Topic: Mokykla- pragaras ar promoga?
Visi lankom arba lankeme sule... Jums tai pragaras, promoga ar tiesiog einat i ja, nes reikia? kaip sekas mokytis?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mokykla- pragaras ar promoga?
Visi lankom arba lankeme sule... Jums tai pragaras, promoga ar tiesiog einat i ja, nes reikia? kaip sekas mokytis?
speju kad is mokslo galima padaryti pramoga man ten kartais linksma
Einu nes reikia.
Tikrai kartais seluj buna linksma
Man tai darbas Nors tiesa darbe budavo legviau
man tai mokykla, mokymosi vieta. mokaus pamoku metu, todel nedaug bereikia vargti namie
siaip yra tendencija, kad ateity truks mokytoju butent del tokiu mokiniu, kurie mokymo istaiga vercia cirku... ne, cia dar per svelniai pasakyta :V
pragaras , kur cia pramoga joje gali rast ? ;D
Aušra, nori likimą tau išpranašausiu? Po dešimties metų visai kitaip apie mokyklinius laikus kalbėsi...
Ausra, deja, kai kas sugeba pasidaryt pramoga... :V
mano klasej yra 4 zmogeliai kurie pramogavo na ir siaip nesimoke... nebelanko jie mokyklos, jos nezymi pamokoj, bet jie ir tegaus pazymejima, kad yra baige tik 11 klasiu. ir ka jie veiks? gal kurs vaikus, kuriu nesugebes islaikyt?... :V ziauru... gerai jei dar jie sumastys palikt lietuva ir dirbt kur uzsieni, nors bendrai ir tas ne iseitis... :V
nui bet jaigu man pramogos ten nera tai as saves tikrai neapgaudinesiu kad man tel labai patinka
niekas ir nesako, kad turi patikt
na, o del kokiu priezasciu tau mokykla nepatinka?
man mokykloje patinka,jei ne kontroliniai,tai visai butu linksma,antrieji namai tiesiog:)neisivaizduoju,ka man reiktu veikt per dienu dienas,jei neeiciau i sule...
ziauriai nuobodi ir mokytojai kazkokie labai griezti rekia visa laika ir siaip nesamone kazkokia
man tai beveik patinka sule beveik visi draugai susirenka y viena vieta, ****... tik kad mokytojei labai uzsirove ant manes (kazin kodel
) o kai yr griezti mokytojai, tai dar fainiau, bent jau man..
niu kaip kam
geriausi metay shulioj
Kai reikejo eiti mokyklon, man mokykla isties buvo pragaru. Labai nemegau jos. Kokioje 11oje klaseje pradejau ir is pamoku lakstyt arba siaip budavo, kad nenueidavau i sule, o su kokia drauge namie prasededavau. Dabar, kai mokykla baigta, viskas atrodo kitaip. Jei butu imanoma, mielu noru grizciau i ja..
niu joa visi taip sako ,bet jeigu istikruju taip reiketu gryst tai kazin ar taip padarytu
Ausra, nemanau, kad tie mokytojai be reikalo taip jau ir rekauja. gi viskam yra priezastis
as tai nenoreciau vel is naujo mokyklos lankyt, noriu savo gyvenimo
niu va matai ir tau nesinori ten gryst
ar as sakiau, kad noreciau? gi Julija taip sake
bet esme tame, kad as nenoreciau grizti ne del to, kad mokykloje blogai, o del to, kad turiu siekiu gyvenime ir noriu juos igyvendint siaip jei buciau sugrazinta kelerius metelius atgal ir zinociau tai ka dabar zinau, tai kai ka keiciau savo elgesy
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mokykla- pragaras ar promoga?