis ligonis.as ji pazistu gan gerai.o jus,ziuriu,cia i pievas snekat bisk:>

Tau pasiseke, kad tokia zvaigzde pazysti ;D

308

Gabytia, 16 parašė:
Rasa, 20 parašė:

niu dar staigiai isvardyk mano negerus darbus . . ;D tu kazka meluoji. . nene tok itarimas kyla kad a.  .. kad kazka tu cia netaip. . . ;D;D;DAS GERIS> >>:::856

309

Rasa, 20 parašė:
Gabytia, 16 parašė:
Rasa, 20 parašė:

niu dar staigiai isvardyk mano negerus darbus . . ;D tu kazka meluoji. . nene tok itarimas kyla kad a.  .. kad kazka tu cia netaip. . . ;D;D;DAS GERIS> >>:::856

tu blogio isikunijimas;D sirdziu dauzitoja;D;D;D

310

Nepatinka man jis..Dabar kiekvienas gali padainuoti su fonograma ir pasimaivyti..:D

311

Palaiminti idiotai, nes jie laimingiausi zmones zemeje. smile

312

Man taj jo gaila.

313

manau kad,dievas jam kazko pagailejo.

314

vargsas zmogus :::914  nukrito vaikystei ant galvos

315

turejo krist,is labai didelio aukscio,nes smegenu neliko ne laso.

316

Rimas, 29 parašė:

turejo krist,is labai didelio aukscio,nes smegenu neliko ne laso.

arba jos zirnio dydzio ir tai cia jos istine ;D ;D

317

As manau kad jis net smegenu neturi wopsie pas ji ten siulas ausis laijko tik ...... kaip tam anekdote... svarbiausia jis nesupranta kad is jio lietuva juokiasi .... kaip sauksi taip atsilieps mergaijte ce tas sakinis juokingiausias mano gyvenime tik neiseijna taip paryst kaijp jis ji susvepliavo .....!!!!! krc pienpisius jis konkretus  butu sale manes nebegyventu . O jis jauciasi pasikeles per daug gerbejiu jam lietuvoij nebegali akropoli pavalgyt ... lol krc ^^ jam tikriaj i uzsieni vaziuot pardavinet sava burna kad nebesvepliuotu tokiu nesamoniu ! as tas jio daijnas miegodamas geriau sudaijnuociau neij jis ! neturiu zodziu as apie ji daugiau ! iaiskinkit jam kas nors kad jis ne zvaijgzde !!!!!!!!!!!! wiskas huh hmm

318

tikras svepliu karalius,jam tik su skuduciais varinet.

319

skuduciais ;D

320

va skaitai zmoniu postus ir mastai sau zmogau, nejau sunku suvokt, kad lietuvoj muzikos verslas kaimo lygio, o geriausia reklama - antireklama ;] pvz - na nuosirdziai atsakykit, ar apie koki kita siu dienu lietuvos pop scenos "atlikeja" sklando tokia gausybe fleimu po visa neta ?
darosi piniga kazkas ir tiek smile yra paklausa - yra ir pasiula ;]