Tema: Ar jums savaitės dienos eina greitai?
Ar jums savaites dienos eina greitai? juokingai skamba, bet man tai lb greit bega laikas;D Tik pirmadienis...jau penktadienis. Kas cia dbr yra?;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar jums savaitės dienos eina greitai?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar jums savaites dienos eina greitai? juokingai skamba, bet man tai lb greit bega laikas;D Tik pirmadienis...jau penktadienis. Kas cia dbr yra?;D
laikas ne musu sajungininkas ;]
pradek skaiciuoti kiek liko iki penktadienio dienu ir problema ispresi
Jo jo, ne tau vienai atrodo, kad laikas labai greit lekia. Taip ir gyvenimas visas tuoj praeis...
kaip kada
Visaip buna
laimingiems žmonėms laikas lekia kosminiu greičiu...
gerai Martyna pasake...
man kai sekasi, ir siaip, kai gera nuotaika, tai laikas sast ir prabego... arba kai kokiam koliui mokytis reikia.. o letai eina, kai neturiu ka veikt..
man tai labai greitai eina laikas ,pirmadienis buna tai laukiu kol praeis ta savaite greiciau o penktadienis tai dziaugiuosi kad jau savaitgalis o kitu dienu is vis nera , ypac savaitgaliu
siuo metu, tai jau tikrai greitai lekia tas laikas, bet buna taip kad jos buna tokios ilgos...
Labai greit;)Atrodo ką tik 1dienis buvo
kai nenori kad laikas taip greit begtu,jis dar greiciau bega...
niu ,bet jeigu ko nors lauki ir nori kad laikas greiciau begtu , tai jis vis stovi vietoje ;D
reikia uzsiimt kuo nors ir laikas tiesiog praleks
as tai nebejauciu laiko tekmes, tiesiog nebesigaudau jame ;D jis man vezlina ir kartu raketina... ;D
kaip suprast vezlina ir kartu raketina ? ;D
jei vezlys, tai vezlina laikas, jei raketa, tai laikas raketina ;D zodziu, kai letai bega laikas - vezlina, kai greitai skrieja - raketina
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar jums savaitės dienos eina greitai?