Re: pirmas bucinys (laizekas)
as dar nebandziau idomu suzinoti koks tas pirmas bucinis
O Tu negalvok apie pirmą... Galvok apie kokį 100-ąjį Greičiau ateis tas "pirmasis"
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O Tu negalvok apie pirmą... Galvok apie kokį 100-ąjį Greičiau ateis tas "pirmasis"
o kox skirtumas apie kury galvoti? vistiek laizhiakas...
isviso apie nieka negalvok nebent kaip tau gera )))))))))))))
Njoo as tj pirma karta pries du metus kj man buwo 12m...:) buwo faijna:P
tikiu=))
o man tada 14 buvo..:) atsimenu taip visai netycia gavosi..bet gerai buvo..labai gerai..saunus vaikinas pasitaike!:p
Aš nė nepamenu kaip ten buvo kai buvau Tavo amžiaus... Paaugsi - pradės patikt, dabar Tau turėtų prasidėt tas amžius kai labai nesutarsi su merginomis
tikrai tiesa sakai man taip ir yra nesutariu nei su wiena nu gal wiena kokia o kitos tai pasidare piktos kokios
:-(
Nepiktos jos Tik, kad jus bernai tokio amziaus nesamones darot..;>
galbut
geras patikek
am...tikrai patiko tas pirmasisa laizekas...ir tuo labeu vaikinas su kuriuo tai buvo...bet...
kas bet?? :V
paliko tave?
Imantas, 18 parašė:Aš nė nepamenu kaip ten buvo kai buvau Tavo amžiaus... Paaugsi - pradės patikt, dabar Tau turėtų prasidėt tas amžius kai labai nesutarsi su merginomis
tikrai tiesa sakai man taip ir yra nesutariu nei su wiena nu gal wiena kokia o kitos tai pasidare piktos kokios:-(
tikriausei sujom bendrauji kai jom netos dienos prasideda
dbr gailiuos kad isvis su tuo baxuru prasidejau...
niekada nereikia del nieko gailetis...bus paciai lengviau...:)
Vaidas, 12 parašė:Imantas, 18 parašė:Aš nė nepamenu kaip ten buvo kai buvau Tavo amžiaus... Paaugsi - pradės patikt, dabar Tau turėtų prasidėt tas amžius kai labai nesutarsi su merginomis
tikrai tiesa sakai man taip ir yra nesutariu nei su wiena nu gal wiena kokia o kitos tai pasidare piktos kokios:-(
tikriausei sujom bendrauji kai jom netos dienos prasideda
galbut
wajeij neat neprisimenu... zhinou tiek kad to zhmogous tikrai nemyleajou...
Jo, su pirma meile tokia rimtesne. pries 5 metus. spalio 10diena:)
kkkoookkkiiaaaa atmintis...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)