41

Re: Siu dienu jaunimo poziuris i kariuomine

niu tai ir zadejo taip padaryt kad savanorius tik ims wink tai jauciu nieks neis ;D

42

Jus man pasakykit , kokio velnio lietuvai kariuomene reikalinga ? zada padaryti neprivaloma vis bet... o kada sako zmones subresta joje , tai faktas kad po metu kazkiek subresi , ypac jei tau 18

43

kam tarnaut jeigu galima netarnaut? ir ishvis koks ten subrendimas toj kariuomenei? nesamone visishka.

44

nu kai kurie nori eit, bet vis del to dauguma tie kurie nenori, taigi manau tikrai kuo greiciau reikia neprivaloma padaryt

45

jei bus neprivaloma tarnyba tai lietuva kariuomines netures.nes jaunimas bijo armijos

46

armija gruzas ! tas pats kaip metus is givenimo ismest ! jokiais budais i armija :::619

47

o kodel tu simona manai.kad armija gruzas nieko panasaus

48

nemanau, kad vyriskumo prideda... jo gali ir kitur igauti.. o siaip buciau bachuras, tai nzn ar ten noreciau..

49

as buvau ir nesigailiu

50

tai kad busu kareiviukai net neturi batu snd skaiciau kad tik 2008m teisigys musu valstybe...ne nu kisa jie pinigus ir tiek kaip Palangoje kur mano brolis tarnauja tai ten tas pastatas nuajas o jau 24 statybiniai brokai kazin kur tie pinigai nuplaukia nuperka blogas pigesnes medziagas del zmoniu akyciu ir tiek

51

nebukit myzniai ir slapklyniai (cia jums bachurai),jai kiausai dreba tai ir bazaras kaip netarnaut. O jus jaunos panos kurios uzstojat bachurus nuo armuchos,nebukit naivios, tikras vyras, kas armuchoi mate silto ir salto. Patikekit ten daug kas pasikeicia ir ne i bloga

52

vaiva kuo del statybu broko kalta kariuomine ten firma suko sau bizniuka kuri state o ne kariuomine

53

kariuomene gerai bet tik tada kai eini savo noru o ne per prievarta;)