Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?
Tautvydai, o tai ką man daryt??? ;D pas mane žmona ožiaragis tai va tau ir liūto, ožiaragio derinys ;D Kooooooooooooooooooooošmaras sakyčiau ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tautvydai, o tai ką man daryt??? ;D pas mane žmona ožiaragis tai va tau ir liūto, ožiaragio derinys ;D Kooooooooooooooooooooošmaras sakyčiau ;D
na as tuose deriniuose nesigaudau kaip ir nesu horoslopu zinovas ... sakau ka manau
na pasakyciau kad kaip tik labai laimingi turetumet but
liutas demesingas ir rupestingas vyras , o tavo zmona jautri ir pprasta , didele romantike ...
manau kad puiki ta jusu seim,a
na as tuose deriniuose nesigaudau kaip ir nesu horoslopu zinovas ... sakau ka manau
na pasakyciau kad kaip tik labai laimingi turetumet but
liutas demesingas ir rupestingas vyras , o tavo zmona jautri ir pprasta , didele romantike ...
manau kad puiki ta jusu seim,a
padėk dieve ;D kuris ožiaragis prisipažins kaltas ir klydes, ogi nei vienas ;D tai va mano didybė turi nusileisti užsispyrusiam ;D
tai Gedai, tavo zmonuke,nuo draugu priklausoma ;D kaip nuo narkotiku kokiu :? susimastyk,.,.. o gal nuo taves
tai Gedai, tavo zmonuke,nuo draugu priklausoma ;D kaip nuo narkotiku kokiu :? susimastyk,.,.. o gal nuo taves
na jau na jau ale tau tik duok valia fantazijai tuoj prigalvosi ;D
>>> as dabar mastau, ar liutai megsta pripazinti klyde ;D the big answer: NO, bet nusileidzia tai kas cia per fenomenas, drauguti :?
>>>>>>>> tai man jau smegenys dziusta nuo atostogu, tai ir lavinu ta savo fantazija
kas prisipažysta? kur prisipažysta? už ką prisipažysta? ;D ai nu jo priiiiiiiiiiiiiiiiiisipažystam(kaip sunkiai šitas žodis rašosi) ;D
net rankos nekyla ;D ;D
>>> dar vienas labai puikus pastebejimas apie tuos gauruotus padarus (nes per daug as ju pazistu ) megsta issikalineti ir pamalti ;D
na jau rimtai??? aik tu sau..................iš kur žinai? ;D ;D ;D
ne, ne meluoju... juk ;D jie taikdariai pasaulio ;D
ale kaip nosią iškiląąąąąąąąąąąąą ;D
siaip tokiems dalykams manau kad yra privatus chatas ;D
siaip tokiems dalykams manau kad yra privatus chatas ;D
na, kad labai tingysi persijungynėt, o čia taip faina ;D
nu blynciki , tie liuc pliuuurp o ma ramybs ir reik , turek raumeny ;D
(m-1 kaltas )
jauciu, kad apsimelavau pries visa Lietuvele ;D
nu blynciki , tie liuc pliuuurp o ma ramybs ir reik , turek raumeny ;D
(m-1 kaltas )
jautiesi neramus???.................;) gal nori apie tai pasikalbėt? ;D
o kiek uz ta pokalbi duosi ?
nene.. Tautvydai, cia tu jam moket turesi ;D
>>> o jei rimtai, jaunuoliai, susiimam ir kalbam apie tai, koks santykis tarp 2 liutu ir 1 vandenio ;D
o kiek uz ta pokalbi duosi ?
kąąąąąąąąąąąąąąąąąąą??? tai tau psichologo reik, o ne man ;D tai tu ir mokėk ;D P.S. mes tryse, tai reiškias triguba kaina ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?