21

Re: Rusiska muzika

Nojus, 23 parašė:
Tautvydas, 20 parašė:

o ddt tu klauseisi , naujos ddt kur reikia prasmes paieskoti tarp eiluciu o ne pavirsutininskai...
albumas mir nomer nol..

klausiau ir galiu tau pasakyti kad Shevciukas visada buvo toks.va tik rokas rusijoj ir liko geras.o popsas kaip ir visur kitur sushikta komercija.tai siutina ir juokina kai pamatai nepilnametes shokant ir staugiant malalietka dura dura...o zhodzhiuose prasmes nerasta kaip ir Liuetuvishkajam popse,myliu noriu valy ****...va ce tai prasme ir visi velkasi nuo kokio bilano...pidoras nelaimingas manau tiek ishvaizda tiek dainavimu.jam su tokiu balsu tik viesham tulike shaukt UZHIMTA!!!

Nesutinku. Nors Bilanas man niekada nepatiko ir nepatinka, taciau balsa jis gera turi. Gaila, jo dainos tokios, kad jose to savo gerojo balso neparodo. Anksciau pati maniau, kad jis tik suda malt ir temoka, taciau neseniai ziurejau laida "Zyzn prekrasna" ir Dima toje laidoje atliko gyvai (siaip toj laidoj fonuskiu niekad ir nebuna) operine daina. Buvo super. Niekada nebuciau pagalvojusi, kad jis taip sugeba.

22

o tu gal tos laidos vedeja ar kokia scenariste kad zhinai jog fonushkiu nebuna ten? ma Merunas irgi operinis,bet tai nereishkia kad geras balsas.kiekvienas skirtingai supranta gera balsa.vieniems pavarotti geras balsas,kitiems Suzzie Quattro.

23

Nojus, 23 parašė:

o tu gal tos laidos vedeja ar kokia scenariste kad zhinai jog fonushkiu nebuna ten? ma Merunas irgi operinis,bet tai nereishkia kad geras balsas.kiekvienas skirtingai supranta gera balsa.vieniems pavarotti geras balsas,kitiems Suzzie Quattro.

Nea, nei vedeja, nei scenariste. Nebutina sias pareigas uzimti ar labai protinga buti, kad suprasti ta dalyka. Paziurek viena karta ta laida, pamatysi kaip ir kas ten viskas vyksta;) Tiesa, tik gal tau tai nebus idomu, nes kaip suprau, tavo muzikinis skonis kiek kitoks...
O del balsu... Na, zinoma, Bilanui ir Merunui iki kokio Pavarocio,  Chvorostovskio ar Kabalje dar toli, taciau tai nereiskia, kad ju balsai prasti. Na, o Suzie isvis ne prie ko. Visgi rockas ir opera skirtingi dalykai. Ju tiesiog neimanoma lyginti.

24

nieks nelygina ju,pasiskaityk atidzhiau.sakau kad vienam pavarotti turi gera balsa,o kitam suzzie.ce nepalyginimas o nuomoniu ishsiskyrimas.

25

Nojus, 23 parašė:

nieks nelygina ju,pasiskaityk atidzhiau.sakau kad vienam pavarotti turi gera balsa,o kitam suzzie.ce nepalyginimas o nuomoniu ishsiskyrimas.

Nojau, as supratau supratau... Tiesiog galvoju, jog nera taip, kad vieni galvotu, kad Suzie balsas geras, o Pavarocio blogas, ir nera taip, kad vieni galvotu, kad Pavarocio balsas geras, o Suzie-prastas( siuo atveju mes juos imam tik kaip pavyzdzius). Visi supranta, kad ir tas, ir tas atlikejas yra gabus, puikiai dainuoja.  Juk nesvarbu, ka tu atliksi: popsa, roka, metala, opera, folklora ar dar velniai zino ka, klausytojas nepriklausomai nuo atliekamu dainu stiliaus, atskirs kur yra geras, stiprus balsas, o kur kazkoks ****, atsiprasant.

26

kuris atlikėjas turi gerą balsą, kuris ne, objektyviausiai gali paaiškinti žmonės, išmanantys muziką, dirbatys su tuo susijusį darbą, o ne eiliniai klausytojai. Absurdiškai skamba: man jo balsas geras, o to kito tai ne. Gali PATIKTI balso tembras, atlikimo maniera, bet GERAS balsas nėra skonio reikalas, o faktas.

27

Martyna, 19 parašė:

kuris atlikėjas turi gerą balsą, kuris ne, objektyviausiai gali paaiškinti žmonės, išmanantys muziką, dirbatys su tuo susijusį darbą, o ne eiliniai klausytojai. Absurdiškai skamba: man jo balsas geras, o to kito tai ne. Gali PATIKTI balso tembras, atlikimo maniera, bet GERAS balsas nėra skonio reikalas, o faktas.

Martyna, visai neabsurdiskai. Paklausyk kokios Sciogoliovaites ir Atlantos. Negi nepajusi skirtumo? Betkas supras, kas is tiesu dainuoja, o kas tik cypauja.

28

va butent,tai yra zhmogaus nuomone.kieno balsas jam patinka ir atrodo geras o kieno ne.
nereikia buti profu kad suprastum ar tas balsas tau patinka ar ne.man gali but geriausia daina ir atlikejas,bet jei jo balsas man nepatiks,jis man yra prastas.

29

yra graziu rusisku dainu ,bet nedaug

30

Man svarbiausia kad dainos zodziuose butu kazkokia esme!!! Zinau pakankamai daug rusisku dainu, kuriuos privercia apie daug ka susimastyti...

31

nemegstu rusiskos muzikos ir isvis kalbos tos:::819

32

Kartais,labai retai pasiklausau.Visai nieko,kartais būna geri žodžiai.

33

ej, gal zinot kajp atsisiust dajna "suka liubov"?

34

Klausau. Labiausiai patinko Kino, Igor Talkov, Vladimir Vysocky, B2, Lesopoval, Pugachiova (dazhniausiai tos senos jos dainos), Lev Leschenko, Iosif Kobzon, Liube, ir labai daug yra neblogu pavieniu dainu kuriu net nezhinau kas sudainavo.

35

tokia tema yra rakinsiu :::b18 rusiskas muzins big_smile