Jaunuoliai, musu mielieji (Auri ir Linuk), iskarto sveikinu su apsilankusiu gailestingumu ir geltonukes panaikinimu
Algis, 24 parašė:ir aplamai ka darom su web ? galerija reikalinga? na tipo meetu foto det nariu sueigu fotkes ar kas kaip unitaza apsikabines taip kukliai buvo per myta gal zmones pasiziureja toki kukluma nores istot
koki unitaza Algi, pas mus tvarkingi ir inteligentiski zmoguciai susirinke liet gausi, tai ramus sedesi, sikes neatkelsi uz tokius zodukus ;D
--------------------------------
beje, Danguolyte, mes drauges, bet as Linuku nesidalinsiu gi as suvalka kai Linukas varda pasikeis, tada galesi tu ji pasiimti, man tada jo nebereikes gerbk mano seimos tradicija, Danguolyte ir nelisk prie Linuko
--------------------------------
beje, vakar buvau as tam nuostabiausiajame savo mediume... pasakute ten buvo , buvo bugnu sou dar leido ir patiems pabugnint smagiai rankas atsidauzem dar mieli musu destytojukai mus aplanke,,, kas dar :? ai, vakara vede Jurga ir sokiu pokiu desimtuko, tai mokino 3 sokius, deja pamirsau viena, tai va.. ismokau sirtaki (ta graikiska sokuti) ir salsa geris tas mediumas ai, dar nerealu torcika valgem ... mmm... paskui sampanioko isgerem draugiskai visi ir prisidukom, prisisokom, prisilakstem po visa sale