1

Tema: Jeigu mergina prisipazintu meileje

Noreciau suzinoti kaip Jus, vaikinai reaguotumet, jeigu nepazistama mergina(galbut tik kazkada kazkur matyta) prisipazintu Jums meileje?:)

2

Re: Jeigu mergina prisipazintu meileje

Nepatikeciau ir tai priimciau kaip bajery... big_smile

3

aiciua pakalbet ir paziuret kiek ten tos tiesos :? Visko gi buna... jeigu zmones tiki i visokius horoskopus ir ekstrasensus, tai kodel negali buti merginos tikincios i meile is pirmo zvilgsnio? :?

4

Na gerai, galbut ne meileje, nes is pirmo zvilgsnio ne meile buna, o greiciau susizavejimas smile Taciau ar ne tiesa, kad tokios merginos gasdina vaikinus? Juk dazniausiai vaikinai megsta valdyti padeti ir uzkariauti merginos sirdi:::412:::920

5

Ech, kaip seniai visa tai buvo...

6

issigaschiau smile kaka jei neturi kitos tai gerai bet je ituri zmona tai smile tralialia kaip negerai ....

7

... ka ash zinau... viena karta pabandziau prisipazinti..po to jauciausi, lyg zmogus man skola kokia atidavineja... ne kokia mintis... geriau pasakyti, girdi bachuriukas...lia lia **** ****... ka veiksi vakare... gal i koki filma?... taip paprasciau, ... jei jam patiksi, suteiksi shansa, jam zengti pirma zingsni.... jei nesiklijuos draugyste, ka jau kalbeti apie meile...

8

kazkaip nelabai malonus pojutis jei mergina prisipazista meileja, man maloniau jei ji paima uz rankutes ,ar nueinam kartu i koki kina ir taip draugiski santykiai is leto ir virsta meiles irodymu big_smile

9

turbut prisidegciau cigarete big_smile

10

Kazkada pabandziau ir as prisipazinti, bet ne myliu sakiau......o kad labaj patinka...bet taipogi kaip ir  jolanta keistaj jauciausi....nekoks jausmas....geriau taj isreiksti jausmais...parodyti.....:) nu gal klystu....:)

11

Jolanta, 33 parašė:

... ka ash zinau... viena karta pabandziau prisipazinti..po to jauciausi, lyg zmogus man skola kokia atidavineja... ne kokia mintis... geriau pasakyti, girdi bachuriukas...lia lia **** ****... ka veiksi vakare... gal i koki filma?... taip paprasciau, ... jei jam patiksi, suteiksi shansa, jam zengti pirma zingsni.... jei nesiklijuos draugyste, ka jau kalbeti apie meile...

pagal mane nesvarbu kas pirmas pasako, tik reikia gerbti kita ir nelaukti is jo to paties ta pacia akimirka ar uz dienos ir urgzti kada gi tu gyvuli prisipazinsi.
o taip nera skirtumo, reikia sakyti kada jauti, kad tas zmogus tau irgi ta pati jaucia, tada lengviausia buna.

12

na prisiziuri muilo operu veliau bando kopijuoti bet kopija visuomet prastesne uz orginala