Re: atrodau Jauniau/Seniau
nu zinok kaip kada....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu zinok kaip kada....
nu pvz mano ex-geriausia drauge:) kai buvo trilika atrode kaip 16(jai tai labai patiko) o poto pasikeite sukosena tai dar 2 metus galima buvo prideti(zmones sakydavo) taigi gal jei nepatinka taip atrodyti kaip atrodai pasikeisk irgi sukuosena nes nuo plauku spalvos irgi priklauso bet cia tik patarymas ir plauku ilgumas irgi daug ka reiskia kai turejau ilgus plaukus tai seniau atrodziau o kai apkirpau tai jauniau atrodau
nu pvz mano ex-geriausia drauge:) kai buvo trilika atrode kaip 16(jai tai labai patiko) o poto pasikeite sukosena tai dar 2 metus galima buvo prideti(zmones sakydavo) taigi gal jei nepatinka taip atrodyti kaip atrodai pasikeisk irgi sukuosena nes nuo plauku spalvos irgi priklauso bet cia tik patarymas ir plauku ilgumas irgi daug ka reiskia kai turejau ilgus plaukus tai seniau atrodziau o kai apkirpau tai jauniau atrodau
nu as manau kad mane jaunina todel kad esu labai mazo ugio ir smulkaus sudejimo
jo zinau del ugio tai tikrai problemos yra man vat vakar vienas paklause kiek man pasakiau kad 17 tai sako tu maza reikia daugiau valgyti bet mano ugis 1.65cm nu nezinau bet 1.70 tikrai nenoriu buti. nu jo su kunu tai tikrai nieko nepadarysi o koks tavo ugis? siaip tai as irgi smulkaus kuno sudejimo. pas mus vokietijoje visos merginos stambios/storos tai 13 kaip 18 metes atrodo
bet mano nuomone geriau jauniau atrodyti
mano tai ugis 1.57 mazas...vat man ir sako kad daugiau valgyt reikia ...bet ir valgau daug...vistiek nepadeda...nu as tai ir 1.70 but nenoreciau...man gerai tiek kiek dabar yra :=)
kam nepatinka tegul neziuri 1.57 tai jau tikrai nemazai nu ka padarysi
o vat kad smulki tai as anksciau buvau smulkesne o dabar kazkaip ne labai nors galvojau kad visam gyvenimuj tokia liuksiu. taigi ir tu pasikeisi
mane viena karta banke bankininke pamacius pasa pradejo prasyti recepto,kad taip atrodytu, o as jai ir sakau nieko nedarau- ji aisku nepatikejo. tikrai pakele nuotaika
reikejo pasakyti seiminene paslaptis
paneles daznai vyresnes atrodo pagal savo amziu, o bachurai atvirksciai
man 19... bet kaip 16, taip 16 , nesenstu kazkaip
man kaip tik sako , kad ilgais plaukais jauniau atrodau
maziau dar niekas nedave,o daugiau yra buve ir del to kartais kyla problemu...
kiek man yra sake,tj visi kap susitare sakydavo viena ir ta pati,kad esu jaunesnis
maziau dar niekas nedave,o daugiau yra buve ir del to kartais kyla problemu...
O kokios del to problemos?:?
eh,mane vis pajaunina ir kartais i koki kluba neileidzia
siaip tiek merginos tiek vaikinai iki 18 metu nori atrodyti vyresni... suprantama, kam norisi but vadinamu vaiku ir siaip nesmagu kai dokumentu praso
man paciai greit 20, bet dauguma neduoda daugiau 17... na ir ka as padarysiu... man tai netrukdo kam reik, tas zino kiek man
eh,mane vis pajaunina ir kartais i koki kluba neileidzia
o i kokius klubus gali ileist kai tau 17 ?
Evelina, 17 parašė:nu pvz mano ex-geriausia drauge:) kai buvo trilika atrode kaip 16(jai tai labai patiko) o poto pasikeite sukosena tai dar 2 metus galima buvo prideti(zmones sakydavo) taigi gal jei nepatinka taip atrodyti kaip atrodai pasikeisk irgi sukuosena nes nuo plauku spalvos irgi priklauso bet cia tik patarymas ir plauku ilgumas irgi daug ka reiskia kai turejau ilgus plaukus tai seniau atrodziau o kai apkirpau tai jauniau atrodau
man kaip tik sako , kad ilgais plaukais jauniau atrodau
tada iseina kiekvienas zmogus turi pats rasti...ta sukuosena su kuria atrodis jauniasnis/vyresnis
Egle, 15 parašė:maziau dar niekas nedave,o daugiau yra buve ir del to kartais kyla problemu...
pradedant kontrolieremis troleibuse,baigiant banko darbuotojomis,kurios vis man pasiulo sudaryti kokia nors sutarti,atsakau,kad negaliu...na tada ir prasideda stebejimasis:tai jus nepilnamete,dar nedirbate?pasitaikydavo ir juokingu situaciju,uzkalbindavo vyrai apie 30-40metu,uzsienieciai klausdavo apie lietuvos moteru vedybini gyvenima,na aisku suzinoje jie mano,as ju amziu smagiai pasijuokdavome:Dsiaip man tai nelabai patinka,kad kartais vyresne palaiko,nes kai busiu 30ties dar netycia kas nors mociute pavadins;D
Julija, 20 parašė:Egle, 15 parašė:maziau dar niekas nedave,o daugiau yra buve ir del to kartais kyla problemu...
pradedant kontrolieremis troleibuse,baigiant banko darbuotojomis,kurios vis man pasiulo sudaryti kokia nors sutarti,atsakau,kad negaliu...na tada ir prasideda stebejimasis:tai jus nepilnamete,dar nedirbate?pasitaikydavo ir juokingu situaciju,uzkalbindavo vyrai apie 30-40metu,uzsienieciai klausdavo apie lietuvos moteru vedybini gyvenima,na aisku suzinoje jie mano,as ju amziu smagiai pasijuokdavome:Dsiaip man tai nelabai patinka,kad kartais vyresne palaiko,nes kai busiu 30ties dar netycia kas nors mociute pavadins;D
nu jo su kontrolereis...tai nelabai pasiseke:D
na tai kiek man duotumet ? :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau