Re: Kas labiausiai vaikinuose jaudina merginas ir kodel?
as as vakar tris gavau
O kaip tu dar zinutes gali rasyti?:? Jei neklystu po triju korteliu nebegalima...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas labiausiai vaikinuose jaudina merginas ir kodel?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as as vakar tris gavau
O kaip tu dar zinutes gali rasyti?:? Jei neklystu po triju korteliu nebegalima...
buna visko bus pamoka kitam kartui
ei rimtai kaip po triju,dar leidzia rasyt :?
as net idejos neturiu vienam nepatinka ka rasau kitam nepatinka kad didziosios raides kas cia jiems darosi
:DDDD kap kaip mielas liaudie neapsimetinekime durniais ;D ogi geltonu korteliu sistema gi neveikia ir niekad neveike :DDD
:DDDD kap kaip mielas liaudie neapsimetinekime durniais ;D ogi geltonu korteliu sistema gi neveikia ir niekad neveike :DDD
Nu kad neapsimetineju.. Maniau, jog jei daugiau cia pasikeiksiu ir surinksiu tas 3is kortas, tai man neleis forume reikstis... Tad ir stengiuos kulturingesne buti:D
as tai maciau toki vaika 13 metu jau su raudona kortele bet jis dar kazkodel raso
baik tu juokus ner tokiu stebuklu cia forume po kol kas. Taciau adminai aktyviai dirba su tuo forumu kaip matot stilius atnaujineja ir pan, tai ir geltonasias sutvarkyus viena diena.. na o tada puse ieskok.lt vartotoju bus permesti uz borto ;DDD
sit kaip
Nesidziauk:) viena diena atsipeikesi ir nebegalesi rasyt
a man dzin
baik tu juokus ner tokiu stebuklu cia forume po kol kas. Taciau adminai aktyviai dirba su tuo forumu kaip matot stilius atnaujineja ir pan, tai ir geltonasias sutvarkyus viena diena.. na o tada puse ieskok.lt vartotoju bus permesti uz borto ;DDD
>> nu tu Draugai jau visai.. gi as maciau man nesivaidena ir baltu arkliu nematau po meeto tik 1 karta geriau dzino su toniku ir viskas ir tai tik kelis stiklus bet as maciau..
Tuoj ir sia tema uzblokuos, jei kalbesim ne i tema:D
Linai raudona kortele ir as maciau:) bet vistiek zmogas rasyt galejo.
jum abiem raudonos o man nepakaltinama kortele
Arturai apie koki jau tu cia jauduli prakalbai :-) na koki jau merginos adresuoja ?
ne pats nezinau
o kam tada tema kurei :?
del idomumo rytoj sukursiu idomesne
o kam tada tema kurei :?
Aham, man jau irgi toks klausimas "pasistojo";D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas labiausiai vaikinuose jaudina merginas ir kodel?